gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-08-19 19:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

(lokācija: The Arkansas State Capitol building. Clinton country.)

Dēmonu pielūdzēji kļūst ar katru mirkli jo brašāki un atklātāki. Visādas pizzageitas pēdējo laiku kontekstā liekas tik banāli ticamas un visdrīzāk ikdienas rutīna šo kropļu aprindās.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-08-19 23:57 (saite)
Man ne visai interesē ko par to raksta kaut kādi nu-sātanisti savos hipsteru blogos. Bafometa arhetips ir vecs kā pasaule un viņam līdzīgi ragaiņi go a long way un vienmēr bijuši asociēti ar kaut kāda veida nāves kultismu. Un principā, ja arī pašreizējie hipster-sātanisti, kā slavenā 'māksliniece' Abramoviča, savos kanibalizācijas un bērnu upurēšanas larpos (kuros kā smej ļoti patīk piedalīties left-wing politiskajai elitei, popzvaigznēm, holivudas purniem) lieto tā simboliku, tātad viņiem diezgan labi saprotams ko šis tēls no sevis pauž. Ievēro, ka Bafometa un Moloha vizuālā reprezentācija ir gandrīz identiska. Vai varbūt Molohs arī ir cool?

Liekas drusku dīvaini, ka no visiem pagānu dieviem vienmēr jāizvēlas tie, kas reprezentē kaut kāda veida izvirtību un ļaunumu? Vēl jo vairāk, ja to vēlas lietot kā pretmetu ļaunajai kristietībai. Kāpēc ne Zevs? Domāju pat ortodoksālam kristietim nebūtu lielu pretenziju pret Zevu. Nē, vajag šeipšifterus ar sliktu reputāciju lol.

"Es ieteiktu pārbaudīt savas zināšanas par elementārām lietām, jo "homoseksuālis" nav tas pats, kas "pedofīls"."

Tu pieminēji pedofilus starp kristiešu klerģiju, kuri visi bija homoseksuāli for obv reasons (nav koru meiteņu baznīcās).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2018-08-20 00:27 (saite)
Kā Tu vispār vari runāt par kaut kā nozīmi, ja Tev ir vienalga, kā to uztver un kā to ir domājuši tie, kas to ir uztaisījuši? Kristiešiem patika senos pagānu dievus un visu, kas tika uzskatīts par antikristietisku zīmēt ar ragiem un piedēvēt ļaunumu. Kas ir arī viens no iemesliem kamdēļ sātanistu baznīca izmanto šādu arhetipisko tēlu, kā simbolu, lai liktu apšaubīt to, kas tiek mācīts svētdienas skolās un kristietisko redzējumu un dogmatismu. Nevis kā Moloha pielūgsmi, kas noteikti nav cool mitoloģiskais ragainis, bet kurš nav Bafomets.

Abramoviča nav sātaniste un kur tieši viņa vai kāda Holivudas zvaigzne ir nodarbojušies ar kanibalizāciju un bērnu upurēšanu?

Iemesls kamdēļ mēs nesaucam pedofīlus, kas guļ ar puisīšiem par pretīgajiem homoseksuāļiem ir tāds pats kamdēļ mēs nesaucam pedofīlus, kas guļ ar meitenītēm par pretīgajiem heteroseksuāļiem. Pedofīlija var būt homo- vai hetero- ievirzīta, bet praktiski tā ir pilnīgi cita novirze.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-20 01:20 (saite)
Iesaku tev pašam papētīt attiecīgo tēlu vēsturi un kontekstu, kuros tie tikuši pielūgti. Lai gan priekš tevis jau tas laikam viss skaitās ļaunu kristiešu dezinformācijas or smth.

Iegūglē 'spirit cooking' u.c. viņas performances, kurās ar diezgan lielu entuziasmu nez kāpēc piedalījušas dažādas prominentas personas, ieskaitot dārgo reptīleriju. Kaut kā neticu, ka nebiji par viņu dzirdējis. Viņa varbūt tiešām nav sātaniste, bet vienkārši psihiski slima vecene, bet daudz jocīgāk šeit ir politiskās un glamūra elites fascinācija ar viņas daiļradi. Tāpat labi zināmā Klintonu Bila draudzība un kopīgās izklaides ar pedofilu Epšteinu vai krīpīgās bondāžas gleznas ar sasietiem bērniem/rituālu kanibalizāciju atsevišķu mākslas mīļotāju kolekcijās. Saraksts ar sick shit te ir diezgan garšs, varētu kādreiz apkopot. Tā visa kontekstā ragaiņi kapitolijā liekas tikai viens no kārtējiem slimības simptomiem.

