porcelāna lellīte [userpic]

31. Jūlijs 2020 (21:32)

Kā tā garšīgi ēst kabačus? Plāceņos, pankūkās, biezzupā kad ir citi dārzeņi, ar aličām kompotā, saceptus ar ķiplociņu (gribu pielikt arī saldo čili mērci), šogad gribu pamēģināt arī ar ananāsiem kompotā. Zupās man garšo, sautējumos neaizrauj, drusku pielikti maltās gaļas mērcei jā, bet vispār kopā ar gaļu tādu sajūsminošu recepti neesmu atradusi.
Zinu, ka man te ir entuziasti, gaidu ieteikumus!

Comments

Posted by: Strēlniece ([info]str)
Posted at: 31. Jūlijs 2020, 21:43

https://www.inspiredtaste.net/29992/garlic-zucchini-pasta-recipe/

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 31. Jūlijs 2020, 21:47

Izskatās forši, bet vajag to verķi

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 31. Jūlijs 2020, 21:49

O! Un mums ir ļoti gardas kāršu pupas, gan jau arī ņamma!

Posted by: Strēlniece ([info]str)
Posted at: 31. Jūlijs 2020, 21:51

Vēl es žāvētājā taisīju baigi gardos čipšus

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 31. Jūlijs 2020, 21:54

O! Tas gan ir pieejams? Kā?

Posted by: Strēlniece ([info]str)
Posted at: 31. Jūlijs 2020, 21:57

Plāni sašķēlēju, apkaisīju ar sāli, paturēju , kamēr liekais šķidrums izdalās. Notecināju. Mazliet eļļas un vēl kādas garšvielas, un žāvētājā

Posted by: Red or Dead ([info]sarkans0987)
Posted at: 31. Jūlijs 2020, 21:45

Šokolādes-kabaču kūkā. Un mums garšo grillēti. Tad vēl ir ņamma, ja apcep sīpolīti, pieliek kabačus, papriku, tomātus- pasautē uz pannas un pārlej ar sakultu oliņu. Ņammmm

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 31. Jūlijs 2020, 21:48

Kūkas recepte?

Posted by: Red or Dead ([info]sarkans0987)
Posted at: 31. Jūlijs 2020, 21:54
Kabaču kūka

120gr sviesta
120gr eļļas
300gr cukura(var likt 150g baltā+150g brūnā)
3 olas
130ml piena
350gr miltu
Pustējkarote cepamā pulvera
4 tējkarotes kakao
300 gr svaiga kabača

Saputo sviestu, eļļu un cukuru. Tad pieputo klāt olas un pienu. Sajauc visas sausās sastāvdaļas. Iemaisa iekšā sviesta masā. Pēdējo pieliek sarīvētu kabaci. Cep 190 grādos kādas 40-45 min. Nu līdz kociņš iznāk tīrs.

Sanāk tāda sulīga un mitra šoko kūka. Mums garšo.

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 31. Jūlijs 2020, 21:48
taisni kā es

Nu mums ejošākais ir mērcē ar makaroniem

Posted by: Scorpse ([info]scorpse)
Posted at: 1. Augusts 2020, 11:46

Kā tas ir šitā? Līdz mērcei kā tiek?

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 2. Augusts 2020, 10:15
taisni kā es

Uz pannas apcep sīpoliņu, ķiploku, rīvētu burkānu, kubiņos sagrieztu kabaci, piegriež kādu mizotu tomātu + sāls, pipari. Pasutina, iemaisa makaronos un ēd gardu muti :-)
Principā var arī maltu gaļu pievienot.

Posted by: Scorpse ([info]scorpse)
Posted at: 2. Augusts 2020, 10:43

Ahā!

Posted by: f ([info]f)
Posted at: 31. Jūlijs 2020, 22:01

kabači ļoti labi iet ar tomātiem kopā. man garšo tāpat kabači ar tomātiem sagriezti kubiciņos un apcepti. varu ēst katru dienu. bet ja gribas ar gaļu, tad tam pašam maisījumam pievieno maltu vai nemaltu tītara gaļu pēc vēlmes. piešauj klāt dilles un - nom nom nom. pasniedz ar krējumu, old school style.

Posted by: tante ([info]tante)
Posted at: 31. Jūlijs 2020, 22:46

ar gaļu var tā taisīt - http://klab.lv/users/tante/1004507.html#cutid1

man ļična garšo un kabaču sezonā vienmēr taisu :)

Posted by: katzenjammer ([info]katzenjammer)
Posted at: 1. Augusts 2020, 00:22

Mērcē ar puraviem. Pildīti ar malto gaļu un rīsiem.

Posted by: putnu novērotājs ([info]_re_)
Posted at: 1. Augusts 2020, 09:37

man garšo šitā - vesela, apmēram 1,5 - 2 cm bieza šķēle ar izgrieztu vidu, apcep no vienas puses uz pannas, apgriež otrādi un tad vidū iesit olu. olā iekšā kaperus, pa virsu saldskābo chilli mērci vai adžiku, tomāta un siera šķēles.

Posted by: Flēra ([info]fleur)
Posted at: 1. Augusts 2020, 13:54

Es griežu ripās, eļļa, sāls, garšvielas, salieku uz cepampapīra, pārkaisu ar 2 tējkarotēm picas sieru (rīvētu pārdod pakās). Cepu, līdz siers ir super sacepies. Garšīgi:) Ja vēl piemer klāt kād kartupeli un burkānu..:)

20 Lasīt komentārus piebilst