31. Jūlijs 2020 (21:32)
Kā tā garšīgi ēst kabačus? Plāceņos, pankūkās, biezzupā kad ir citi dārzeņi, ar aličām kompotā, saceptus ar ķiplociņu (gribu pielikt arī saldo čili mērci), šogad gribu pamēģināt arī ar ananāsiem kompotā. Zupās man garšo, sautējumos neaizrauj, drusku pielikti maltās gaļas mērcei jā, bet vispār kopā ar gaļu tādu sajūsminošu recepti neesmu atradusi.
Zinu, ka man te ir entuziasti, gaidu ieteikumus!
Uz pannas apcep sīpoliņu, ķiploku, rīvētu burkānu, kubiņos sagrieztu kabaci, piegriež kādu mizotu tomātu + sāls, pipari. Pasutina, iemaisa makaronos un ēd gardu muti :-)
Principā var arī maltu gaļu pievienot.