gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-10-25 16:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
globālisti pret zaimošanu
The European Court of Human Rights ruled on Thursday that an Austrian woman’s criminal conviction and fine for her statements accusing the Prophet Muhammad (PBUH) of pedophilia did not breach her right to free speech.

Stating that the court had found that “the applicant’s statements had been likely to arouse justified indignation in Muslims” and “amounted to a generalisation without factual basis”, the ECtHR statement said the woman’s comments could not be covered by the freedom of expression.

Saying it classified the ‘impugned’ statements as “an abusive attack on the Prophet (PBUH) of Islam, which was capable of stirring up prejudice and putting at risk religious peace,” domestic courts came to the conclusion that her speech contained elements of “incitement to religious intolerance.”


Protams, nekas tāds neattiecas uz kristietību un tās ikonām. Itz ebul whypipo religun.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kjiimikjis
2018-10-25 16:45 (saite)
Attiecas gan, Austrijā jebkuru smadzeņslimnieku fantāziju apdiršana ir pretlikumīga: https://www.ris.bka.gv.at/Dokument.wxe?Abfrage=Bundesnormen&Dokumentnummer=NOR12029737

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-10-25 17:20 (saite)
Vai tur ir reāla legāla prakse kādu reāli sodīt un tas nav vien atavisms no senākiem laikiem? Jo kristietības apdiršana Rietumos ir tik absolūti izplatīta, ka varētu taisīt keisu pēc keisa. Piem nupat tieši tajā pašā Austrijā: https://twitter.com/ThirdSpaceMin/status/1048471578332282880
Nemaz nerunājot par n-tajiem "mākslas darbiem" aļļa krucifikss čuru burkā, kas tiek bez problēmām izstādīti lielās mākslas galerijas. Kur ir tie kāzusi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-10-25 17:23 (saite)
Ņemsism arī vērā Eiropas Cilvēktiesūdu Tiesas lomu. Būtu tā kā jābūt precedentiem saistībā ar citām reliģijām, m?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kjiimikjis
2018-10-25 18:50 (saite)
Tas tvīts kaut kā uz "apdiršanu" nevelk. Kauč kāda organizācija, kura, cik no viņu saita var noprast, galvas kaites propagandē "netradicionālos" pasākumos un/vai ballīšu stilā, uztaisījusi tusiņu baznīcā, pieņemu, ar domu piesaistīt jauniešus or whatever. Gan jau kaut kādam ortodoksālākam tipāžam šitais varētu nepatikt, bet nodomi gan jau formāli bija kā reiz atbalstīt, nevis nolikt kristietību.

A kā ar vispārējo praksi - nav ne jausmas. Zinu tikai, ka šur un tur Eiropā vēl ir kaut kādi kultistu fīlingu aizsardzības likumi. Cik bieži tos piemēro, un ar kādu rezultātu, slinkums meklēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-10-25 20:40 (saite)
https://greekcitytimes.com/2018/10/09/cross-in-lesvos-pulled-down-after-coexistence-group-on-the-island-claims-its-offensive-to-migrants/

Un paskaties, kas pārsvarā par to ziņo - alternatīvie mediji un blogi. Meinstrīmam viss klusi, labi un saskaņā ar pareizo kārtībiņu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-10-25 20:54 (saite)
Būtībā, piekrītu, ka situācija ir absurda - nedz kādam vajadzētu stresot par to, kas ir vai nav "ofensīvs migrantiem" (lai migrē uz mazāk ofensīvām vietām, ja kas nepatīk), ne arī ņemt pierē kaut kādas "coexistence group" viedokli.