Bet pedofili, kas guļ ar mazām meitenēm IR pretīgi heteroseksuāļi. Btw, kāda ir tava attieksme pret pedagogiem. Ja nemaldos tā ir pedofīlu pati iecienītākā profesija. Vai tas met ēnu uz pedagoģiju kā disciplīnu vai tas tā strādā tikai attiecībā uz kristiešu klēru?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2018-08-20 04:13 (saite)
Protams, ka vēsturē ir bijušas tumšas un nežēlīgas lietas. Un tāpat ir bijusi lielos daudzumos kristiešu dezinformācija. Tamdēļ arī viens no Bafometa tēla simboliskajiem vēstījumiem ir paskatīties uz lietām no citas puses nekā līdz šim ir teikts.

Bafometa statuja un atsevišķu cilvēku brīvā laika izklaides ir divas dažādas lietas, it sevišķi ņemot vērā, ka tās nekas savā starpā nesaista, tikai konkrētu cilvēku nepatīkamās izjūtas uz to veroties no malas. Par spirit cooking es tiešām neko neesmu dzirdējis, bet ātri paguglējot izskatās pēc kārtējās vētras ūdens glāzē, kur māksliniece, kas izmanto asinis, urīnu un citas lietas, lai taisītu savus darbus vienreiz bija uzaicinājusi ciemos Podestas brāli un viņu un tad nu tika vērptas teorijas. Tāpat arī viss pārējais ir nekas īpašs, jo daudziem cilvēkiem patīk tumša māksla, kas apskata dažādus cilvēka psihes aspektus. Tāpat arī visās aprindās vienmēr atradīsies pedofīli, slepkavas un citi noziedznieki un kāds vienmēr zinās kādu. Bet vajag ko vairāk par atsevišķu simbolu interpretāciju un "kāds zināja kādu", lai apsūdzētu grupu cilvēku pedofīlijā un citos grēkos.


Pret skolotājiem man nav nekāda īpaša attieksme. Vispirms jau droši vien no "availability bias", jo es esmu vairāk dzirdējis par mācītāju pedofīliju, kurai piedevām ir ne tikai noziedzības, bet arī liekulības piedeva, jo mācītājiem it kā vajadzētu skaitīties ar augstām morālām vērtībām, bet tā vietā Vatikāns joprojām turpina tos piesegt un īpaši nesteidzās nosodīt pedofīlus savējo vidū.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-20 15:27 (saite)
"mācītājiem it kā vajadzētu skaitīties ar augstām morālām vērtībām"

Tas ir ateistu izdomājums, uz kā pamata skandāls baznīcā tika izvērsts par kaut ko īpašu.

Un "tumša māksla" hmm. Sure. Bildes ar spīdzināšanai sasietiem bērniem, vai bēbjiem, kas sadurstīti ar asiem priekšmetiem, vai abramovičas imitēta bēbje vārtīšana minētajos urīnos un asinīs, tēlojot kaut kādu rituālu slepkavību. K, ja tas būtu Cannibal Corpse un tajā piedalītos edžī jaunieši, tad būtu citādi. Kad tā ir elitāra māksliniece un viņas auditorija Bohēmijas birzes kluba biedri, kam patīk tusēt ar zināmiem pedofiliem u.c. merzotā, tad vairs nav viss tik tralalala nevainīgi. Tādi žesti no tautas priekšstāvju puses nav ir big deal, pat ja viņu mērķis būtu padarīt valsts politiku par venēcijas karnevālu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2018-08-20 16:08 (saite)
Ateistu izgudrojums ir tas, ka "dieva kalpiem", kas māca citiem kā dzīvot, būtu jākalpo par morālo paraugu? Vai arī ateistu izgudrojums ir tas, ka Baznīcā nepaiet ne viena diena, kad ir kārtējais pedofīlijas skandāls un jau kuro reizi tiek konstatēta apzināta šo skandālu slēpšana un notusēšana?

Es nezinu konkrēti bildes uz kurām Tu atsaucies, bet arī ja es iztēlojos tādas ainas, tas ne ar ko īsti neatšķiras no dažādām šausmu filmām, ko cilvēkiem patīk skatīties un par to nez kamdēļ nevienam nepārmet. Pateikt, ka tamdēļ tiem cilvēkiem arī reālajā dzīvē patīk kaut ko upurēt vai izvarot ir diezgan grandiozs leciens.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-20 19:26 (saite)
Tavus melus par kristiešiem ignorēšu. Apnicīgi un ne gluži tēmas sakarā.

