Pišjānis Mācis ([info]pishjaanis) rakstīja,
@ 2021-12-03 15:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēdējais ieraksts no šī konta
Te raksta [info]pishjaanis un [info]gnidrolops kontu autors.

Protams, ka neesmu ne Didzis (kas šejienes pamuļķiem beidzot pielecis), ne arī nefolks/bauda (kas šejienes pamuļķiem vēl nav pielecis). Nekādus citus parodijkontus (tāpat kā Pišjāņa kontu Twitter) šeit veidojis neesmu, kaut man nav iebildumu, ja neticiet man uz vārda un turpināt nefolku uzskatīt par šo kontu autoru - nav vēlmes, lai šejienes pamuļķi sāk man bāzties virsū ar savām lūzeru caurejām.

Iemesls, kādēļ pirms nepilniem 7 mēnešiem tapa [info]pishjaanis, bija tas, ka doktora grādu iegūstošais Latvijas izglītības sistēmas kārtējais vanckars, Telošu portāla redaktors Krišjānis Lācis savas nesodāmības apziņā bija zaudējis saikni ar realitāti, iedomājoties, ka viņam te ir atļauts viss - [info]teja aicinājums Krišjānim Lācim izbeigt viņu stalkot un no tā izrietošais Cibas cepetis bija pēdējais piliens, kas motivēja rīkoties. Un tā tapa [info]pishjaanis - projekts, ar mērķi padirsināt uzpūtīgo pamuļķi, nedodot viņam un citiem pamuļķiem iespēju sist pretī. Nav tas bruņnieciski, ne arī džentlmeniski, toties ļoti efektīvi pret tādiem kā Krišjānis Lācis. Un efekts pārsniedza jebkādas manas cerības. Es labi zināju, ka Krišjānis Lācis ir ne pārāk gudrs, mazvērtības kompleksu mākts, atzinību alkstošs, vienlaikus uzpūtīgs un ar paškritiku apdalīts, bet tas, ka viņš uz šo kontu reaģēs tik nožēlojami histēriski pat mani nedaudz pārsteidza. Es sliecos ticēt nefolkam, kurš rakstīja, ka tieši Krišjāņa Lāča nožēlojamā reakcija uz [info]pishjaanis lika viņam zaudēt jebkādu cieņu pret sevi. Laikam lieki teikt, ka Krišjāņa Lāča nožēlojamā reakcija mani motivēja to turpināt, vienlaikus ķerot fun, kā arī dodot mājienu citiem šejienes pamuļķiem, ka ar viņiem var notikt tas pats.

Bet tādiem kā [info]gnidrologs pēdējais šķiet nepieleca. Tad pirms nepilna pusgada tapa [info]gnidrolops. Ņemot vērā, ka [info]gnidrologs ir visai primitīvi lūzerīgs subjekts, viņu parodēt un par viņu ņirgāties bija pat vieglāk. Vienlaikus jāatzīst, ka [info]gnidrologs vismaz nebija tik stulbs kā Krišjānis Lācis un vienbrīd mēģināja pat izlikties, ka viņam parodijkonts pat patīk. Bet tas nestrādāja, jo sen vairs nav noslēpums, ka viņa urlīgā dvēselīte patiesībā ir diezgan trausla pret katru savā virzienā adresētu nelabu vārdu un tas bija vien laika jautājums, kad viņš šo teātri izbeigs.

Kopumā jāsaka, ka rakstīšana abos kontos nepaņēma pārāk daudz laika un arī negribējās, lai tas aizņemtu pārāk būtisku daļu no brīvā laika. Tas arī bija iemesls, kādēļ man pietika ar diviem parodijkontiem. Kurš vai kuri ir veidojuši pārējos parodijkontus (izņemot kontus, kuru autorībā nefolks ir nepārprotami atzinies) grūti pateikt un mani tas arī īpaši neinteresē. Šejienes pamuļķiem neiesaku dzīvot naivās ilūzijās, uzskatot, ka Krišjāni Lāci un viņam līdzīgos pamuļķus šeit ciest nevar un par viņiem ņirgājas tikai viens nefolks.

