Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2012-02-17 11:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
labdien, redakcija, raksta jums izmisušais mājsaimnieks martcore

ir man viens varens cūkgaļas krūtiņas gabals, es viņu pārgriezu uz pusēm un nolēmu tupa sautēt, jo neko citu ar viņu darīt man šobrīd nav ne laika, ne vēlēšanās
un viss, dārgā redakcija, būtu zajebisj, ja man nerastos morālā dilemma ar katliem
šādiem procesiem manā virtuves sekcijā ir paredzēti divi katli - viens tāds vidējs un nekāds, a otrs ir domāts tam, lai varētu pasniegt šķovētus kāpostus dānijas karaliskajai ģimenei divpadsmit personu sastāvā un trīs dienas no vietas
nolēmis neapgānīt karalisko katlu, es zafigačīju abus gabalus parastajā, uzlēju ūdeni un, khm, konstatēju, ka maza daļiņa no viena gabala (nu, kādi 10 cm) paliek virs ūdens virsmas un sauc pēc palīdzības un glābējhelikopteriem
protams, ka pie tā ir vainīga valdība un krievi, tomēr
ko mums šādos gadījumos māca marksa-engelsa smagie un teorētiskie darbi? ka VISAI gaļai ir obligāti jāatrodas zem ūdens virsmas, savādāk...par to, kas notiks, ja būs savādāk, sirmie mācītie vīri taktiski noklusē
a man, vot, liekas, ka nekas nebūs, jo viss pasākums tāpat ir zem vāka un izlīdušais fragmentiņs taps gatavs kaut vai elles garaiņu un kopējās temperatūras iespaidā

tādēļ jautāju tev, dārgā redakcija - vai šāda gaļas sautēšana ir korekta?
kā arī bonusjautājums, lai būtu iemesls papildināt speciāriju - a ko jūs īpašu mēdzat pielikt šāda tipa sautējumiem? es, lūk, zinu tikai klasiku - lauru lapas, piparus, kā arī garšvielu maisījumu "hali-sunali", nopirktu veikalā par Ls 0,08


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sirdna
2012-02-17 12:06 (saite)
Redakcijas atbilde.

1. Gaļas sautēšana ir no nelabā. Nedari to.
2. Tikai cepta gaļa ir tīkama Sakārnītim.
3. Izvelc gaļu no katla, sacērt sīkākās plāksnītēs un uzcep.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]goddes
2012-02-17 12:23 (saite)
Par 1.p. vairāk piekrītu kā nē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]scorpse
2012-02-17 12:08 (saite)
Easy, lai paliek ārā no ūdens. Es vispār gaļu reizēm sautēju ļoti mazā ūdens daudzumā - tā, ka liela daļa gaļas vienk tvaicējas. A par specijām - tikai klasiku arī lieku klāt. Man patīk, ka gaļa garšo pēc gaļas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2012-02-17 16:07 (saite)
ak tiešām?
ja tā būtu, tad nekādi neapstrādātu un neliktu nekādas garšvielas... :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]starro
2012-02-17 12:08 (saite)
pēc 40 min apgriez gabalu otrādi.
jā lēni uz mazas uguns, tad izsutīs tvaikos tāpat.
ieliec kādu burkānu vai citu ilgi sutināmo garšsakni, kura nešķīst 2as stundas - līmenis pacelies, da aromāts gaļai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ravejsledzejs
2012-02-17 12:13 (saite)
+1

da es vēl no klasikas sērijas piemestu virces un kādu ķiploku (sīpolus nemīlu), bet ķiploku pašās beigās, jo citādi savu garšu pazaudēs sutināšanas laikā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]martcore
2012-02-17 12:18 (saite)
ok

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antuanete
2012-02-17 12:26 (saite)
Vēl var piemest klāt sviesta pikuci un sautēt pēc šīs metodes http://www.fotoreceptes.lv/sutinatagala.html

(Atbildēt uz šo)


[info]rasbainieks
2012-02-17 12:29 (saite)
izmisušais mājsaimniek, kas tev tā par tādu jūzerpikču tipa mandra, tikai nesmukāka?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sirdna
2012-02-17 12:29 (saite)
Princese Leja bērnībā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2012-02-17 12:32 (saite)
tā arī ir smukāka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirdna
2012-02-17 12:48 (saite)
Bērnībā cilvēki vispār izskatās atbaidoši..8)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]martcore
2012-02-17 12:35 (saite)
tā ir slavenā mis skepse!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2012-02-17 12:36 (saite)
izraisa skepsi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]f
2012-02-17 14:18 (saite)
smuka gan!
(es tik domāju, vai nav no kādas pornofilmas, jo bisķu tā kā par vecu tādai frizūrai :) )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]biezpientaure
2012-02-17 13:07 (saite)
es teiktu, ka turēt gaļu ūdenī ir tās mērcēšana sautēšana paredz, ka šķidruma ir mazāk nekā gaļas, pretējā gadījumā tā būtu gaļas vārīšana.
neliela stūrīša atstāšana virs ūdens ļauj palikt izvēlētajā gatavošanas žanrā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?