Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kas, nez, ir pamatā dažu sieviešu pārliecībai, ka stulbums un jo īpaši tā mērķtiecīga, uzspēlēta viegli koķeta izrādīšana ir - hihihi! - seksīgi? Tiekšanās pēc mūžīgās jaunības, kuras atribūts (iespējams, vienīgais nevīstošais) tas varētu būt?
  • Nu protams, ka tas prasa zināmu piepūli, bet viens esamības modelis tehniski ir vienkāršāk izpildāms nekā divas sociālās lomas, kas tiek spēlētas paralēli, pie tam ar nepieciešamību tās laikā pārslēgt (nu, lai tie, kas uztver viņu kā stulbu, neatklāj, ka viņa ir gudra, un otrādi).

    T.i., manuprāt, iestrēgsti pie sava implicītā pieņēmuma, ka "gudri=labi, stulbi=slikti", kas ir tikai pilnīgi subjektīvs skatījums uz lietām un droši vien daļa no tavas identitātes.

    Tā grūtniece, kurai es 2dien no rīta uzskrēju ginekologa kabinetā, un kas savā vismaz 8. mēnesī staigāja ar ŠPIĻKĀM (!!!! wtf, es jau ar parastiem zābakiem reizēm zaudēju līdzsvaru pilnīgi nepiemērotās vietās un laikos), droši vien padomāja "nu kāpēc tā nabaga meitene nestaigā normālos, glītos zābaciņos, bet uzvilkusi kaut ko 2 gadus vecu un bez papēžiem, par sevi taču ir jādomā arī tad, ja esi stāvoklī". Manuprāt, abi skatījumi uz problēmu ir pilnīgi leģitīmi un mums abām bija ērti tā, kā bija - ja kāda no mums mēģinātu ik pēc 10 minūtēm pārvilkt zābaciņus, tad gan pilnīgi noteikti būtu grūti.
    • Nujā, taisnība - manā pasaules ainā stulbums ir defekts, lai kāda dzimuma indivīdam tas piemistu.:)
Powered by Sviesta Ciba