Šobrīd man šajos kontus rakstīt trūkst turpmākās iedvesmas un motivācijas, sevišķi tādēļ, ka par šiem un citiem šejienes pamuļķiem turpina ņirgāties citi, tādēļ šis ir mans pēdējais ieraksts, kuru publicēju abos savos parodijkontos.

Un nobeigumā vēlos pateikt, ka šeit vairums Cibā palikušie tomēr esat svētulīgi liekuļi. Stalkošana doksošana un bullijošana Cibā ir notikusi jau sen, tikai vairums no jums to izlikās neredzam, kamēr tas personīgi nesāka skart jūs pašus, jūsu čomus vai citus tuvus cibiņus, tāpat kā mēdzāt līdz šim diplomātiski pievērt acis, kad to dara "savējie" pret kādu, kurš nav "savējais". Tādēļ nefolka un dažu citu plosīšanos esat godīgi nopelnījuši un ņemat vien par labu.

P.S. Kontus nedzēsīšu. Lai tie paliek kā atgādinājums Krišjānim Lācim, [info]gnidrologs un viņu domubiedriem, kādi nožēlojami deģenerāti viņi patiesībā izskatās no malas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2021-12-03 16:34 (saite)
Tev nešķiet ironiski, ka apsūdzi Lāci stalkošanā (jāpiebilst, ka kritisku atbildes komentāru par tēmu rakstīšana zem tīši provokatīviem ierakstiem nav stalkošana), bet oats nidarbojies ar burtisku stalkošanu, doksošanu, rupjību, ko Lācis pats nekad nav veicis? Kas tu esi un kas tev ir pret Lāci?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 16:54 (saite)
Izbeidz melot, Krišjāni Lāci.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 18:09 (saite)
Ko Lācis melo? Viņš ir kādu doksojis, stalkojis vai bulijojis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 18:35 (saite)
Krišjānis Lācis ir doksojis Didzi, aktīvi kūdījis stučīt par viņu, ko extranjero beigās arī izdarīja, stalkojis un bulijojis gandrīz visus šejienes "liberastus".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 18:57 (saite)
Doksošanas spēlē ir svarīgi izjaukt varas asimetriju, lai lodes lidotu abos virzienos. Laikam aizmirsi, ka Didzis Melbiksis pats pirmais sāka okšķerēties ap kādas cibiņas identitāti, jo nespēja racionāli argumentēt pret viņas ierakstiem. Intetesanti, kur tas redzēts? Vai tik tu nedari līdzīgi, jo neko neiespēj argumentācijas mākslā, tāpēc atliek žļāgt trulu tīņu personiskos aizvainojumus? Bet atgriezīsimies pie tēmas - kai novērstu Zviedrijā ierastos doksošanas centienus, extranjero nodoksoja Didzi, kas viņam arī lika atstāties no minētas cibiņas bulijošanas. Ja tu nemāki atšķirt kritiskus komentārus no īstas stalkošanas un bulijošanas - ar ko cibā šobrīd nodarbojies tu un nefolks - rtd jāsecina, ka nesodāmības apziņa "jūsējos" padara īpaši uzpūtīgus. Acīmredzot, liberāļi (vārdu "liberasti" lieti tu) nespēj panest kritiku un atbildēt par saviem aplamajiem, sociāli postošajiem publiski paustajiem uzskatiem. Tāpēc viņi kā mīksti gļēvuļi ķeras pie doksa, stalkošanas un bulijošanas. Mans ieteikums - nedariet tā, un atvainojaties visiem, kurus esat šādi aizskāruši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 19:02 (saite)
Melo, Krišjāni Lāci. Tu pirmais sāki Didzi bulijot, doksot, gan arī stučīt (piemēram par viņa dalību publikai.lv). Saprotu, ka tāds kverplis turpinās racionalizēt savu kverplību, bet neceri, kā kāds uz to uzķersies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 19:16 (saite)
Tagad jau tu iebrauc dziļā fantāzijas realitātē. Tagad izrādās, ka nevis extranjero, bet Lācis doksoja Didzi. Neesi diez ko nopietns. Vēlreiz - kritiski komenti bav bulijošana, bulijošana, dokss un stučīšana bija Didža okšķerēšanās ap citas cibiņas identitāti. Par ko tev laikam vienalga, jo pret citādi domājošajiem visi līdzekļi atļauti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 19:18 (saite)
Tu doksoji Didzi jau pirms extranjero un aktīvi kūdīji par viņu stučīt, mīzal. Tāpat kā komentāros pie nefolka slēgtajiem ierakstiem aktīvi kūdīji viņu trollēt citus Cibas lietotājus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 19:22 (saite)
Nesaprotu, par ko runā gļēvuli. Cibā daudzibir runājuši un rakstījuši par Didzi Melbiksi un viņa dīvainībām jau gadiem. Stučīt Didzi pēc viņa intereses par cita lietotāja identitāti bija nepieciešams, Didzis saņēma pēc nopelniem. Laikam nesaproti, kāpēc? Jo pats esi tāds pats dokseris kā Didzis? Deģis deģi atrod?
Otra teikuma daļa izklausās pēc tavu dusmu fantāzijas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 19:26:10
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 19:32:13
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 19:48:15
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:27:23
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:32:11
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:00:46
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:19:00
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:28:03
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:49:02
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 22:43:23
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 23:22:25
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 23:53:22
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 00:10:37
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 00:47:25
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 08:10:52

