zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Sep. 14th, 2010|10:45 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]losthighway
Date:September 14th, 2010 - 11:58 am
(Link)
nu nav jau īzsti darba sludinājums, bet karjeras lapa. Sāpe laikam jau ļoti liela viņiem, ja par to arī lapā uzrakstījuši, bet iespējams tas ir ok, ļoti jāskatās pret mērķauditoriju, iespējams tādā veidā tiek atsijāts kāds zinām kontingents - piemēram Rasbainieks :)
vispār man ir aizdomas ka vis ir jāvērtē ieguvumu skalās, ja rezultāts ir tad līdzeklis ir pareizais, it sevišķi tajā nozarē tjip cik zinu isti pareizo risinājumu taču nav vai ne?
Personiski mans iespaids ka HR ir par vāju, ir traki ka paliek sāpe par iepriekšējiem darbiniekiem (bet HR tas ir jāpamana pie pirmajām problēmām), bet pretējais variants ko pieredzēju vienā lielā kompānijā, ka ja kāds darbinieks neiepatikās tad viņu izlidināja ārā nesamaksājot ne tikai atlaišanas pabalstu bet arī visu kas pienākās. Plus iebildumu gadījumā bija saruna arī ar svarīgiem cilvēciņiem no tiesībsargājošajām iestādēm, pēc kurām sūdzēties vairs nebija nevienam vēlmes.
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:September 14th, 2010 - 12:13 pm
(Link)
Saape par iepriekshejiem darbiniekiem ir neprofesionalitaate no uznjeemuma puses. Tas nozime ka uznjeemums ir lohi, jo vispaar pienjeema darbaa taadus un tureeja un maksaaja tiem kas vot redz neko nedarija. Principa ar sho sludinajumu firma reklamee ka pashi lohi nemaak darbiniekus normalus atlasiit.
"vaii mums taadi darbinieki ir dazhreiz gadijusies arprac projektus sapish terminjus neieveero utt utt", mans jautaajums taadiem iideetaajiem ir "a ko tu lohs tadu darbaa pienjeemi tad?". Reklamas kantoris kam ir jaaspeej nodetekteet tuukstoshu cilveeku uztveri un trendus domaashanaa, un nevar saprast viena cilveeka raksturojumu runaajot aci pret aci intervijaa? nu sorry, taadam reklamu neuzticeetu.
[User Picture]
From:[info]losthighway
Date:September 14th, 2010 - 12:20 pm
(Link)
nu es jau par to pašu - HR (personāla vadība) vājš. jo kantoris tomēr liels un HR darbiniekam ir jābūt spēcīgam. būtu viņi mazāki tur protams cits jautājums, jo vadība var nebūt spēcīga visos jautājumos utt.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 14th, 2010 - 12:46 pm
(Link)
paldies, rasbainieks tur ir strādājis, un vairs negribētu. tieši tāpēc, ka "draudzīgais kolektīvs" vienā brīdī tika pārvērsts par "mums visi līdzekļi labi". un nē, mani neatlaida nolaidības dēļ, bet gan masu atlaišanā. pēc kuras šādi sludinājumi izskatās īpaši ironiski :) tas ir gan darba sludinājums, jo darbinieki piebombī soctīklus ar tieši šo zem virsraksta "meklējam projvadu".
[User Picture]
From:[info]losthighway
Date:September 14th, 2010 - 12:52 pm
(Link)
tak loši viņi tad, tajos pašos soctīklos gan jau arī atbildi saņems. kurš tādu labu kadru kā Rasbainieks atlaiž.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 14th, 2010 - 12:56 pm
(Link)
zinkā, griez kuru pirkstu gribi, visi sāp :)

hackers counter system