MaKo
Bērnība 
29.-Apr-2016 03:57 pm
Visi zin, kas tas ir, un kā to taisa :)?

Būs maniem bandītiem jāiemāca...
Comments 
29.-Apr-2016 04:04 pm
tas ir tas, parko dabū pa mizu, jo apsvilušas karotes
29.-Apr-2016 05:04 pm
Ja pats noberž ar Skaidru - lai tak kvēpina.
29.-Apr-2016 04:13 pm
Mēs to netaisījām.
Bet es arī gumijas un klasītes neesmu lēkājusi. Un pat ar lecamauklu ne, kamēr to septītajā klasē nepieprasīja fizkultūras ieskaitē.
29.-Apr-2016 04:25 pm
es zinu , kas tas ir.
bet tāds nav taisīts.
mums bija īpašas formītes, tādās taisīja mamma
29.-Apr-2016 05:03 pm
Mammas taisītām nav tā smeķe, kas ēdamkarotē uz sveces kausētai. Vēlams zaru būdā, sētas stūrī.
29.-Apr-2016 06:30 pm
Uz svecēm kaut kādos pakšos tikai švakuļi kausēja, īstie kulināri kausēja uz gāzes plīts mājās. Kamēr vecāku nav.
29.-Apr-2016 08:55 pm
Ooo, vismaz kādreiz mūžā esmu bijis īsts kulinārs :D
29.-Apr-2016 09:57 pm
Es kausēju krogā uz sveces.
30.-Apr-2016 11:37 am
O! Tieši tā!
29.-Apr-2016 04:28 pm
uhu, zinu
29.-Apr-2016 04:40 pm
Tak cukurgaiļi. Vēl nosacīti nesen taisīju.
29.-Apr-2016 04:51 pm
kausēts cukurs. vēlams neatstāt karotē, jo tad toč nevar dabūt laukā, kā vien laizot karoti (un apsvilinot mēli. Mēs mājās karsējam kaotē un tad lejam laukā uz folija, kurā ir jau sagatavots zobbakstāmais (spičkas vietā). Ja kausējot piemaisa sviestu« sanāk sviesta karamele, kas ir mmmm
29.-Apr-2016 05:02 pm
Sviesta karamelei vajag cukuru+skābo krējumu (1/1), un tad uz pannas, līdz paliek brūngans. Un tad uz ietaukota šķīvja... Tādi īrisi sanāk, ņamm...
Manā ciemā tādas karameles no plika cukura netaisīja, likām klāt cukuram drusku zaptes.
29.-Apr-2016 05:13 pm
mēs vārījām končas ne ta no krējuma ne ta no iebiezināta piena, bet šitādu gan ne.
29.-Apr-2016 09:12 pm
mēs darījām "otrādi" - kad tā karamele bija izkausēta, tad salējām tukšās sērkociņu kārbiņās
tad ķimerējām laukā un grauzām tāpat, bez kādiem irbuļiem
30.-Apr-2016 03:57 pm
Es tev varu pastāstīt, kā ar šito apdedzina mēli, ja pasteidzas :)
This page was loaded Apr 19. 2024, 5:32 pm GMT.