Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2012-05-30 18:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

ir, vispār, pasaulē, paīsto stresnoturīgie cilvēki jebnu tas mīts? Piemēram, sluģikos un sīviškās visi baigi prasa un liela to stresnoturību. betē, manliekas, ka tas mīts un meli, nunavtādu, nu, vai, ja ir, tad tikai tapē, ka vienalga, tad, lūk, irtā stresnoturība, ja, jo nekrata, a tiklīdz sāk kratīt tā paliec nenoturīgs, tā es to redzu.. Joespiemēram šodien redzēju kā pasaules mierīgākais cilvēks, kā spēļu lāčuks tāds jauks, met pret zemi telefonu un kliedz "jopvaimaķ" un iesper pa venden pudeli turklāt. Nēnu, nejau sabijos, ja, kļova jau, smēju, betnu, attiecīgi aizdomājos. Laigan es pato jau ilgi domāju. Betnukonutur, tas, kas patlaban notiek, tas ir diezgan liels pizdjecs un nāk virsū pa visiem galiem un bardahs un mājiņā atnākušai tikvien gribas kā saēsties un aiziet deķos, lai pamostos četros rītā ar pirmām domām parto, konez šitas rīts akal tādu psihu atnesīs, jo rīti točen psihi, vislaik šķiet, ka uzsprāgs galva, betta uz pievakari akal viss norimst, tikai pats tur kurbulējies savā nodabā. Un arī ta darba nenešana uz mājām ir mīts, viss, karoče, ir mīts, bet tagad esiešu mājā un cepšu kartupeļus ar olām unē gurķus sapirkšos ar krējumu un dilli, espato visu dienu domāju, nu, tajās nekurbulēšanās pauzēs.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzhindzhera
2012-05-30 18:53 (saite)
ar to stresnoturību ir tā, man liekas, ka pa lielam stresa situācijās cilvēks ir spējīgs sevi savākt rokās un kaut kā smuki, nu konstruktīvi, no tās stresainās situācijas iziet.
abet savs vadzis jau visiem kaut kāds ir, un ka ir pa daudz, tad ir visa tā speršana un lamāšanās. zin kā, nolaiž tvaiku un tad jau viss atkal, parasti, ir oki.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-05-31 11:43 (saite)
man akal ir tā, ka man šķiet, ka es tākā tai evakuācijas plānā sākšu skriet pa riņķi un kliegt A-A-A-A-A-A un ta mani nevarēs noķert un būs jāsauc kaukāds dienests, lai iešauj man miega ampulu:) Betjā, nēnuparasti jau ir tā, ka pavicinā rokas un beigās jau tiec ar visu galā, tik iekša kurbubējas viss tas, kas kādam nepateikts, nutur, idji nahui, estonskaja dura itp:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]susure
2012-05-30 19:21 (saite)
bija kaut kādi pētījumi par to kāpēc daži bērni kas bērnībā sisti, kas pieredzējuši vecāku nāves,alkoholismu utml izaug normāli, bet lielākā daļa nē.
Esot kaut kāds gēns, kas ļaujot izaugt normāliem par spīti visdrausmīgākajiem apstākļiem. Vari to saukt par stresnoturīgumu

(Atbildēt uz šo)


[info]komeeta_naak
2012-05-30 19:44 (saite)
nu es esmu ļoti stresnoturīga līdz brīdim, kad tas pa gadiem trim sakrājas un tad eju psihenē trololo

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-05-31 11:44 (saite)
nu, man būtu tākā pagaidām viens tāds stresnenoturīgs gads, betesjau ceru uzto adatu terapiju, ja

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]f
2012-05-30 19:47 (saite)
tā stresnoturība drīzāk jau kā tāda lieta, ka tu tiec ar stresu galā un neapšauj savus kolēģus vai arī nesāc visādi neadekvāti izdarīties tikai tāpēc, ka tev, redziet, ir stress.

un lai būtu stresa noturība, vajag nomest to telefonu, nolamāties un iespert pa ūdens bunduli, lai pēc tam var atkal būt mierīgs kā lācis ziemas miegā.

