Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kas, nez, ir pamatā dažu sieviešu pārliecībai, ka stulbums un jo īpaši tā mērķtiecīga, uzspēlēta viegli koķeta izrādīšana ir - hihihi! - seksīgi? Tiekšanās pēc mūžīgās jaunības, kuras atribūts (iespējams, vienīgais nevīstošais) tas varētu būt?
  • tas raisa jūtas, kādas dažos attiecību modeļos ir savstarpēji saistošas
    • Varētu šo, lūdzu, drusku eksplicēt? Tas nozīmē "dažiem lohiem tiešām ļoti patīk stulbenes, ieskaitot uzspēlētās" vai vēl kaut ko citu arī?
  • Esmu pārliecinājusies, ka šī taktika uz pretējo dzimumu lieliski iedarbojas. Vismaz lai dabūtu bezmaksas kokteiļus un ātro seksu. Ja jau dabū seksu, tad arī ir seksīgi! Vai ne?
    • Hmmm, man kaut kā bija šķitis, ka, lai dabūtu kokteiļus ar seksu, jāizskatās maucīgi un nebūt ne obligāti stulbai, vai tad ne?
      • nē, ar lieliem pupiem un blondiem matiem vien nepietiek. Acīmredzot mērķauditorija priecājas, ka nav jāsasprindzina smadzenes un var vienkārši relaksēties :)
        • Ak vai! Izrādās, esmu dzīvojusi ilūzijās, ka sievietei, ja viņa nav ļoti veca vai ļoti neglīta, bet ir pietiekami izmisusi, lai krogā meklētu gadījuma seksu, nekāda piepūle nav nepieciešama...
  • esmu spekulējusi ar stulbas blondīnes tēlu vienreiz mūžā, apzināti, bet ar citu mērķi - lai izraisītu vīrietī pret sevi žēlumu (jo biju noskrāpējusi viņa mašīnai bamperi). nostrādāja;)
  • Tā nav tiekšanās, tas ir, iespējams, visefektīvākais un tādējādi visgudrākais veids, kā panākt sev vēlamo. Piemēram, man te nāk viena regulārā kliente, kas mūžīgi brutāli izliekas par muļķīti, jo pašai slinkums veikt pat viselementārākās lietas, piemēram, noseivot dokumentu, bet varbūt viņai tas ir goda jautājums - nedarīt to, ko var izdarīt kāds sēklinieku nēsātājs. Un zini, tas vienmēr darbojas - ne tikai ar muļķa puišeļiem, bet pat tīri instinktīvi ar saprātīgiem vīriešiem. Vienīgais šādas gudrības mīnuss ir tas, ka šāda sieviete kļūst pilnīgi bezpalīdzīga situācijās, kad tuvumā nav neviena vīrieša un nākas sadarboties ar visuredzošajām ļaunajām atriebīgajām kucēm, kuras nepiedod visa sieviešu dzimuma diskreditāciju :D
    • Kā instruments noteikta veida situācijās - OK. Pieņemu, ka dzīve var piespēlēt kāzusus, kad cilvēks arī apzināti simulē plānprātību vai epilepsiju.:) Mani vairāk interesē iemesli, kas to pārvērš par permanentu uzvedības modeli.
      • tev ko, nekad nav bijusi tā nelaime uzturēties ilgāku laiku šādas sievietes kompānijā? iemesls viens vienīgs - tas ir iedarbīgi.
      • Viss krogs pie tavām kājām :)
      • Es zinu, es zinu!!! Šausmīgi jautri skatīties, kā Saprātīga Racionāla Sieviete, kas Neslēpj Savu Intelektu, sašutumā lec no biksēm ārā par tādu attieksmīti! :)

