: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 16., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:42
lasu te ziņās, ka kaut kāds harry's esot pievērsies sieviešu skuvekļu līnijas izveidei, nosaukuši to par flamingo un solot pieejamas cenas un glaunu dizainu. un te nu es nevarēju nepadomāt par, lūk, ko -  sieviešu skuvekļi taču ir tāda figņa! jau gadiem izmantoju tikai vīriešiem domātos skuvekļus, jo, nezin kāpēc, tie t.s. sieviešu skuvekļi, ko esmu mēģinājusi, ir vienkārši izmesta nauda. nopietni. pat izmest monētas pa taisno atkritumu kastē būtu interesantāk. to taču katra sieviete, kas kaut reizi ir mēģinājusi gan vienu, gan otru, zina. bet, izrādās, tas nav šķērslis iegrūst kārtējo skuvekli tirgū. kā tie brendi nav nobankrotējušies, es nezinu.

diskleimeris: gadiem ilgi neesmu vairs pirkusi siev. skuvekļus, var jau būt ka kaut kas ir mainījies, bet trauma ir pārāk dziļa, lai pārbaudītu. un vispār, gaidu februāri, lai beidzot varētu izmantot fotoepilatoru un uz mūžu mūžiem aizmirstu vārdu "skuveklis".

(24 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]au
Date:16. Oktobris 2018 - 10:52
(Link)
es lietoju TIKAI sieviešu un atzīstu par labiem esam. nu konkrēti tikai venus gan, citus nekad neesmu mēģinājusi.
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Oktobris 2018 - 10:55
(Link)
aš pilnīgi vai varētu pamēģināt eksperimenta vārdā :)
tikmēr - gilette.
[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:16. Oktobris 2018 - 11:40
(Link)
Kuru? Es atzīstu tikai Venus Olay un tos LV vairs dabūt nevar.
[User Picture]
From:[info]au
Date:16. Oktobris 2018 - 11:44
(Link)
Nezinu, kāds drogās ir, to ņemu :)
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:16. Oktobris 2018 - 10:53
(Link)
Nez, man strādā metode "lētākā paciņa ar visvairāk skuvekļiem, krāsa nav svarīga".
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Oktobris 2018 - 10:58
(Link)
arī tā darīju savulaik, bet nebiju sajūsmā par efektivitātes līmeni, beigās nekāds ietaupījums nesanāca.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:16. Oktobris 2018 - 11:16
(Link)
Bet vīriešu vienmēr ir lētāki! (un labāki)
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:16. Oktobris 2018 - 11:07
(Link)
es arī. taisnību sakot gan jāpiebilst, ka es visvairāk, biežāk un smagāk sagriezusies esmu tieši ar smukajiem un apdeitotajiem sieviešu skuvekļiem. ļoti bieži ir arī atšķirīgs asmeņu skaits. Nevienam sieviešu neesmu redzējusi tādu, kur ir trīs asmeņi rindiņā
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:16. Oktobris 2018 - 12:18
(Link)
nu, ir vnk vietas, kur vieglāk sagriezties, uzmanīgāk jāskuj! :D bet tbh, kājas es jau labu laiku vairs neskuju un paduses var noskūt ar dajebko, no biggie
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Oktobris 2018 - 12:43
(Link)
es pērku tikai uz atlaidēm, un dabūju 3 asmeņus un 3 skuvekļus, katru sanāk cenā mazāk par eiriku, un tie turas asi uz ilgu laiku (līdz nākamajām atlaidēm) :)
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:16. Oktobris 2018 - 13:51
(Link)
nu, wilkinson's protector variants ar resti priekšā it kā liekas drošāks un nav nācies sagriezties.
Bet, godīgi, ja kārtējo reizi tam nomaināmās galvas nav dabūnamas, kad iepriekšējās beigušās, tad lētākā BIC 10paka it is, un ir OK.
[User Picture]
From:[info]liene
Date:16. Oktobris 2018 - 12:19
(Link)
Es parasti pērku meiteņu skuvekļus no vienkāršā gala - smukās meiteņu krāsās, bet bez kaut kādiem ekstra gadžetiem. To, ko manām kājām ir nodarījuši krutie, superasie meiteņu skuvekļi ar ašpadsmit asmeņiem, reti kas pārspētu :D
[User Picture]
From:[info]glam_our
Date:16. Oktobris 2018 - 12:34
(Link)
Mana mamma bija atstājusi kkādu mega sieviešu, ar kaut kādām mitrinošām, želejīgām maliņām, dēļ kurām tas slīdēja tā, it kā mana āda būtu gluda kā videoklipos, un kādiem 7 asmeņiem (ok, varbūt 5), kas kustējās visos lenķos, katrai vietai pietika ar vienu pieskārienu, nezinu kas tas par zvēru, uzrakstu nebija, bet tā bija pieredze jaunā līmenī.
Es skuvekļus lietoju ļoti reti, tāpēc palikšu pie lētajiem šrotiem, bet kopš tās dienas sapratu, ka sieviešu skuvekļi nav tikai tāpēc, lai būtu iespēja piemaksāt par krāsu.
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Oktobris 2018 - 12:45
(Link)
The Unicorn :)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:16. Oktobris 2018 - 19:25
(Link)
arī smalkā gala vīriešu skuvekļi ir akurāt tādi paši (tikai glītākās krāsās)
From:[info]unpy
Date:16. Oktobris 2018 - 12:54
(Link)
Nezinu, ir vienreiz sanācis skūties ar rōzā skuvekli kaut kādu, bija ok.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:16. Oktobris 2018 - 14:03
(Link)
Ok, te biš konteksts vajadzīgs.

