Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[14. Okt 2020|21:29]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šodien nez kāpēc iegāju Internetos, lai paskatītos tautas reakciju uz jaunajiem Covid noteikumiem - jāvelk maskas, nevar sportot telpās un sīkajiem pulciņi aizliegti. Bļe, labāk nebūtu gājis. Nebiju domājis, ka mums sabiedrībā ir tik daudz idiotu. Visas folijas cepurītes ir izlīdušas no miskastēm. Genocīds un liels bizness, valdība stulbeņi un tikai grib uzvārīties uz tava rēķina. Covid protams nav, bet nestaigāt maskā ir tavas Satversmē ierakstītās tiesības. Labais onkulis Aldis tikmēr čurā karstu fēcebukos ik pēc pāris stundām. Lai izdrāztu tos tupos prātus, kas jau tā visu mūžu ir drāzti, kas citādu dzīvi laikam nekad nav redzējuši. Neesi aita, vēl uzdzer pa virsu ūdeni ar atmiņu. Ja tev, stulbeni, nevilkt masku ir Satversmē ierakstītas tiesības, tad manas Satversmē ierakstītās tiesības ir sadauzīt tavu stulbo purnu, kad tu man lien virsū veikalā vai jebkurā citā vietā. Neatceros, kurā Satversmes pantā tas ir ierakstīts, bet paprasi gudrajam onkulim Aldim, viņš tev palīdzēs atrast. Vēl tās folijcepures kaut ko iedirš kaut kādiem pašdarbniekiem, kas ir sākuši šūt maskas. Tie pašdarbnieki arī laikam ir daļā lielajā vispasaules sazvērestībā, lielajā kokvilnas masku biznesā, kopā ar Kariņu, Viņķeli un, bļe, Sorosu laikam, nezinu, kas tur vēl. Pat negribu iedziļināties.

Es, savukārt, esmu ārkārtīgi iepriecināts par jaunajiem noteikumiem, kas paretina visas tas idiotu rindas, kas vēl pirms dažām dienām drūzmējās pa veikaliem ar visām ģimenēm, klačojoties, tusējoties, bezmērķīgi vazājoties. Tu pat nevari ieiet veikalā nopirkt ēdamo, jo stāv viena tāda famīlija tieši pie durvīm un sit klaču ar kaut kādiem satiktiem paziņām. Kāda tur vēl 2m distance. Visiem viss ir pie dirsas. Un visiem tiem skarbajiem fitnesa treneriem, kas pēkšņi ir palikuši bez darbiņa uz kādu laiku un tagad savu sāpi izkakā Internetos, gribētos pajautāt - kāda tad ir pareizā rīcība? Kas tad ir jādara? Jāturpina iet uz zāli? Kāds tur vispār ievērto kaut kādu distanci vai dezinfekciju? Tajās divās zālēs, kurās Covid laikā biju es to neievēro neviens. Es uz kaut kādām nepareizām zālēm eju? Jūsējā viss ir kā vajag? Uzliekat folijas cepurītes un kačājaties? Tad, kad manā nozarē, kur es strādāju ir lejupslīde, es kaut kā neskrienu smirdēt Internetos, es daru, kas man ir jādara, lai sevi uzturētu.

Bet visiem pārējiem, kas nestrādā par fitnesa treneriem, tūrisma nozarē vai vēl kaut kādās ar izklaides nozari saistītās vietās. Jums ir tik grūti nelīst man virsū un uzvilkt to masku? Tas ir genocīds? Bļe, gribētu es jūs atgriezt Staļina laika Padumjajā valstī vai uz kādu Kambodžu vai pie Ādolfa ar bakenēm un dzelteno zvaigzni. Genocīds viņiem. Es pavadu vietās, kur jāvelk maska pāris stundas nedēļā. Kāds varbūt braukā vairāk ar sabiedrisko transportu, tad varbūt pāris stundas dienā. Tas ir kaut kas ārprātīgi neizturams? Iet pāri tavām spējām? Labāk ir gaidīt, kad tavai omei slimnīcā būs jāgaida rindā uz plaušu ventilācijas aparātu? Ak, jā aizmirsu - Covid taču nav, tās ir tikai pasakas. Var iet un diet, neviens jau no tā nemirst un neviens jau ar to neslimo.

Agrāk es skatījos uz ASV un tiem notikumiem, kas tur norisinās un domāju, ka mums nav tik liels debiliķu īpatsvars sabiedrībā un par to biju iepriecināts. Likās, ka nav mums tik daudz visādu šauro pierīšu, kam no pārāk labas dzīves un pārāk daudz brīvā laika pietiek laika nodoties visādām folijas cepurīšu teorijām, protestēt vienam pret otru un sparīgi iet vēl tālāk, bet laikam būšu bijis pārāk optimistisks šajā sakarībā. Arī mums te ir labs potenciāls visādām stulbībām. Vārdu sakot, visu dienu sabojāja man tie Interneti.

Vēlāk:
Nē, nu es nevaru nomierināties. Redzu fēcebukā kolēga, kurš, cik zinu, šobrīd aktīvi nesporto ielicis bildi ar #gribusportot. Redzu, šī saukļa tēma ir tāda, ka atkal kaut kādi ļaudis, kuri no valdības lēmuma cieš materiālus zaudējumums mēģina šūmēties Internetos. Es nesaku, ka viņiem nav taisnība un, ka nevajag par šo diskutēt, bet, bļāviens, zini, ko es daru, kad es "#gribusportot"?? Vari iedomāties? Es, bļe, eju un sportoju!! Es to daru VIDĒJI 4-6x nedēļā katru nedēļu. Un es nerakstu žēlabas Internetos, bet eju un daru! Aiztaisīs zāli? Tad es iešu ārā uz stieņiem un vingrošu. Ārā. Brīvā dabā. Kamēr tu klibināsi savu klaviatūru!! Ja gribi sprotot, tad EJ UN SPORTO!!!!
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]apokaplis
Date:14. Oktobris 2020 - 22:29
(Link)
tu nedaudz atgādini manu palātas biedru, kurš lēkmju brīžos noģērbjas pliks un smērē savas fekālijas pa sienām kliegdams "e-coli baktērija nav īsta! beidziet melot! apakšbikses ir tirānija!"
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:14. Oktobris 2020 - 22:30
(Link)
labs koments, man patīk!
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:14. Oktobris 2020 - 23:54
(Link)
Turpini dzert zāles un paliec savā palātā, dorni. Varbū izlaidīs.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:16. Oktobris 2020 - 00:02
(Link)
"covid nav īsts! Beidziet melot! Sejas maskas ir tirānija!"
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:14. Oktobris 2020 - 22:57
(Link)
Man ir teorija, ka ja FB nobloķētu dirsējus pie, teiksim, pēdējā LSM, Tvnet un Delfu raksta, tad būtu ļoti patīkami lasīt, jo būtu skaists tukšums. Vieni un tie paši debilie purni. Tiesa, slinkums.
From:[info]fedrs
Date:14. Oktobris 2020 - 23:24
(Link)
Kāpēc lsm, tvnet un delfu rakstus jālasa FB nevis lsmā, tvnetā vai delfos?
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:14. Oktobris 2020 - 23:26
(Link)
Jo tur "delfu komentētājiem" ir seja
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:15. Oktobris 2020 - 01:34
(Link)
Vai tad Feisbergs jau tā pat sen necenzē "wrongthink" aiz vietējo valdību pasūtījuma? Vismaz Vācijā Merkeles biedru tiesa nosaka ko drīkst izrunāties internetos. Latvijā laikam nav naudas par ko algot Troikas.
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:14. Oktobris 2020 - 23:52

