: who's that girl? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 16., 2018


[info]crescendo17:43
Jaunajam subscription servisam ir arī jauni skuvekļi, protams, bet tieši ar gilette un wilkinsonu viņi nekonkurē, un 'vēl viens ražo skuvekļus' īsti nebūtu newsworthy. Tas dēļ Harry's market share savā segmentā.

Zin kā, ja nestle pēkšņi sāktu ražot kapsultējas aparātus ar tējas kapsulām, kas pilnīgi nebūtu savienojami ar viņu kafijas kapsulu aparātiem.

Nu, kā tur bija, '60% no mums tomēr skujas'. Globāli fotoepilatori der nelielai sieviešu apakškategorijai - gaiša āda, tumšs apmatojums, 100% skaidrs, ka pēc dažiem gadiem negribēsies pārstādīt apmatojumu atpakaļ.

BET! Latvijā varbūt tev ir lieliska biznesa ideja un izpratne par pieprasījumu, kuru esošais piedāvājums tok neapmierina, tā kā izvēlies tik tuvāko elektrotehnikā spējīgo augstskolu, dabū studentus, ar ko kopā uzcept R&D (nu tur, saprast kādas daļas var pa lēto no ķīnas dabūt, ko ir vērts uz vietas uztaisīt -ja nevajag baigos mikro, tad visas elektroshēmas var kvalitatīvi uztaisīt arī LV) - un cep augšā lēto&kvalitatīvo fotoepilatoru elegantā no koka drāztā korpusiņā ar latvju zīmēm.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba