zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Sep. 14th, 2010|10:45 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ohwow, kopš kura laika darba sludinājumos ietver uzbraucienus iepriekšējiem darbiniekiem?
http://www.ddb.lv/lv/sazinies-ar-mums/karjera/


Kad tika veidota aģentūra, mēs skaidri zinājām, kādus cilvēkus gribam sev apkārt. Bija divi nosacījumi – cilvēkam ir jābūt talantīgam un ir jābūt jaukam. Ja Tu esi jauks, bet Tev nav talanta, piedod, mēs tomēr esam biznesā, kurā bez tā nevar iztikt. No otras puses, dzīve ir par īsu, lai to pavadītu kopā ar cilvēkiem, kurus spējam tikai paciest.

Tagad zinām arī to, ka jauki un talantīgi cilvēki var sagādāt vislielākās vilšanās, ja nespēj uzņemties atbildību par sev uzticēto darbu, izturoties vieglprātīgi pret termiņiem, solījumiem un saistībām.

Tāpēc ir fantastiska sajūta, ka esam radījuši aģentūru, kur strādā jauki, talantīgi cilvēki, kuriem var uzticēties kā sev pašam. Mēs vienmēr priecājamies iepazīties ar jauniem talantiem!
Vai esi gatavs pierādīt sevi kopā ar mums?
Sūti savu pieteikumu, un mēs atbildēsim divu nedēļu laikā!

tas saucas ddb šobrīd meklē projvadu. varbūt kādam ir interese? :)
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]murks
Date:September 14th, 2010 - 10:48 am
(Link)
te visi arī ir bezatbildīgi :)
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:September 14th, 2010 - 10:54 am
(Link)
Es nekad neietu stradat uz firmu kura shaadi raksta. Tas daudz ko liecina par turienes cilveekiem. Es nevienu tur nepaziistu, bet no shii teksta secinu ka autori ir pilnigi lohi, neko nesajeedz un ja man vajadzeetu kampanju, nekad neietu pie shaadiem amatieriem-marketinga-wanabijiem.

Slikts stils darba advertaa, nozime ka arii buus slikts stils vinju produktos.
Nebrinitos ja pazudushaa kakja kampanja buutu to pashu roku darbs kas rakstijushi sho job ad.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 14th, 2010 - 11:31 am
(Link)
jobads uzrakstīts jau labi, bet attieksme gan par rubli. no vienas puses, tas klientam var liecināt par to, ka darbinieki tiks izdzīti līdz pēdējai asins lāsei, lai deliverētu. bet no otras...
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:September 14th, 2010 - 11:57 am
(Link)
es verteeju visu kopumaa - attieksmi iekljaujot verteejumaa.
reklamas kantoris nav jau ogljrachu kantoris kur jaaizrok 45tonnas, nedeljaa.
manis peec vinji vareetu visu dienu spelet wii un riit burgerus, ja vien noraditaja terminjaa beigas naak klajaa ar ideju kura ir !!OMG!!
Kam vajag samociitu kampanju no samociitiem liidz pedejai asinspilei izspiestiem darbiniekiem?

tiesham no taa adverta tek nedaudz galvaa sakaapshanas. Labaak saakumaa lai vinji uztaisa kaadu patiesham inovatiivu lietu, ka man notiek "faaak, nebutu iedomajies ka man kautko shitaadaa veidaa varetu nopardot".

Man vispaar ir radies viedoklis, ka ar reklamas kantoriem ir kaa ar viina pudelju etikjeteem.
[User Picture]
From:[info]watt
Date:September 14th, 2010 - 10:59 am
(Link)
kautkādi apmīzušies lūzeri
[User Picture]
From:[info]bozena
Date:September 14th, 2010 - 11:03 am
(Link)
Es pat baidos iedomāties, kāda varētu būt šādu Aizvainotu Cietēju un Gaudotāju gatavā produkcija...
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 14th, 2010 - 11:34 am
(Link)
tik traki jau ar nav, tur joprojām strādā arī fišku rubījoši cilvēki. vismaz ceru, ka viņi nav pārstājuši to fišku rubīt, kaut gan šāds sludinājums norāda uz pretējo.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:September 14th, 2010 - 11:08 am
(Link)
tā ir vienkārši iedomība pārākajā pakāpē
[User Picture]
From:[info]kants
Date:September 14th, 2010 - 11:27 am
(Link)
lol, beigs kā domino.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 14th, 2010 - 11:31 am
(Link)
vai ne.
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:September 14th, 2010 - 11:39 am

offto

(Link)
te man jd atsūtīja grupas s-e visādus arhīva materjālus ar domu topošajai t-kunga 20 gadu jubilejai 2011-jā: projektā džūelbokssets, mums nāksies sanākt kopā un sadot viens otram pa muti par tēmu KO LIKT

93% no atsūtītā nothing special, visādi workprinti
pārējie 7% - teiksim, divas dziesmas es sitams nost neatceros VISPĀR
vēl ir episks dz-as "pret" mēģinājuma ieraxts ar alkšņa punka bekingu - kaut kāds pilnīgi ahujennijs rawnrols no liepājs, nedēļas dziesma, viennozīmīgi

man tev kaut kā hitra privāti aizpiļīt šo elli un izraēlu (aizsūtīšu uz pastu failiem lv adresi,kaut kā tā)? tur wav klucis uz 350mb, jānim nav mēra sajūtas :)

ps pie alkšņa juglā ir kasetes ar raritijiem, kuras es lūdzu lai viņš atved dihitalizācijai, pārrunas norit jau ceturto gadu, pasaki tu viņam
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 14th, 2010 - 11:52 am

