gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-10-15 13:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
memewar
Tas jaunais NPC mēms nav slikts. Iedarbīgs. Twatera Centrālā Cenzūras Komiteja laikam strādā overtaimu. Bano akauntus kā traki.
A Memetic Killshot: The NPC Meme
[​IMG] CH
23 hours ago

The NPC meme is the best meme since Pepe. This thing has legs.

SJWs and generic unaffiliated shitlibs have two thermal exhaust ports: they are most vulnerable to mockery which targets their fears of being conformist suckups and of being unoriginal, predictable bores.

The NPC meme — a humanoid graphic which substitutes a blank ASCII face for expressiveness, to which is attached standard neolib boilerplate — is the sort of soulkilling reminder that the SJW hordes don’t think for themselves and lean on digestible anti-White pabulum to help them feel unique. It’s a clever repurposing of the autism slur to apply to social media consumed leftoids who mouth late night talk show shibboleths thinking it makes them renegades.

[​IMG]

[​IMG]

Once again, the fine volk at /pol/ earn the coveted Chateau Shiv of the Week for their NPC meme addition to the memescape.

PS How will you know the NPC meme has pierced shitlib vitals? By their wails of protest, of course:

[​IMG]






(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krishjaanis2
2018-10-15 14:19 (saite)
otrais no lejas labs, arhetipisks. "es sadusmoju pāris nacistus un bigotus! kas var būt labāk, kā padarīt dienu nedaudz sliktāku kādam fašistam!"

(Atbildēt uz šo)


[info]atraiszens2003
2018-10-15 16:45 (saite)
Problēma ar NPC mēmēm ir tā, ka cilvēki (tostarp arī daudzi no /pol/) izmanto to nepareizi, piemēram, tas, ka kādam ir veselīga sociālā/romantiskā dzīve vai tas, ka izmanto small-talk ikdienas komunikācijā, nepadara viņu par NPC, NPC ir tāds, kurš nav spējīgs analizēt pasauli sev apkārt un informāciju no ziņām, neta un profesoriem uzņem bez kritikas.
Bet kā memewar rīks, izskatās ļoti efektīvs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-10-15 17:58 (saite)
Neesmu nemaz redzējis pirmo izmantojuma veidu. Tas droši vien ir tikai kaut kur autiskākajos/dweebiskākajos no čanu nostūriem. Drīzāk varētu būt valīda kritika, ka jebkurš ideoloģisks spārns darbojas kaut kādā ziņā līdzīgi šim modelim. Atšķirība parasti gan ir kondīcijas smagumā. SJW boti ir beyond salvation.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]atraiszens2003
2018-10-15 19:03 (saite)
Nu, nezinu gan, neesmu redzējis daudzus altrighterus, kuri atbilstu NPC standartiem, bet tas gan jau tādēļ, ka šī grupa ir salīdzinoši maza (kur SJW/ JLeft boti ir ļoti plaša grupa), tai palielinoties, noteikti redzēsim vai nu shizmas vai bot-like uzvedību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-10-15 19:13 (saite)
Man tas alt-right termins izskatās lieks. Izskatās, ka ar to apzīmē konservatīvos (vai vienkārši visus anti-left cilvēkus), kas ir pamatā mileniāļu paaudzes, prot lietot internetu un ir mazāk cucked. Bet tas, ka savstarpējas domstarpības tur ir daudz vairāk, jā. Mērenie kreisie nemēdz kritizēt sjw spietu, kas priekš viņiem ir analogs skinhediem raitwingā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]atraiszens2003
2018-10-15 20:21 (saite)
Nu alt-right ir konkrēta grupa, no konservatīvajiem altright atšķir nacionālistiskās noslieces un tas, ka viņi runā par JQ. Alt-right in anti-left, bet tikpat ļoti viņi iebilst pret prasto ASV konservatīvismu. Kad runāju par alt-right, domāju Mike Enoch, Richard Spencer et cetera tipus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-10-15 20:32 (saite)
Ā nu tad tā ir ļoti sīka grupa, jo no JQ visi baidās kā no nāves. Tas ir tas pats, kas atklāti zaimot teokrātijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]atraiszens2003
2018-10-15 20:47 (saite)
Čanā visi drosmīgi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis2
2018-10-16 00:34 (saite)
Vienīgie, uz ko tiešām var attiecināt apzīmējumu "alt-right" ir RihardSpenseri un neoskinhedi, tātad tiešām šaura un specifiska grupa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-10-16 01:33 (saite)
Jā, bet kontrolētie mediji šo utml. "jaunus vārdiņus" vienmēr lieto ignoranti vai ar ļaunu nolūku, tāpēc pilnīgi klasiski liberāļi vai pat neoliberāļi var but alt-right. Tas viņus ieliek vienā grupā ar baltā etnosteita apoloģētiem vai "rasiālajiem reālistiem" kā Džared Teilors. Mind you, pēdējais ir 100% racionāls un evidencēs bāzēts skolārs, bet viņš skar rasu/IQ problēmu ļoti tiešā veidā, bez nekādiem kniksīšiem kā JP, tāpēc ir Hitlers kubā priekš nu marksistiem. Lai gan visi tie puņķu tapas kā JP, Sargons un protams, brīnišķīgie mēju ražotāji čanos arī tiek leibloti ar to pašu.
Vienīgie "reasonable conservatives" ir cucked nodevēji aļa Makkeins. Tobiš keksi kas pamatā balsto pro-dem, nevis to, ko no viņa prasa viņa elektorāts. Deep state faks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2018-10-15 18:02 (saite)
Bļin, šitas gan ir brutāli, bet grūti nelolot. NSFW laikam.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?