Tajā pašā laikā, šaubos, ka jāmeklē nez kāda meinstrīma mediju sazvērestība. No ziņas var noprast, ka kaut kādā salas nostūrī uzbliezts krusts (nav teikts, kas bija uzstādītājs), kaut kāda grupa sašūmējās, un kāds šiem paklausīja un krustu novāca (arī nav teikts, kurš). Sausais atlikums - pāris dienu laikā tiek uzlikts un tad novākts dzelzsbetona krusts kauč kādā Grieķijas nostūrī. Meinstrīmam visdrīzāk pārāk sīka vienība, lai vispār rakstītu. Domā, par visiem citiem pasaulē uzblieztajiem/novāktajiem pieminekļiem vai zīmēm vienmēr tiek ziņots?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-10-25 21:08 (saite)
Tā nav sazvērestība, jo meinstrīm mediji jau labu laiku nodarbojas ar sovoka tipa propagandūru ļoti 'boldly'. Jo zina, ka ir pilns ar dalbojobiem kā tu, kas vienkārši nopirks versiju par raiwingeru konspirācijteorijām, par ko tā pati propagandūra regulāri blēj. Tikai pateicoties internetam, kas pagaidām vēl nav pilnībā pakļauti ideoloģiskai filtrācijai, var uzzināt par lietām, ko šie oficiozi vēlētos noslēpt.

"Meinstrīmam visdrīzāk pārāk sīka vienība, lai vispār rakstītu."

Jā, jo meinstrīm mediju pirmās titullapas ir pilnas ar vitālu informāciju par pēdējiem aifounu modeļiem un tīņu popzvaigžņu frizūrām. Consume & obey.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-10-25 21:16 (saite)
Padomā tik, mediji vairāk klikšķus un dolārus dabū reklamējot aifonus un kosmētiku, nekā reportējot jaunumus dzelzsbetona kluču pasaulē. Šokējoši!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-10-25 21:58 (saite)
Patiesībā viņi pat ļoti daudz reportē viltus jaunumus par to cik lieliski imigranti integrējas sabiedrībā vai kā Austrumeiropā atdzimst nacisms. Šaubos vai tas ģenerē baigos klikšķus, bet kombinācijā ar bezjēdzīgām pop-ziņām ļoti labi formē dezinformatīvu un trulinošu infotelpu. NPC havajet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-10-26 13:27 (saite)
a) kas ir NPC? b) es arī reizēm brīnos kāpēc tādā vietā kā teiksim apollo ir lielas ziņas par to kā peldas vai sauļojas kaut kādi cilvēki kuru vārdi man neko neizsaka - tas ir tipa aviokkmpāniju u.c. pārvadātāju bizness, tipa re tur ir silti, aizbrauc?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-10-26 19:02 (saite)
a) http://klab.lv/users/gnidrologs/388304.html#cutid1

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2018-10-25 23:19 (saite)
Diemžēl pārāk labi zinu, kā attiecīgi stūrēts un kūrēts meinstrīms darbojas, piemēram, Zviedrijā. Katru atsevišķu gadījumu var izskaidrot ar naivitāti, labticību, pārāk maz klikšķiem un vēl 100 nevainīgiem ieganstiem, bet daudzi atsevisķi gadījumi kopā rāda visai baisas sistēmas bildi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-10-26 13:23 (saite)
kas ir tā baisā sistēma, kā tu viņu raksturotu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-10-27 18:52 (saite)
Sistēmu veido "atsevišķo" gadījumu kopums un to ideoloģiskā konsekvence, skat., jebko, ko te nu jau gadiem rakstu par zviedru ziņām, kaut vai tikko pie gnidrologa pieminēto par pirms termiņa atbrīvoto, Zviedrijā vairākus vardarbīgus noziegumus veikušo noziedznieku no Zviedrijas, kuru Norvēģija izsludināja starptautiskā meklēšanā par slepkavību. Ko dara zviedru mediji? Spektrs, sākot no - nu jā, nelāgi sanācis, publicēsim aizpikseļotu bandīta bildi, lai palīdzētu norvēģiem, līdz - aizsūtīt reportierus aptaujāt kaimiņus un pastāstīt lasītājiem, cik labi audzināts puika (lietojot tieši šādus apzīmējumus) viņš esot, vienmēr sveicinot.
https://unv.is/unt.se/nyheter/uppsala/pojken-maste-ha-ett-helvete-just-nu-5114594.aspx
Un tā tas meinstrīmā ir 90% gadījumu - meli, noziedznieku taisīšana par nabadziņiem, patieso problēmu totāla ignorēšana, nekādas kritikas pret valdošo kreiso politiķu varu, toties cītīga citādi domājošo vajāšana, protams, neaizmirstot regulāri stāstīt, ar ko guļ un kur sauļojas daudzie Kardašini un viņu zviedru dvīņi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2018-10-27 19:37 (saite)
Nesen te bija debates, kurās neskaitāmu "labo un pareizo" viedokļu vidū dāņu žunāliste, apgalvoja, ka ir jautājumi, kuriem zviedru žurnālisti baidās pat pieskarties, un viens no pāris vēl godīgajiem televīzijas žurnālistiem Janne Josefsons viņai atbildēja, ka šeit žurnālisti ir neticami viendabīgi un baidās nepiekrist valdošajai ideoloģijai un riskēt. Viņš minēja piemēru, kad, veidojot raidījumu par kreiso organizāciju vardarbību, kolēģi brīnījušies - kāpēc vajag tādu raidījumu, tā taču "labā vardarbība", un pēc šī raidījuma kolēģis viņu sabiedriskā radio raidījumā saucis par nacistu.
Savukārt "Aftonbladet" politiskais redaktors, atbildot uz jautājumu par meliem par 9000 afgāņu, tos saucot par bērniem un citādi manipiulējot, saka, ka viņiem taču nebūtu ļauts palikt valstī, ja mediji nebūtu veidojuši viedokli. Tātad šīs ideoloģiskās manipulācijas pat nekautrējoties tiek uzskatītas par mediju uzdevumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-10-27 19:41 (saite)
Nu un priekš kam tie afgāņi? Labi pieņemsim tas ir cilvēku traffika bizness un tāpēc to lobē. Bet pēc tam? Kāpēc neizmest tos no valsts? Nauda jau ir samaksāta. Kāpēc speciāli paturēt tos?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-10-27 19:51 (saite)
Tas ir bizness viņu advokātiem, aizbildņiem, izmitinātājiem, darbiniekiem tajās "bērnu mītnēs", kur viņi dzīvo, dažus labās dāmas izmanto arī kā tojbojus. Šī kategorija 2017.g. izmaksāja 26 miljardus zviedru kronu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-10-27 20:06 (saite)
Es drusku brīnos ka tas bizness sanāk tik liels, ka var burtiski nopirkt valdību, tas tak neizdodas pat narkokarteļiem, kuriem vajadzētu būt vairāk naudas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-10-27 20:10 (saite)
Ja pareizā ideoloģija prasa uzturēt un apmaksāt absurdu, tad to taču nekurnot dara, vienalga PSRS, VDR, Venecuēla vai citas attiecīgās kreisās ideoloģijas mantinieces, valsts nosaukumam nav nozīmes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2018-10-27 20:16 (saite)
Vai tad PSRS un nacistiskajā Vācijā cilvēki un prese bija nopirkti, maksājot ar naudu? Nē taču, bija citas sviras, kā nopirkt vai vismaz piespiest klusēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2018-10-27 20:06 (saite)
Bet diskusijas līmenis meinstrīmā par šo jautājumu ir kā šajā video, kur kundzīte falsetā kliedz "Runa ir par bērniem! Runa ir par bērniem!" https://www.youtube.com/watch?v=b5JTLccZBqg
Lai redzētu "bērnus" var ieguglēt "ensamkommande flyktingbarn".
Mediji argumentēja, ka bērniem jāļaujot pabeigt mācības ģimnāzijās, pēc tam izrādījās, ka vairumā gadījumu nekādas mācības nebija uzsāktas un ģimnāzijai gandrīz neviens nevalificējās, tad teica ok sauksim to par sagatavošanu ģimnāzijai, bet realitātē tas esot sākot no 4 klases līmeņa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]methodrone
2018-10-25 17:22 (saite)
Katru dienu kaut kādu tādu huiņu ziņās redz. Ir ļoti grūti saglabāt optimismu un cerību par nākotni ar runas brīvību.