        Ja nop., es domāju, ka, ja cilvēkam "es=gudrs" nav būtisks vai identitāti veidojošs faktors, tad vienkārši šis aspekts tiek ignorēts. Jo patiesībā jau būt gudrai un apķērīgai ilgtermņā nav viegli, jāpiedomā tomēr, plus vēl tas drusku provocē citus (vismaz sākumā) pierādīt savu gudrību un apķērību, un vēl ir vieglāk uzturēt vienu imidžu ("caca dura"), nevis balansēt starp diviem agregātstāvokļiem.
        Vārdsakot, tavs jautājums ir apmēram kā pajautāt "es katru rītu noskrienu xx kilometrus un nesaprotu, kāpēc citas neskrien"... nu tāpēc, ka nafig negrib skriet, d00ch. :)
        • Es nerunāju par gadījumiem, kad cilvēks tiešām ir stulbs un nav pārāk daudz izredžu to noslēpt, domāta bija uzsvērta stulbuma uzspēlēšana, pārvēršot to par flirta elementu, kas, manuprāt, tieši prasa zināmu piepūli.
          • Nu protams, ka tas prasa zināmu piepūli, bet viens esamības modelis tehniski ir vienkāršāk izpildāms nekā divas sociālās lomas, kas tiek spēlētas paralēli, pie tam ar nepieciešamību tās laikā pārslēgt (nu, lai tie, kas uztver viņu kā stulbu, neatklāj, ka viņa ir gudra, un otrādi).

            T.i., manuprāt, iestrēgsti pie sava implicītā pieņēmuma, ka "gudri=labi, stulbi=slikti", kas ir tikai pilnīgi subjektīvs skatījums uz lietām un droši vien daļa no tavas identitātes.

            Tā grūtniece, kurai es 2dien no rīta uzskrēju ginekologa kabinetā, un kas savā vismaz 8. mēnesī staigāja ar ŠPIĻKĀM (!!!! wtf, es jau ar parastiem zābakiem reizēm zaudēju līdzsvaru pilnīgi nepiemērotās vietās un laikos), droši vien padomāja "nu kāpēc tā nabaga meitene nestaigā normālos, glītos zābaciņos, bet uzvilkusi kaut ko 2 gadus vecu un bez papēžiem, par sevi taču ir jādomā arī tad, ja esi stāvoklī". Manuprāt, abi skatījumi uz problēmu ir pilnīgi leģitīmi un mums abām bija ērti tā, kā bija - ja kāda no mums mēģinātu ik pēc 10 minūtēm pārvilkt zābaciņus, tad gan pilnīgi noteikti būtu grūti.
            • Nujā, taisnība - manā pasaules ainā stulbums ir defekts, lai kāda dzimuma indivīdam tas piemistu.:)
          • neprasa pūles, jo sāk darboties instinkti. ne velti cilvēkiem ar garīgām problēmām ir ļoti izteikta vēlme kopoties - instinkti ir, bet prāta, ar ko to kontrolēt nava. nu un normālajiem jau ar - pie flirta prāts atkāpjas un cilvēks sāk darboties instinktu vadīts. nu i pārējiem šķērmi kļūst uz to skatīties. pamatā jau visas iemīlējušās sievietes kļūst pastulbākas. un veči ar, protams. nedomāju, ka ir kādi īpaši izņēmumi. Citi tikai atļaujās palikt par muļķiem divvientulībā, bet citi atkal to izpēlē, kad ir publika - gaumes lieta. :D
    • Nu, sēkliniekus nēsāt var arī sieviete - aizeju uz anatomikumu, paņemu no plaukta kādu mazu burciņu un - lūdzu! - esmu sēklinieku nēsātāja!
  • Tu tieši šodien domā kādu konkrēti, vai kā? :)
    • Es domāju vairākas konkrētas ilgākā laikaposmā un vēl bariņu nekonkrēto piedevām.:)
  • Šai pārliecībai pamatā ir daudzu gadu tūkstošu laikā iztrādājusies pielāgošanās apkārtējiem apstākļiem, stulbums taču no vīriešu puses ir pilnīgi pielīdzināms bezpalīdzībai un blakus stulbai sievietei taču beidzot varu lepni izplest visas pēcpusē saspraustās pāva spalvas un justies kā īsts vīrietis - no visa aizsargātājs. Skaidrs, ka tas ir seksīgi.