(Anonīms)
2021-12-03 17:26 (saite)
tā ir stalkošana, ja tev atkārtoti prasa atpisties, bet pat tad tu mājienu nespēj uztvert cilvēcīgi. saproti, tev nav pienākums labot cilvēku uzskatus un bāzties žurnālos, kur neesi gaidīts. un tas, ka tu kaut ko uztver kā provokatīvu nebūt nenozīmē, ka tas ir tev adresēts aicinājums izpausties. ja vien neesi infantils, tad gan tā varētu likties. evidence norāda uz to, ka esi infantils.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 18:15 (saite)
Tā ir provokācija - publiski rakstīt provokācijas par konceptuālām tēmām, un tad gaidīt, ka nebūs reakcijas par tēmu. Pievērs uzmanību - publiski pieejami ieraksti - jo cibā ir dažādas iespējas, kā tikt galā ar nevēlamiem komentāriem, piemēram, izslēdzot anonīmos vai nobanojot nepatīkamo kritiku paudējus. Baigi varonīgi - ierakstīt tīšu stulbību, un tad domāt, ka stulbība paliks neizaicināta. Lācis, kā zināms, ir kristietis. Ir tikai likumsakarīgi, ka viņam ir burtiski pienākums kritizēt aplamus publiski paustus uzskatus par tēmu. Taču daži nespēj panest konceptuālu kritiku un cibai raksturìgi iebrauc kaut kādā personīgu aizvainojumu, ad hominem, doksa un upuru runas purvā. Kāpēc to atbalstīt, un šādi bojāt interneta debates kvalitāti? Nenopietni, mans mīļais Lāča nelabvēli. Ja nespēj panest kritiku - ko publiski raksti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 18:35 (saite)
Tipisks seksuāla varmākas attaisnojums - upure staigāja pārāk īsos svārciņos. Kāds tu, Krišjāni Lāci, esi sapists mūdzis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 19:00 (saite)
Nopietni, anonīmais gļēvuli? Tu nepatiesus izteikumus par Kristus baznīcu un tradicionālo morāli salīdzini ar staigāšanu īsos svārciņos, bet kritiskus komentārus ar izvarošanu? Ko tu pīpē? Nekavējoties beidz patērēt to pornogrāfiju, ko tu tur patērē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 19:03 (saite)
Anonīmiķis pārmet citam anonimitāti? :DDD Ir nožēlojami nāpšļi, vēl nožēlojamāki inceldročeri un ir Krišjānis Lācis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 19:12 (saite)
Paskaties uz sevi no malas - tu esi anonīms bēbis un gļēvulis, kurš pašapmierināšanās nolūkos ir uzēdies kādam Lācim, par kuru neko nezina un kuru nepazīst. Izskatās, ka apsēsts stalkojošs krīps jeb dročaks esi tu! Ciba jau pateikusi, ko par tevi domā, vārguli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 19:16 (saite)
Paskaties pats uz sevi no malas anonīmais, ķepā raujošais Lāčmīkstpēdiņ. Tevi sen jau Ciba pazīst un nocina, nožēlojamais dročeri, bet joprojām esi tik delusioned, lai runātu Cibas vārdā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 19:19 (saite)
Latviešu valodu iemācies, anonīmais gļēvuli. Tevi un nefolku par jūsu personīgo infantīlismu šobrīd ciba nīst vairāk nekā kaut kādu lāci kurš tev neko nav nodarījis, tikai laikam kaut kad tev ierakstījis kritisku komentāru, kas atmaskoja tavu uzskatu muļķību. Par ko tas bija?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 19:22:43
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 19:25:25
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 19:27:19
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 19:31:31
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 19:34:36
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 19:45:28
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:26:01
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:27:32
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:53:19
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:19:43
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:24:56
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:27:06
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:38:30
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:50:15
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 22:47:39
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 23:23:34
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 23:52:11
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 00:11:26
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 00:45:22
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 08:11:26

(Anonīms)
2021-12-03 18:45 (saite)
pievērs uzmanību, ka banošana nav līdzējusi un Krišjānis Lācis (t.i. tu) uzstājīgi veido jaunus profilus, piešķirot tiem kārtas numurus. pēc analoģijas, ja kāds nepiekrīt kristiešiem, tad, ņemot vērā ka baznīca ir publiska vieta un sprediķos nereti tiek paustas provokatīvas stulbības, būtu pieņemami kādam iegāzties dievkalpojumu laikā un sākt iebilst, protestēt, debatēt, varbūt vēl trakāk. ak jā, šāda rīcība kaut ko jau atgādina. tu arī vari reaģēt, cik un kā vēlies, bet tagad ir pieejams uzskates materiāls, pie kā noved Lāča infantilā uzvedība, ko raksturo lokālu komunikācijas pamatu un normu neprasme.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 19:08 (saite)
Pievērs uzmanību, ka konceptuāla strīda karstumā, kur tiek vīts argumentu pavediens, piepeša nobanošana var rosināt jauna profila izveidi, lai argumenta ķēdi turpinātu. Ar "uzstājīgi veido" tu domā ko un cik? Trīs, carbūt četrus profilus? Salīdzinot ar nefolku vai ingmaaru izklausās pieticīgi.
Jā, man nebūtu iebildumu par šādu iegāšanos baznìcā, jo baznīca ir publiska, nevis privàta vieta (šo cibas savējo ballītes liberāļiem laikam grūti saprast), jo šādi varētu glābt provokātora dvēseli, un Pāvils pats māca sludināt visur, visos laikos un visās situācijās. Par "komunikācijas prasmi" drīzāk vari adresēt ento bulijošanas parodijkontu un doksa autoriem. Liekulis tu esi, mazo, anonīmo tikumu signalizētāj.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 19:17 (saite)
Pievērs uzmanību, Krišjāni Lāci, ka reālajā dzīvē par saviem izgājieniem sen būtu atrāvies ar kulaku par savu pretīgo mīkspēdiņa purnu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 19:30 (saite)
Pievērs uzmanību, anonīmais stalkeri bulij un dročītāj, ka savā policijas iesnieguma dosjē pievieno arī fiziskas izrēķināšanās draudus. Un kam tas viss, šī ad hominem elle? Jo tu nespēj argumentatīvi aizstāvēt savus publiski paustos uzskatus?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 19:43 (saite)
Tu nevērsies policijā,jo mīz, ka var atklāties tava stalkošana? Varbūt jau sen esi uzskaitē?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 19:47:58
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 19:49:47
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:25:01
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:28:13
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:52:15
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:20:19
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:23:51
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:26:22
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:35:10
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:51:03
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 23:09:27
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 00:12:16
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 00:43:04
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 08:12:03
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:36:59
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:51:56
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 22:28:18
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 22:41:40
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 22:51:13
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 23:27:13
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 23:50:55
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 00:13:37
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 00:41:24
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 08:13:27
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 19:53:07
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:23:55
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:29:09
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:51:14
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 23:30:13
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 23:55:12
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 00:14:45
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 00:39:48
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 08:14:45
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:48:00
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:50:15
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:16:27
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:20:56
(nav temata) - [info]garamgajejs, 2021-12-03 21:30:33

