Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kas, nez, ir pamatā dažu sieviešu pārliecībai, ka stulbums un jo īpaši tā mērķtiecīga, uzspēlēta viegli koķeta izrādīšana ir - hihihi! - seksīgi? Tiekšanās pēc mūžīgās jaunības, kuras atribūts (iespējams, vienīgais nevīstošais) tas varētu būt?
  • Šai pārliecībai pamatā ir daudzu gadu tūkstošu laikā iztrādājusies pielāgošanās apkārtējiem apstākļiem, stulbums taču no vīriešu puses ir pilnīgi pielīdzināms bezpalīdzībai un blakus stulbai sievietei taču beidzot varu lepni izplest visas pēcpusē saspraustās pāva spalvas un justies kā īsts vīrietis - no visa aizsargātājs. Skaidrs, ka tas ir seksīgi.

    Gudras sievietes arī ir ļoti seksīgi.

    Sievietes vispār ir seksīgas:))

    Vienīgais - galīgi neseksīgi ir, ja jaunietes izliekas par inteliģentām un gudrām gadījumos, kad tas tā acīmredzami nav:))
    • Ai, nu tā taču ir tik veca klišeja, par to bezpalīdzību, es tik ilgi jau dzīvoju pārliecībā, ka uz normāliem vīriešiem (kuri paši nav stulbi vai nevarīgi) tas neattiecas!
      • Aha, tieši tāpat kā uz čipendeiļiem iet tikai galīgas muļķes, jo normālām sievietēm tie kungi apakšbiksēs uzdzen riebumu vien:))
        • Neuztvēru kopsakarību. Manuprāt, uz čipendeiliem sadzērušās kundzītes iet ierēkt.
          • Ā, tas tāpat kā uz JRT? Nu, šito es nezināju, veči uz striptīziem parasti iet uz pupiem bolīties:))

            Visādi citādi - teksts par čipendeiļiem nav mans, šo esmu no jaunkundzēm dzirdējis. Kopsakarība ir tāda, ka vīriešiem visādas sievietes patīk, neatkarīgi no viņu "normāluma" un ir maz ticams, lai ari tagad vairs par to neesmu drošs, ka "normālām" sievietēm viss cits ir pilnīgi nesvarīgi, viņas mēdz iekārot tikai un vienīgi viena konkrēta tipa inteliģentus, gudrus un smalkjūtīgus vīriešus:))

            • Jā, nu jautājums - kāpēc sievietes iet skatīties uz čipendeiliem? - vispār izrādās mazliet sarežģītāks, nekā pirmajā acu uzmetienā šķiet . Pat man. Neesmu gan aptaujas veikusi, taču esmu pārliecināta, ka vairumam sieviešu, kuras šādus pasākumus apmeklējušas, iemesli bijuši mazliet citādi nekā vairumam vīriešu, kas devušies skatīties striptīzu.
              Piemēram, es pati personiskā libido stimulēšanai noteikti neizvēlētos vīriešu striptīzu, ja kas.:)
              • nu, tāpēc ka iedod bezmaksas ielūgumus? par naudu tak neietu :D
              • Mani arī strīptīzs garlaiko, pat sieviešu, lai arī ir redzētas ļoti profesionālas uzstāšanās, kuras skatīties bija pat nedaudz interesanti, taču tas ir bijis riktīgs izņēmums.

                Tomēr zinu ļoti gudrus un savādāk lieliskus vīriešus(diezgan daudzus, starp citu!), kurus šāda izklaide tiešām uzrunā, pie tam, šaubos, vai tas ir tā pa tiešo ar libido stimulēšanu saistīts, drīzāk ar veselu sarežģītu izjūtu kompleksu:)
                • OK, lai kādi šie iemesli un iemeslu kompleksi arī nebūtu, no tiem grūti (vismaz man) secināt atbildi, vai stulbums patiešām ir nozīmīgs seksualitāti paspilgtinošs elements.:)
                  • Protams, ka ir, daudz kas ir seksualitāti paspilgtinošs vīriešu acīs, pat savstarpēji izslēdzošas lietas kaut kādas, līdz ar to, kā jau [info]honeybee teica, katra dara kā ērtāk un ierastāk, neiespringstot - viena ir gudra, cita stulba, cita izkar pupus, vēl cita kaut kā sarežģīti tielējas, spēlējot uz mednieka instinktiem:))
Powered by Sviesta Ciba