porcelāna lellīte [userpic]

31. Jūlijs 2020 (21:32)

Kā tā garšīgi ēst kabačus? Plāceņos, pankūkās, biezzupā kad ir citi dārzeņi, ar aličām kompotā, saceptus ar ķiplociņu (gribu pielikt arī saldo čili mērci), šogad gribu pamēģināt arī ar ananāsiem kompotā. Zupās man garšo, sautējumos neaizrauj, drusku pielikti maltās gaļas mērcei jā, bet vispār kopā ar gaļu tādu sajūsminošu recepti neesmu atradusi.
Zinu, ka man te ir entuziasti, gaidu ieteikumus!

Comments

Posted by: Strēlniece ([info]str)
Posted at: 31. Jūlijs 2020, 21:57

Plāni sašķēlēju, apkaisīju ar sāli, paturēju , kamēr liekais šķidrums izdalās. Notecināju. Mazliet eļļas un vēl kādas garšvielas, un žāvētājā

20 Lasīt komentārus piebilst