Harry's štiks nav 'mēs taisam skuvekļus', bet gan 'mēs ļaujam abonēt pakalpojumu 'ik pārnedēļu skūšanās piederumi tavā pastkastītē', un tajā segmentā viņi ir viens no lielākajiem un zināmākajiem zīmoliem.

Protams, nemaina faktu, ka arī līdz šim bija gan daži specifiski sievietēm paredzēti, gan arī viens no viņu galvenajiem konkurentiem nevis uzsvēra 'mēs rūpējamies par tām sarežģītajām vīriešu lietām, ko sabiedrība noklusē', bet gan 'sure, sievietēm arī patīk mūsu produkti, jo īpaši X un Y'.

Jebkurā gadījumā, uz Latviju Harry's neko nepiegādā, tā kā kāda starpība.
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Oktobris 2018 - 16:32
(Link)
dabūju pārlasīt vēlreiz, un točna, esmu pārlasījusies, bet manu domu trigerēja fakts par jauniem sieviešu skuvekļiem (kas ar flamingo arī tiek laisti klajā, ne? ja var ticēt šim ārtiklam https://www.adweek.com/brand-marketing/meet-flamingo-the-new-female-shaving-brand-from-harrys/ (kamēr atradu bezmaksas rakstu!)).

un tomēr, vai tad pieejamas cenas kvalitatīvs fotoepilators nebūtu labāk? ja jau tik ļoti rūp tās īpašās sieviešu vajadzības.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:16. Oktobris 2018 - 17:43
(Link)
Jaunajam subscription servisam ir arī jauni skuvekļi, protams, bet tieši ar gilette un wilkinsonu viņi nekonkurē, un 'vēl viens ražo skuvekļus' īsti nebūtu newsworthy. Tas dēļ Harry's market share savā segmentā.

Zin kā, ja nestle pēkšņi sāktu ražot kapsultējas aparātus ar tējas kapsulām, kas pilnīgi nebūtu savienojami ar viņu kafijas kapsulu aparātiem.

Nu, kā tur bija, '60% no mums tomēr skujas'. Globāli fotoepilatori der nelielai sieviešu apakškategorijai - gaiša āda, tumšs apmatojums, 100% skaidrs, ka pēc dažiem gadiem negribēsies pārstādīt apmatojumu atpakaļ.

BET! Latvijā varbūt tev ir lieliska biznesa ideja un izpratne par pieprasījumu, kuru esošais piedāvājums tok neapmierina, tā kā izvēlies tik tuvāko elektrotehnikā spējīgo augstskolu, dabū studentus, ar ko kopā uzcept R&D (nu tur, saprast kādas daļas var pa lēto no ķīnas dabūt, ko ir vērts uz vietas uztaisīt -ja nevajag baigos mikro, tad visas elektroshēmas var kvalitatīvi uztaisīt arī LV) - un cep augšā lēto&kvalitatīvo fotoepilatoru elegantā no koka drāztā korpusiņā ar latvju zīmēm.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:16. Oktobris 2018 - 18:47
(Link)
"Laimas skuviņa"
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Oktobris 2018 - 08:32
(Link)
:D un boom! ir veseli pieci pircēji :)
[User Picture]
From:[info]chrono
Date:16. Oktobris 2018 - 19:17
(Link)
Vienmēr jau ir arī variants neskūties, apmatojumam jau nav ne vainas. Bet nu, cik dzirdēts, tad variants izmantot vīriešu skuvekļus strādā vislabāk tām sievietēm, kas ir man bijušas.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:16. Oktobris 2018 - 22:44
(Link)
es šodien biju Drogās, gāju pēc skuvekļa. izpētīju stendu tuvu durvīm, salīdzināju cenas, nožmiedzos pirkt tos, kas virs eiro gabalā, nospriedu, ka izvēle nav nemaz tik liela un tad uzskrēju vēl diviem skuvekļu stendiem. viens no tiem bija uzkrītoši rozā. sametās man raibs gar acīm, izlēmu netērēt laiku un beigās nopirktu kaut ko droši vien lētu, bet ne vislētāko lielveikalā pie kases, jo tur bija tikai divi varianti - zili un dzelteni? rozā? nopirku lētākos, jo tiem bija vairāk asmeņu. pat neatceros kurā krāsā :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Oktobris 2018 - 08:32
(Link)
lielveikalā pie kases pērku arī savējos, pie viena vienmēr var nočekot, vai ir jau atlaides, vai vēl nē :)

> Go to Top
Sviesta Ciba