War is Peace.
Freedom is Slavery.
Ignorance is Strength.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-10-25 17:24 (saite)
Par brīvību, kā vienmēr, nāksies karot, nevis cerēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-10-25 17:30 (saite)
Jā, visa vēsture rāda, ka brīvība nav dabiskais vai “normālais” stāvoklis, bet gan drīzāk kāds izņēmums, kaut kas, pie kā nemitīgi jāpiestrādā un jābūt nomodā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2018-10-25 23:30 (saite)
"es tagad nīstu vārdu - brīvība,
jo brīvam tāda vārda nav"
(V.Atāls "Elles debesis")

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]methodrone
2018-10-26 18:49 (saite)
Es gribēju teikt, ka gan jau vēl paliek prāta brīvība, pat ja savā nodabā tik vien kā vai privātā kladītē. Bet tad es atcerējos, ka drīz mašīnas/AI ieurķēsies arī smadzenēs, un moška pat domas paliks nelegālas. Tā ka jā, what he said.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chrono
2018-10-26 13:51 (saite)
WTF? Man šim ir grūti noticēt.

"The panel argued that the expressions the woman used to describe Prophet Muhammed were “not phrased in the neutral manner” and thus cannot be considered a legitimate contribution to the public debate on the sensitive topic of child marriages."

WTF.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-10-26 19:00 (saite)
[current year]
Atceros pirms gadiem 10 ankhā man kāds teica kas slippery slope isn't really that slippery. 50 gadīgs vecis, kas apņem par sievu 6 gadīgu bērnu un izdrāž to 9 gadu vecumā acīmredzami nav pedofilija vai arī (actually a good thing) no Eiropas vērtību sargātāju viedokļa. "Sensitive topic of child marriage" ir jauns kreiso eifēmisms 'desentisivizācijas' algoritmā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2018-10-26 20:35 (saite)
Btw, rekur tiešs citāts:

"by accusing Muhammad of paedophilia, the applicant had merely sought to defame him, without providing evidence that his primary sexual interest in Aisha had been her not yet having reached puberty or that his other wives or concubines had been similarly young. In particular, the applicant had disregarded the fact that the marriage with Aisha had continued until the Prophet's death, when she had already turned eighteen and had therefore passed the age of puberty."


Viņi saka, ka pedofilija ir okej, ja vispirms piespiež bērnu sevi apprecēt.=)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2018-10-26 21:27 (saite)
Izskatās arī, ka ja Tu nodarbojies arī ar "normālu" seksu, tad Tu totāli nevari būt pedofīls. It sevišķi, ja Tu turpini gulēt ar doto cilvēku arī pēc pilngadības sasniegšanas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-10-26 22:09 (saite)
Interesanti, ka tas, ka "child marriage" nav okej defoltā, kaut kā pilnīgi eskeipo Eiropas Cilvēktiesību Tiesu. Un šai organizācijai ir jāaizstāv "eiropeiskās vērtības" or smth. Tāpēc nav brīnums, ka arī visas tās ANO padomes vienmēr pilnas ar aktīvāko cilvēktiesību pārkāpējvalstu pārstāvjiem. Rietumu marksisti + trešās pasaules valstu despotijas nosaka mūsu progresīvās normas.:)
Skatos tas lēmums pieņemts vienbalsīgi un starp lēmējiem arī mūsu ex-jurfakists Mārtiņš Mits. Good job, cuck.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kjiimikjis
2018-10-26 20:58 (saite)
Mnja. Jesus and Mo iespēja reciklēt aš 10 gadus vecu materiālu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2018-10-26 21:27 (saite)
Hah.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?