gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-08-19 19:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

(lokācija: The Arkansas State Capitol building. Clinton country.)

Dēmonu pielūdzēji kļūst ar katru mirkli jo brašāki un atklātāki. Visādas pizzageitas pēdējo laiku kontekstā liekas tik banāli ticamas un visdrīzāk ikdienas rutīna šo kropļu aprindās.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chrono
2018-08-21 12:37 (saite)
Kamdēļ Tev liekas, ka es neiebraucu tēmā? Jo es neorientējos konspirāciju teoriju tīklā par ASV eliti? Par MK Ultras/Monarch es, piemēram, dzirdu pirmo reizi, bet kāds, piemēram, sakars mūsdienu elitei ar CIA veiktiem narkotiku eksperimentiem uz cilvēkiem pirms 50 gadiem? Piedod, bet tas viss izklausās tik ļoti aiz matiem pievilkts, ka man godīgi sakot arī nav ko vairāk piebilst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-21 13:42 (saite)
Ja partija darbojas vienā komandā ar korumpētiem specdienestiem, lai novāktu no ceļa politiskos pretiniekus, tad ir maz šaubu, ka tai ir arī citas kopīgas ģiļiškas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2018-08-21 16:17 (saite)
CIA nav pakļauts nevienai partijai. Kārtējo reizi Tu uztaisi lēcienu no 50 gadus veciem notikumiem līdz "viņi ir saistīti ar demokrātiem" -> "demokrāti ir ļaunums".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-21 16:36 (saite)
Varbūt senāk viņi bija vairāk pakļauti republikāņiem? Varbūt šobrīd demokrātiem? Kas tur tāds neticams? Tas, ka departaments vai varas spārns nav formāli pakļauts nevienai partijai, nenozīmē, ka viena no partijām nav dominējošāka par otru. Tik ideāla meritokrātija nestrāda. Paskaties uz mūsu dievzemīti kaut vai.

Bet kur nu vēl divpartiju valstīs. Ne velti ASV un UK imo ir fucked up dēļ šīs sistēmas, kas principā pakāpeniski radījusi vienpartejisku kronijdemokrātiju abās valstīs. Trampu tik daudzi gribēja, jo visiem riebj abas partijas un viņu kandidāti, kas nekad nepilda solījumus un vienmēr izrādās ļoti mīlīgi oponenti saviem jakobi pretiniekiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?