Re: offto

(Link)
ak tad lūk kāpēc es no jd saņēmu meilu ar subjektu "roks" un linku uz failiem.lv bez nekādiem turpmākiem paskaidrojumiem :) nu jā, jd mums mīl megaformātus, kaut kad sūtīja bildes, ko atlasījis uldīša grāmatai - katra ar fūri vedama, bļe.
man zars uz sālsmaizi uzdāvāja (sic!) teh complete s. recordings, ar pāris livēm arī (dažas no tām man pat nebija). alksni es satieku 10x retāk nekā tu, bet pateikšu, kad būs izdevība :)
From:[info]fedrs
Date:September 14th, 2010 - 11:49 am
(Link)
Kad viņi beidzot sapratīs, ka pasaule turas uz nejaukajiem un netalantīgajiem, padod ziņu. :)
[User Picture]
From:[info]losthighway
Date:September 14th, 2010 - 11:58 am
(Link)
nu nav jau īzsti darba sludinājums, bet karjeras lapa. Sāpe laikam jau ļoti liela viņiem, ja par to arī lapā uzrakstījuši, bet iespējams tas ir ok, ļoti jāskatās pret mērķauditoriju, iespējams tādā veidā tiek atsijāts kāds zinām kontingents - piemēram Rasbainieks :)
vispār man ir aizdomas ka vis ir jāvērtē ieguvumu skalās, ja rezultāts ir tad līdzeklis ir pareizais, it sevišķi tajā nozarē tjip cik zinu isti pareizo risinājumu taču nav vai ne?
Personiski mans iespaids ka HR ir par vāju, ir traki ka paliek sāpe par iepriekšējiem darbiniekiem (bet HR tas ir jāpamana pie pirmajām problēmām), bet pretējais variants ko pieredzēju vienā lielā kompānijā, ka ja kāds darbinieks neiepatikās tad viņu izlidināja ārā nesamaksājot ne tikai atlaišanas pabalstu bet arī visu kas pienākās. Plus iebildumu gadījumā bija saruna arī ar svarīgiem cilvēciņiem no tiesībsargājošajām iestādēm, pēc kurām sūdzēties vairs nebija nevienam vēlmes.
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:September 14th, 2010 - 12:13 pm
(Link)
Saape par iepriekshejiem darbiniekiem ir neprofesionalitaate no uznjeemuma puses. Tas nozime ka uznjeemums ir lohi, jo vispaar pienjeema darbaa taadus un tureeja un maksaaja tiem kas vot redz neko nedarija. Principa ar sho sludinajumu firma reklamee ka pashi lohi nemaak darbiniekus normalus atlasiit.
"vaii mums taadi darbinieki ir dazhreiz gadijusies arprac projektus sapish terminjus neieveero utt utt", mans jautaajums taadiem iideetaajiem ir "a ko tu lohs tadu darbaa pienjeemi tad?". Reklamas kantoris kam ir jaaspeej nodetekteet tuukstoshu cilveeku uztveri un trendus domaashanaa, un nevar saprast viena cilveeka raksturojumu runaajot aci pret aci intervijaa? nu sorry, taadam reklamu neuzticeetu.
[User Picture]
From:[info]losthighway
Date:September 14th, 2010 - 12:20 pm
(Link)
nu es jau par to pašu - HR (personāla vadība) vājš. jo kantoris tomēr liels un HR darbiniekam ir jābūt spēcīgam. būtu viņi mazāki tur protams cits jautājums, jo vadība var nebūt spēcīga visos jautājumos utt.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 14th, 2010 - 12:46 pm
(Link)
paldies, rasbainieks tur ir strādājis, un vairs negribētu. tieši tāpēc, ka "draudzīgais kolektīvs" vienā brīdī tika pārvērsts par "mums visi līdzekļi labi". un nē, mani neatlaida nolaidības dēļ, bet gan masu atlaišanā. pēc kuras šādi sludinājumi izskatās īpaši ironiski :) tas ir gan darba sludinājums, jo darbinieki piebombī soctīklus ar tieši šo zem virsraksta "meklējam projvadu".
[User Picture]
From:[info]losthighway
Date:September 14th, 2010 - 12:52 pm
(Link)
tak loši viņi tad, tajos pašos soctīklos gan jau arī atbildi saņems. kurš tādu labu kadru kā Rasbainieks atlaiž.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 14th, 2010 - 12:56 pm
(Link)
zinkā, griez kuru pirkstu gribi, visi sāp :)
[User Picture]
From:[info]cherubz
Date:September 14th, 2010 - 12:17 pm
(Link)
pusLV turās uz diletantiem, ja vadība laicīgi nespēj nodetektēt to, tad paši lohi, otra lieta - mūzīgās uber-ekspektācijas pret saviem darbiniekiem, t.i. nāksi pie musm attiecībās 80:20, kur 80% mēs būsim virspusē, ņihuja - vai nu otrādi, vai 50:50
[User Picture]
From:[info]divi_g
Date:September 14th, 2010 - 02:31 pm
(Link)
Jauks sludinājums, mok jāaizsūta CV ar tekstu "Hei, mudaki, esmu netalantīgs un nejauks, toties uz katru manu nejaucību var paļauties kā uz mūri!" :))

hackers counter system