: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 16., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:42

(24 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Oktobris 2018 - 16:32
(Link)
dabūju pārlasīt vēlreiz, un točna, esmu pārlasījusies, bet manu domu trigerēja fakts par jauniem sieviešu skuvekļiem (kas ar flamingo arī tiek laisti klajā, ne? ja var ticēt šim ārtiklam https://www.adweek.com/brand-marketing/meet-flamingo-the-new-female-shaving-brand-from-harrys/ (kamēr atradu bezmaksas rakstu!)).

un tomēr, vai tad pieejamas cenas kvalitatīvs fotoepilators nebūtu labāk? ja jau tik ļoti rūp tās īpašās sieviešu vajadzības.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:16. Oktobris 2018 - 17:43
(Link)
Jaunajam subscription servisam ir arī jauni skuvekļi, protams, bet tieši ar gilette un wilkinsonu viņi nekonkurē, un 'vēl viens ražo skuvekļus' īsti nebūtu newsworthy. Tas dēļ Harry's market share savā segmentā.

Zin kā, ja nestle pēkšņi sāktu ražot kapsultējas aparātus ar tējas kapsulām, kas pilnīgi nebūtu savienojami ar viņu kafijas kapsulu aparātiem.

Nu, kā tur bija, '60% no mums tomēr skujas'. Globāli fotoepilatori der nelielai sieviešu apakškategorijai - gaiša āda, tumšs apmatojums, 100% skaidrs, ka pēc dažiem gadiem negribēsies pārstādīt apmatojumu atpakaļ.

BET! Latvijā varbūt tev ir lieliska biznesa ideja un izpratne par pieprasījumu, kuru esošais piedāvājums tok neapmierina, tā kā izvēlies tik tuvāko elektrotehnikā spējīgo augstskolu, dabū studentus, ar ko kopā uzcept R&D (nu tur, saprast kādas daļas var pa lēto no ķīnas dabūt, ko ir vērts uz vietas uztaisīt -ja nevajag baigos mikro, tad visas elektroshēmas var kvalitatīvi uztaisīt arī LV) - un cep augšā lēto&kvalitatīvo fotoepilatoru elegantā no koka drāztā korpusiņā ar latvju zīmēm.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:16. Oktobris 2018 - 18:47
(Link)
"Laimas skuviņa"
[User Picture]
From:[info]f
Date:17. Oktobris 2018 - 08:32
(Link)
:D un boom! ir veseli pieci pircēji :)

> Go to Top
Sviesta Ciba