31. Jūlijs 2020 (21:32)
Kā tā garšīgi ēst kabačus? Plāceņos, pankūkās, biezzupā kad ir citi dārzeņi, ar aličām kompotā, saceptus ar ķiplociņu (gribu pielikt arī saldo čili mērci), šogad gribu pamēģināt arī ar ananāsiem kompotā. Zupās man garšo, sautējumos neaizrauj, drusku pielikti maltās gaļas mērcei jā, bet vispār kopā ar gaļu tādu sajūsminošu recepti neesmu atradusi.
Zinu, ka man te ir entuziasti, gaidu ieteikumus!
man garšo šitā - vesela, apmēram 1,5 - 2 cm bieza šķēle ar izgrieztu vidu, apcep no vienas puses uz pannas, apgriež otrādi un tad vidū iesit olu. olā iekšā kaperus, pa virsu saldskābo chilli mērci vai adžiku, tomāta un siera šķēles.