Attiecībā uz otro, zinot cik ļoti prevalenta ir pedofilija u.c. veida seskuāls predatorisms starp dažādu nozaru elitēm, nē, tas nebūt nav lēciens. Klintonu sakarā tas ir īpaši neliels riksītis. ASV specdienestu šaušalīgie eksperimenti ar bērniem un viņu izteiktā draudzība a vienu partiju, kuras prominenti personāži ir šie samērā transparenti noziedzīgie un deranged tipiņi papildus pielej eļļu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2018-08-21 01:29 (saite)
Protams, ignorēt reālu pedofīliju un pievērsties konspirāciju teorijām pret partiju, par kuru jau tāpat zināms, ka tā Tev nepatīk. Bet nu labi, nav jau tā, ka man īpaši gribās cilāt pedofīliju katoļu mācītāju vidū, to jau tāpat cilā pietiekami. Tā kā es tiešām nezinu par ko tur runā, kas tie ir par ASV specdienestu šaušalīgajiem eksperimentiem ar bērniem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-21 09:18 (saite)
MK Ultras/Monarch. Un man nevis 'tāpat nepatīk', bet 'tieši tāpēc nepatīk'. Republikāņi nav daudz labāk, bet tik deranged sviestiem, kas nācis no ģermiem, viņiem nepietiek iztēles. Attiecas kā uz praktisko politisko darbību, tā memētiskajiem signāliem.
Btw, tev patīk dirst virsū extranjero par lieku muldēšanu, bet pats dari to pašu. Tēmā neiebrauc/taisi kaut kādu honest ignorance pozu, lai kaut ko paoponētu. Bezsaturīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-08-21 10:15 (saite)
o_O

Tas pats Monarch, kuru ir izfantazējusi viena tante, un kuram, atskaitot viņas grāmatu, ir precīzi nulle pierādījumu?
Cita starpā, šitas ir tas, ko tu domā, kad sauc Klintonus par pedofīliem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-21 13:40 (saite)
Tas pats, kurš jau sen ir oficiāli rasekrečins, ģibila.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-08-21 13:52 (saite)
Nu, padalies. Gūgle met ārā tikai tās ķotkas un viņas divu domubiedru grāmatas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-21 15:41 (saite)
Vai nu tu lašara, vai tev savdabīga gūgle, jo pat top sērčrezults, leftardētā wikipēdija uzreiz izmet, ko vajag: https://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKUltra
Tādi visi nespēcīgi informācijas atrašanā, kad ievajagās. Kā vajag uzmeklēt formālu, nenozīmīgu kļūdu tekstā, lai uz tā pamata diskreditētu avotu, tā uzreiz totālie senseji ar 10 danu gūglfū. Kā kaut kas nepatīkams emolabsajūtai, tā nevar saprast kā interneti strādā. ^-^

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(nav temata) - [info]kjiimikjis, 2018-08-21 15:49:16
(nav temata) - [info]gnidrologs, 2018-08-21 15:57:51
(nav temata) - [info]kjiimikjis, 2018-08-21 16:09:24
(nav temata) - [info]gnidrologs, 2018-08-21 16:12:55
(nav temata) - [info]kjiimikjis, 2018-08-21 16:18:53
(nav temata) - [info]gnidrologs, 2018-08-21 16:31:09
(nav temata) - [info]kjiimikjis, 2018-08-21 16:42:24
(nav temata) - [info]3koma14vs007, 2018-08-22 02:48:03
(nav temata) - [info]kjiimikjis, 2018-08-22 08:02:33
(nav temata) - [info]3koma14vs007, 2018-08-22 15:37:55
(nav temata) - [info]kjiimikjis, 2018-08-22 16:51:10