get it out of your system and move on, tā tekt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-05-31 11:44 (saite)
isķinu glagoļiš, jāteic:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]simamura
2012-05-30 19:51 (saite)
Njā, es to biezo ādu laikam ar pofigu tomēr skaidrotu, vienalga vai tas caur ciešanām tā izveidojies, vai "iedzimts". Bet ir, ir mīts tā neiedragājamība. Īsti vīri arī raud.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-05-31 11:44 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]veed_logs
2012-05-30 19:59 (saite)
Es pilnībā piekrītu tam, ka viss ir mīts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-05-31 11:45 (saite)
kartupeļi, olas un gurķi, kā arī gotiņas salčuks gan nav mīts, itiz fõr vrīl, undits gūd

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pepija
2012-05-30 20:01 (saite)
sīviškās varbūt tāpēc tieši prasa, ka tie pieņēmēji paši tādi labili, grib būt pārliecināti, ka tad, kad auros uz tiem jaunpieņemtajiem un visādi pār viņiem iztaisīsies, tie stāvēs rāmi, rīs krupi un būs noturīgi. man reizēm šķiet, ka visstresnoturīgākie ir tie, kas prot skaisti runāt un neko nedarīt vienlaicīgi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-05-31 11:46 (saite)
nujā, taisa gudru ģīmi, tur priekšā ekseļa tabulu un tēlo, ka domā grūtas domas, laigan īstenība močī tauriņmednieku draugos:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tikko_pamodos
2012-05-30 21:00 (saite)
mīts, protams! vai tad tu, mīļā, ne sobrojevski neesi lasījusi, ne arī vismaz vienu reizi mazā kalna ielā bijusi? neticu, ka tavu, neticu!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-05-31 11:47 (saite)
°ne reizi, ne šur, ne tur, mīļā, godavārds un kauns (laikam):)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mufs
2012-05-30 22:04 (saite)
hmm, nu man izsenis bija darbs, kurā pa stresa līmeni nevarēja sūdzēties, un, zini, izdevās noturēties.
vnk ar kolēģiem pēc tam parunājies (toreiz es vēl tā nedzēru) un neko. gan varbūt dēļ tam,ka neko īsti nesalaidu grīstē, nenesās darbs mājās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2012-05-31 11:49 (saite)
nēnu, esjau arī neskraidu, kliegdama maķperemaķ un uz kolēgām kaukā izlikties, esjautiktā kurbulējos, burbuļojos un vāros, beigās jau parasti°viss nokārtojas, betē, tas brīdis (nutur, acis darba izbijās, rokas koturkotur), nutobiš, kā tu ieraugi to darbu apjomu, kas nor rīta sabiris, ta iestājas tāds dzīsvsudraba noskaņojums, nutur, kabi, izsprukšu no termometra - spudūkts un ta noķer mani, ja vari

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

stresa noturība
[info]nova
2012-05-31 08:52 (saite)
man šito arī intervijā jautāja un es arī izstāstīju, ko daru tādās situācijās. visādā ziņā pa pudelēm nesperu:) lamuvārdi gan tiek pieminēti, bet tā, caur zobiem

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: stresa noturība
[info]fjokla
2012-05-31 11:51 (saite)
aha, šito jau pārsvarā prasa, nezin uz ko viņi tur cer, nēnudroši, ka f taisnība, par to dusmu neizgāšanu pār kolēgām un kaut kādām citkādām neadekvātām rīcībām, ja tā, ta esmu noturīga tomēr, ajanoiekšpuses, savukārt, aij, man jāiet strādāt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]daciiit
2012-05-31 23:52 (saite)
es taa palasiiju,palasiiju, nu jaa, tur jau jaaskataas kaads tas darbs ir. Vai tu tur kabinetaa viens pats un tad izpsihojies pa programmu un citi to neredz. Vai tu visu denu cilveekos, cieties,kameer tas tupums tevi vienkaarshi nobeidz un ta bljauj virsuu. Es piemeeram nebljauju,klusi pasaku,sorry,nu ir par daudz ejiet visi,kur mezhinsh biezaaks un lieciet mani 10min mieraa,bet ir man koleegas,kuras vienkaarshi sapsihojaas par siikumiem un stresaa pavelk paareejos un ta kaut pa muti shauj un aukstu uudeni lej virsuu,vienalga nepaliidz

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?