porcelāna lellīte [userpic]

31. Jūlijs 2020 (21:32)

Kā tā garšīgi ēst kabačus? Plāceņos, pankūkās, biezzupā kad ir citi dārzeņi, ar aličām kompotā, saceptus ar ķiplociņu (gribu pielikt arī saldo čili mērci), šogad gribu pamēģināt arī ar ananāsiem kompotā. Zupās man garšo, sautējumos neaizrauj, drusku pielikti maltās gaļas mērcei jā, bet vispār kopā ar gaļu tādu sajūsminošu recepti neesmu atradusi.
Zinu, ka man te ir entuziasti, gaidu ieteikumus!

Comments

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 31. Jūlijs 2020, 21:48

Kūkas recepte?

Posted by: Red or Dead ([info]sarkans0987)
Posted at: 31. Jūlijs 2020, 21:54
Kabaču kūka

120gr sviesta
120gr eļļas
300gr cukura(var likt 150g baltā+150g brūnā)
3 olas
130ml piena
350gr miltu
Pustējkarote cepamā pulvera
4 tējkarotes kakao
300 gr svaiga kabača

Saputo sviestu, eļļu un cukuru. Tad pieputo klāt olas un pienu. Sajauc visas sausās sastāvdaļas. Iemaisa iekšā sviesta masā. Pēdējo pieliek sarīvētu kabaci. Cep 190 grādos kādas 40-45 min. Nu līdz kociņš iznāk tīrs.

Sanāk tāda sulīga un mitra šoko kūka. Mums garšo.

20 Lasīt komentārus piebilst