[info]garamgajejs
2021-12-03 19:19 (saite)
nekāda piepeša nobanošana nenotiek, bet gan pēc atkārtotiem brīdinājumiem. un tad tu izveido jaunus profilus, lai turpinātu piesieties, jo bērna prātā nespēj pieņemt, ka ne viss griežas ap tevi. un kudos, dikti daudz laika tev ir sēdēt pie laptopa, veidot tos profilus un vīt argumentu pavedienus. smags darbs, kaut ko atgādina. pašcieņa tev zudusi, ja vien vispār bija attīstījusies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 19:28 (saite)
Sveiks, Tukuma dedzināšanas faniņ un sociālā naida vairotāj pret konservatīvajiem. Iekriti, mr. laptopu šķira. Mums pieder viss pasaules laiks, lai atspēkotu tādu agresīvu liberāļu kā tu publiski paustu naida runu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]garamgajejs
2021-12-03 19:38 (saite)
ne uz ko vairāk kā spoguļošanu spējīgs neesi un viss pasaules laiks tev arī nepalīdzēs. jūsu rasu tīrības un sociālās neiecietības politika nav ilgtspējīga, jo visu pirms tā nav konservatīva, bet galēji labēja. neliels sajukums ar terminiem tev sagadījies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 19:45:18
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 19:46:25
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 19:59:55
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:14:48
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:22:04
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:31:03
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:47:28
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:00:46
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:19:09
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:21:22
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:32:11
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:53:15
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 22:26:17
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 22:28:28
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 22:55:03
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 23:24:22
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 23:49:33
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 08:15:53
(nav temata) - [info]garamgajejs, 2021-12-03 19:50:05
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:16:38
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:17:54
(nav temata) - [info]garamgajejs, 2021-12-03 20:32:27
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:37:14
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:37:36
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:38:00
(nav temata) - [info]garamgajejs, 2021-12-03 20:40:29
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:49:08
(nav temata) - [info]garamgajejs, 2021-12-03 21:00:46
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:17:33
(nav temata) - [info]garamgajejs, 2021-12-03 21:31:10
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:33:25
(nav temata) - [info]garamgajejs, 2021-12-03 21:41:11
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:45:12
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:54:10
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 22:24:44
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 22:30:01
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 22:54:05
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 23:24:57
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 23:47:36
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 00:15:13
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 00:36:27
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 08:16:27
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 20:38:31
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:00:46
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:21:59
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:29:39
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 21:54:39
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 22:27:10
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 22:30:58
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 22:52:06
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 23:25:47
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-03 23:46:36
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 00:16:20
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 00:35:36
(nav temata) - (Anonīms), 2021-12-04 08:16:50

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?