porcelāna lellīte [userpic]

31. Jūlijs 2020 (21:32)

Kā tā garšīgi ēst kabačus? Plāceņos, pankūkās, biezzupā kad ir citi dārzeņi, ar aličām kompotā, saceptus ar ķiplociņu (gribu pielikt arī saldo čili mērci), šogad gribu pamēģināt arī ar ananāsiem kompotā. Zupās man garšo, sautējumos neaizrauj, drusku pielikti maltās gaļas mērcei jā, bet vispār kopā ar gaļu tādu sajūsminošu recepti neesmu atradusi.
Zinu, ka man te ir entuziasti, gaidu ieteikumus!

Comments

Posted by: Scorpse ([info]scorpse)
Posted at: 1. Augusts 2020, 11:46

Kā tas ir šitā? Līdz mērcei kā tiek?

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 2. Augusts 2020, 10:15
taisni kā es

Uz pannas apcep sīpoliņu, ķiploku, rīvētu burkānu, kubiņos sagrieztu kabaci, piegriež kādu mizotu tomātu + sāls, pipari. Pasutina, iemaisa makaronos un ēd gardu muti :-)
Principā var arī maltu gaļu pievienot.

Posted by: Scorpse ([info]scorpse)
Posted at: 2. Augusts 2020, 10:43

Ahā!

20 Lasīt komentārus piebilst