[info]chrono
2018-08-21 12:37 (saite)
Kamdēļ Tev liekas, ka es neiebraucu tēmā? Jo es neorientējos konspirāciju teoriju tīklā par ASV eliti? Par MK Ultras/Monarch es, piemēram, dzirdu pirmo reizi, bet kāds, piemēram, sakars mūsdienu elitei ar CIA veiktiem narkotiku eksperimentiem uz cilvēkiem pirms 50 gadiem? Piedod, bet tas viss izklausās tik ļoti aiz matiem pievilkts, ka man godīgi sakot arī nav ko vairāk piebilst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-21 13:42 (saite)
Ja partija darbojas vienā komandā ar korumpētiem specdienestiem, lai novāktu no ceļa politiskos pretiniekus, tad ir maz šaubu, ka tai ir arī citas kopīgas ģiļiškas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2018-08-21 16:17 (saite)
CIA nav pakļauts nevienai partijai. Kārtējo reizi Tu uztaisi lēcienu no 50 gadus veciem notikumiem līdz "viņi ir saistīti ar demokrātiem" -> "demokrāti ir ļaunums".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(nav temata) - [info]gnidrologs, 2018-08-21 16:36:21

[info]kjiimikjis
2018-08-20 09:48 (saite)
"Kāpēc ne Zevs? Domāju pat ortodoksālam kristietim nebūtu lielu pretenziju pret Zevu."

Tieši tāpēc.
Mērķis ir panākt jebkādu reliģisku skulptūru neizvietošanu publiskajā telpā. Kristīgie plātīja rokas, teica, ka neredz problēmu ar saviem sūda desmit baušļiem vai tamlīdzīgiem eksponātiem.
Nu tad protestētāji uzlika kristiešiem visofensīvāko, ko varēja, lai beidzot saskata, kur ir problēma - jo, ja reiz atļauts izvietot reliģisku tēlu skulptūras, tad atļauts izvietot jebkādu tēlu.
Tā kā pat tu uzskatīji par vajadzīgu iepostēt kārtējo vaimanu rakstu - mission accomplished.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-20 15:17 (saite)
Tātad ateisti pierādīja, ka ir tieši tādi dēgenerāti kā par viņiem domā visortodoksālākie, fundamentālākie kristieši. Jā, 10 baušļi tiešām ir absolūti neofensīvi un lai "protestētu" pret kaut kādu šādu plāksnīti viņi uzliek slepkavību, izvarošanu utml. zvērību mēmjkonteineri pilsētas centrālajā laukumā. Kā jau teicu čiktrakts irlā. Pie tam viņi ar to izsauc riebumu ne tikai ticīgajos. Interesanti, ka tas pats notiek ar homoseksuāļu gājieniem, kuri acīmredzot tiek taisīti apzināti groteski, lai visiem, kas vēl šaubījās, nu kļūtu pilnīgi skaidrs, ka homoseksuāļi ir pretīgi radījumu. Good work.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-08-20 15:19 (saite)
Kā redzams, visādus retardus notrigerēja. So, yeah, good work.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-20 15:30 (saite)
Kā redzams notrigerēja normālus cilvēkus, bet retārdi ar sliktu reputāciju putām uz lūpām aizstāv šo deģenerāciju, pierādot, ka bibliskajām pasāžām patiesībā bija taisnība un ļaunais Jahve nemaz nebija in the wrong. ;]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-08-20 15:34 (saite)
Protams, protams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2018-08-20 16:26 (saite)
Zevs taču bija praktiski izvirtušākais grieķu dievs - ar meliem un šeipšiftingu ievilināja daiļavas dzimumsakaros. Starp citu, viens no viņa iespējamajiem ārlaulības dēliem bija Pāns (Baphometa attāls priekštecis).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-20 19:29 (saite)
Tā jau ir, bet viņam nav tik slikta reputācija, jo grieķu panteons tā pat kā paši grieķi bija viena liela fagotērija. Manuprāt apzināti satīriska.:)
Bafomets un draugi toties ir nemainīgi asociēti ar vismaz kaut kādu perversu triksterību, ja ne atklātu kulaka rādīšanu visam labajam. Ne velti odiozi tipiņi tik ļoti sajūsminās par šīm ragainā manifestācijām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2018-08-20 22:19 (saite)
Ja paļaujas uz reputāciju un asociācijām, tad viegli var iebraukt pseidointelektuālismā. Tā statuja pilnībā sastāv no universāliem, veciem simboliem (kaducejs, pentagramma, žests, lāpa utt.) un paši par sevi tie nav interpretējami kā ļauni. Tur pat ietverts tevis iemīļotais iņ jaņ ekvivalents. Cita lieta - kam izmanto šo simboliku. Piemēram, tas, ka Hitlers izmantoja mūžvecu simbolu par savas impērijas logo, nemaina simbola sākotnējo nozīmi, kaut reputācija ir pabojāta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-21 09:11 (saite)
Lūk, svarīgs ir konteksts. Šis gadījums i ekvivalents kāšu krustu zīmēšanai uz sinagogām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?