(Link)
Pilnīgi piekrītu. Tie haštagi vipār ir vājprāts, tjipa, #doma_ar_galvu_velams_manu_kapostgalvu vai #esi_brivs_klausi_mani Nav brīnums, ka politiķi idioti, ja tādi vēlētāji.
[User Picture]
From:[info]auksts_entelekt
Date:15. Oktobris 2020 - 01:00
(Link)
es Tevi mīlu!
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:15. Oktobris 2020 - 08:56
(Link)
:*
[User Picture]
From:[info]ebeh
Date:15. Oktobris 2020 - 01:05
(Link)
Ārprāts, cik garš, nesaprotu, kā to visu izlasīju, un vēl ar gardu muti! Mani pat šīs lietas baigi neinteresē, bet šis ir īpaši sulīgs rant!!
[User Picture]
From:[info]pikaso_
Date:20. Oktobris 2020 - 15:43
(Link)
+
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:15. Oktobris 2020 - 01:30
(Link)
Vai jau aizskrēji paraustīt klases audzinātāju aiz brunčiem un nosūdzēt nepaklausīgo Pēterīti, kas neizpildīja mājas darbu?
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:15. Oktobris 2020 - 08:55
(Link)
Gribētos jau to audzinātāju, bet nav iespējas :(
[User Picture]
From:[info]apokaplis
Date:16. Oktobris 2020 - 10:50
(Link)
kā tu rīkotos, ja tavs kaimiņš regulāri alkohola reibumā piečurātu kāpņu telpu?
From:[info]polija
Date:15. Oktobris 2020 - 07:44
(Link)
man ar apmēram līdzīgas izjūtas. FB nosaucu pie sava viena ieraksta vienu paziņu "maskas izraisa skābekāl vbadu" komentētāju par stulbu. :D Dažus unfollovoju.
Btw par aldi redzēju, ka Twitterī klīst. Martā viņš bļāva ka visiem obligāti vajag masku, kur skatās Viņķele un ko, kāpēc masku nav. Tgd bļauj - kāpēc visiem maskas esot jāliek? :D :D
[User Picture]
From:[info]nova
Date:15. Oktobris 2020 - 07:50
(Link)
"fēcebuks". Lieliska ideja,paldies
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:15. Oktobris 2020 - 08:08
(Link)
Čērčils manlieks jau senatpakaļ teica: "Nākamības idioti, cīņai pret veselo saprātu, sevi sauks par antiidiotiem".
[User Picture]
From:[info]auksts_entelekt
Date:15. Oktobris 2020 - 12:50
(Link)
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:15. Oktobris 2020 - 15:28
(Link)
Kautkas labs tajā Čērčilā būs bijis, ka viņu tik daudz citē.
From:[info]citronz
Date:15. Oktobris 2020 - 09:53
(Link)
Yes! Es nodomāju, tu pateici. Man jau tā ir paretināts draugu loks, bet covid ļauj atšķirot vēl dažus, kas pārsteidza ar sazvērestības teorijām.
[User Picture]
From:[info]puika_vecis
Date:15. Oktobris 2020 - 10:31
(Link)
Gandrīz vai varu parakstīties zem šī ieraksta, kā sava.
Pilnībā piekrītu.
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:15. Oktobris 2020 - 15:28
(Link)
Saprotu sāpi. Facebook lietoju reti, bet vakar iegāju un ieraudzīju bērnības draudzenes komentāru un ļoti ātri to lapu aizcirtu ciet.
Nu tur bija pilns komplekts par to kā šis viss ir eksperiments uz cilvēku kontrolēšanu un galvenais plāns ir cilvēku skaita kontrole uz zemes (vien nepieminēja, ka tā ir plakana).
Un ir jau skaidrs, ka nav pat vērts tur kaut ko piebilst, jo ko var piebilst pie kaut kāda ārprāta?
Es teiktu, ka šeit, Nīderlandē arī nav tā, ka cilvēki tā super iespringtu uz distances ieturēšanu. Masku valkātāju gan beidzot ir vairāk, piemēram, veikalos.
[User Picture]
From:[info]ieraksts
Date:16. Oktobris 2020 - 21:04
(Link)
es nesaprotu, kur visi šie idioti lika savu enerģiju agrāk, pirms interneta katrā kabatā 24/7. nu bija kaut kādi penši, kas zvanījās visu laiku uz radio, kaut kādas šizofrēniskas lapeles par pasaules galu kāpņutelpās sarakstītas ar pildspalvu, bet tā īpaši nekas daudz jau nebija, laikam sēdēja mājās un uzlādeja savas ūdens burkas pie televizora.

bet tagad ir vienkārši pizģec elle vaļā, vispār laikam par feisbuku jāaizmirst.