porcelāna lellīte [userpic]

31. Jūlijs 2020 (21:32)

Kā tā garšīgi ēst kabačus? Plāceņos, pankūkās, biezzupā kad ir citi dārzeņi, ar aličām kompotā, saceptus ar ķiplociņu (gribu pielikt arī saldo čili mērci), šogad gribu pamēģināt arī ar ananāsiem kompotā. Zupās man garšo, sautējumos neaizrauj, drusku pielikti maltās gaļas mērcei jā, bet vispār kopā ar gaļu tādu sajūsminošu recepti neesmu atradusi.
Zinu, ka man te ir entuziasti, gaidu ieteikumus!

Comments

Posted by: Flēra ([info]fleur)
Posted at: 1. Augusts 2020, 13:54

Es griežu ripās, eļļa, sāls, garšvielas, salieku uz cepampapīra, pārkaisu ar 2 tējkarotēm picas sieru (rīvētu pārdod pakās). Cepu, līdz siers ir super sacepies. Garšīgi:) Ja vēl piemer klāt kād kartupeli un burkānu..:)

20 Lasīt komentārus piebilst