krāsnī kartupeļi

« previous entry | next entry »
Dec. 9., 2009 | 03:03 pm
posted by: pieninjsh in pajautaa

Tā kā man padodas gatavot tikai to, kas pašam garšo, tad kartupeļi tie nebūs. Bet tomēr gribu zināt, kā pareizi krāsnī uzcept kartupeļus, lai viņi nebūtu sauci.. un lai būtu tādi glīti zeltaini?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {25}

from: anonīmiķis
date: Dec. 9., 2009 - 10:06 pm
#

Kā tu dabū 60-70 grādīgu ūdeni 2-3 stundas no vietas? Visu laiku maini? Viņš tak atdziest, man liekas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]pieninjsh
date: Dec. 9., 2009 - 10:30 pm
#

Ielieku izlietnē korķi un atstāju nelielu strūkliņu, liekais ūdens iztek, pa augšējo, tam paredzēto atveri :)

Ja izlietne ir bez korķa var tak ielikt bļodu izlietnē.. un atstāt nelielu strūkliņu.

Atbildēt | Iepriekšējais