porcelāna lellīte [userpic]

31. Jūlijs 2020 (21:32)

Kā tā garšīgi ēst kabačus? Plāceņos, pankūkās, biezzupā kad ir citi dārzeņi, ar aličām kompotā, saceptus ar ķiplociņu (gribu pielikt arī saldo čili mērci), šogad gribu pamēģināt arī ar ananāsiem kompotā. Zupās man garšo, sautējumos neaizrauj, drusku pielikti maltās gaļas mērcei jā, bet vispār kopā ar gaļu tādu sajūsminošu recepti neesmu atradusi.
Zinu, ka man te ir entuziasti, gaidu ieteikumus!

Comments

Posted by: f ([info]f)
Posted at: 31. Jūlijs 2020, 22:01

kabači ļoti labi iet ar tomātiem kopā. man garšo tāpat kabači ar tomātiem sagriezti kubiciņos un apcepti. varu ēst katru dienu. bet ja gribas ar gaļu, tad tam pašam maisījumam pievieno maltu vai nemaltu tītara gaļu pēc vēlmes. piešauj klāt dilles un - nom nom nom. pasniedz ar krējumu, old school style.

20 Lasīt komentārus piebilst