gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-08-19 19:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

(lokācija: The Arkansas State Capitol building. Clinton country.)

Dēmonu pielūdzēji kļūst ar katru mirkli jo brašāki un atklātāki. Visādas pizzageitas pēdējo laiku kontekstā liekas tik banāli ticamas un visdrīzāk ikdienas rutīna šo kropļu aprindās.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2018-08-20 16:26 (saite)
Zevs taču bija praktiski izvirtušākais grieķu dievs - ar meliem un šeipšiftingu ievilināja daiļavas dzimumsakaros. Starp citu, viens no viņa iespējamajiem ārlaulības dēliem bija Pāns (Baphometa attāls priekštecis).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-20 19:29 (saite)
Tā jau ir, bet viņam nav tik slikta reputācija, jo grieķu panteons tā pat kā paši grieķi bija viena liela fagotērija. Manuprāt apzināti satīriska.:)
Bafomets un draugi toties ir nemainīgi asociēti ar vismaz kaut kādu perversu triksterību, ja ne atklātu kulaka rādīšanu visam labajam. Ne velti odiozi tipiņi tik ļoti sajūsminās par šīm ragainā manifestācijām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2018-08-20 22:19 (saite)
Ja paļaujas uz reputāciju un asociācijām, tad viegli var iebraukt pseidointelektuālismā. Tā statuja pilnībā sastāv no universāliem, veciem simboliem (kaducejs, pentagramma, žests, lāpa utt.) un paši par sevi tie nav interpretējami kā ļauni. Tur pat ietverts tevis iemīļotais iņ jaņ ekvivalents. Cita lieta - kam izmanto šo simboliku. Piemēram, tas, ka Hitlers izmantoja mūžvecu simbolu par savas impērijas logo, nemaina simbola sākotnējo nozīmi, kaut reputācija ir pabojāta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-21 09:11 (saite)
Lūk, svarīgs ir konteksts. Šis gadījums i ekvivalents kāšu krustu zīmēšanai uz sinagogām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?