    Gudras sievietes arī ir ļoti seksīgi.

    Sievietes vispār ir seksīgas:))

    Vienīgais - galīgi neseksīgi ir, ja jaunietes izliekas par inteliģentām un gudrām gadījumos, kad tas tā acīmredzami nav:))
    • Ai, nu tā taču ir tik veca klišeja, par to bezpalīdzību, es tik ilgi jau dzīvoju pārliecībā, ka uz normāliem vīriešiem (kuri paši nav stulbi vai nevarīgi) tas neattiecas!
      • Aha, tieši tāpat kā uz čipendeiļiem iet tikai galīgas muļķes, jo normālām sievietēm tie kungi apakšbiksēs uzdzen riebumu vien:))
        • Neuztvēru kopsakarību. Manuprāt, uz čipendeiliem sadzērušās kundzītes iet ierēkt.
          • Ā, tas tāpat kā uz JRT? Nu, šito es nezināju, veči uz striptīziem parasti iet uz pupiem bolīties:))

            Visādi citādi - teksts par čipendeiļiem nav mans, šo esmu no jaunkundzēm dzirdējis. Kopsakarība ir tāda, ka vīriešiem visādas sievietes patīk, neatkarīgi no viņu "normāluma" un ir maz ticams, lai ari tagad vairs par to neesmu drošs, ka "normālām" sievietēm viss cits ir pilnīgi nesvarīgi, viņas mēdz iekārot tikai un vienīgi viena konkrēta tipa inteliģentus, gudrus un smalkjūtīgus vīriešus:))

            • Jā, nu jautājums - kāpēc sievietes iet skatīties uz čipendeiliem? - vispār izrādās mazliet sarežģītāks, nekā pirmajā acu uzmetienā šķiet . Pat man. Neesmu gan aptaujas veikusi, taču esmu pārliecināta, ka vairumam sieviešu, kuras šādus pasākumus apmeklējušas, iemesli bijuši mazliet citādi nekā vairumam vīriešu, kas devušies skatīties striptīzu.
              Piemēram, es pati personiskā libido stimulēšanai noteikti neizvēlētos vīriešu striptīzu, ja kas.:)
              • nu, tāpēc ka iedod bezmaksas ielūgumus? par naudu tak neietu :D
              • Mani arī strīptīzs garlaiko, pat sieviešu, lai arī ir redzētas ļoti profesionālas uzstāšanās, kuras skatīties bija pat nedaudz interesanti, taču tas ir bijis riktīgs izņēmums.

                Tomēr zinu ļoti gudrus un savādāk lieliskus vīriešus(diezgan daudzus, starp citu!), kurus šāda izklaide tiešām uzrunā, pie tam, šaubos, vai tas ir tā pa tiešo ar libido stimulēšanu saistīts, drīzāk ar veselu sarežģītu izjūtu kompleksu:)
                • OK, lai kādi šie iemesli un iemeslu kompleksi arī nebūtu, no tiem grūti (vismaz man) secināt atbildi, vai stulbums patiešām ir nozīmīgs seksualitāti paspilgtinošs elements.:)
                  • Protams, ka ir, daudz kas ir seksualitāti paspilgtinošs vīriešu acīs, pat savstarpēji izslēdzošas lietas kaut kādas, līdz ar to, kā jau [info]honeybee teica, katra dara kā ērtāk un ierastāk, neiespringstot - viena ir gudra, cita stulba, cita izkar pupus, vēl cita kaut kā sarežģīti tielējas, spēlējot uz mednieka instinktiem:))
  • pirms kādām divām nedēļām man kāds intelektuālis skaidroja, ka sievietes stulbums esot obligāta pazīme, kas liecina, ka viņai patīk šis vīrietis. Tas esot gadu tūkstošos izstrādājies efekts. Ka īstu vīriešu klātbūtnē sieviete bioķīmiski paliekot tāda, kas esot nepieciešams viņas apaugļošanai.
    Kaut kā tā. precīzi neatceros. Laikam arī esmu stulba.
    vai stūlba.
Powered by Sviesta Ciba