Fjokla ([info]fjokla) rakstīja,
@ 2011-02-10 10:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jūs nevarat būt bijuši tapuši uzzinājuši kas ir lietuvēns, ja neesat gulējuši vienā istabā ar diviem rotaļīgi noskaņotiem kaķiem, vienam no kuriem ir pastiprināti maigas jūtas pret celofānmaisiņiem, čibu čabu, kā es tevi izgulēšu kā es tevi izgulēšu visucauru nakti, a otram- viņam tik zināmu rēgu trenkalēšana, dipadu dapadu palēkšiem vien ar visām četrām, betē, tas viss bijis štrunts, ja kaukur tam visam pa vidu, kad abi iesaistītie beidzot bija atlaidušies, nokausēti, sasarkuši un laimīgi ,  neieslīgusi es tādā trauksmainā miegā, un nebūtu man parādījies  tāds uomulīgi intims sapnis, un viss tik smuki un viss tik forši, nutur, komsī komsā, hohoho un saulrietā,  un pašā, ziniet, interesantākajā brīdī, bladāc, man rokā, izlaidis visus savus astoņsimpiecdesmit nagus ir ielēcis mells murskulis un savu nekrietno darbu paveicis aizlēcis kur pagultē, savas astoņas vai divpadsmit kājeles dipinādams, a es sēdus, zin, vaimanu vaimanu vai. Vēlbaismāk bija tad, kad taisījos bučoties ar hausu un visu izjauca jehoviešu durvjuzvans.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fjokla
2011-02-10 10:49 (saite)
betē, smuki gan abi, bezgala, man pat jūtas radās, pret to līdakastes tipa kaķi, ar ko man bija diologs pie ūdenskrāna, manšķiet, mēs sapratāmies un mums abiem slāpa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-02-10 11:46 (saite)
a

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2011-02-10 10:50 (saite)
man ir draugi lietuvieši (kāds smalks lietuvēnu joks, neatrodi?), kuri nekad mūžā vairs nebrauks pie manis ciemos, jo bij tāda reize, kad mēs visi noballējušies un erebuši atkritām gulēt, un es nepaspēju viņiem pastāstīt, ka ledusskapis ik pa laikam pīkst un tur jānospiež viena poga, lai apklust, un kaķiem bij kaut kā ienākusies čilipicas kaste, kura visu nakti tika izmantota par skeitbordu viesistabā, un viesiem bija arī papīra maisos kaut kas sakrāmēts, un papīra maisi tak kaķiem ir paši mīļākie no visiem, šitos svētkus!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-02-10 10:59 (saite)
bet lustīgi tak. Man šitā vienreiz bij Taurupē, neatminu, kur šo tiem kaķiem, sīks būdams bij nevaldāms alpīnists, un man guļammaiss, un tāds čabīgs viņš bij tas maiss, zils tāds un traki čabīgs, nu un tas mazais nekrietnis tak atklāja, ka tas ir kas tikpat jauks kā papīrmaisi un visi citi, un ta viņš tā negaidīti ik pa brīžam uzlēca virsū, nočabēja un pazuda, uzlēca, nočabēja, pazuda, uzlēca, nočabēja pazuda... Nu, un tādā jautrā ričuračā pagāj visa nakts:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nenoteiksme
2011-02-10 15:42 (saite)
http://www.youtube.com/watch?v=mlteKheYFm0
tagad dungoš baz gala un malām. :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2011-02-10 11:01 (saite)
Nu, baismas, nu!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-02-10 11:04 (saite)
nuja, tā es arī nekad neuzzināšu, kas būtu noticis tālāk:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hotai
2011-02-10 11:08 (saite)
manai nelaiķei Mīcei mīļākā vieta gulēšani bija uz teļļuka. jaunībā Mīce apbērnojās, bija resna un vairs nevarēja tik veikli lekt. tad viņa vairākas reizes aizšļūca garām teļļukam, ielidoja aizkaros, un, protams, tos norāva. un vēl viņa ļoti mīļi krāca un miegā skrēja.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-02-10 11:11 (saite)
aha, man memmei tāds jokains kaķis ira, viņai patīk kafijas nodzerties un cigarešpaciņas laizīt un vēl ar skaļu būkšķi, planēt no skapaugšas uz telvīzora virsū, traha, es saku

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bozena
2011-02-10 11:15 (saite)
... bet vislielākais hiperlietuvens ir, kad tāds 5 kg catwomans uzgūlies tev naktī uz krūtīm, vai diesnedod, uz kakla, un kad tu mosties visa vienos sviedros ar brēcienu no sapņa kurā tevi žņaudz un spiež, un tad kaķene, lai nenokristu, ielaiž nagus tev dekoltejā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]panacea
2011-02-10 13:02 (saite)
:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2011-02-10 11:43 (saite)
Jā, kaķi naktīs no pūkainajiem mīlulīšiem kļūst par elles izdzimumiem. Apbrīnoju kaķu turētājus dzīvokļos, viņiem noteikti ir tik nesatricināms miegs kā Ēģiptes piramīdām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]negaisiic
2011-02-10 12:19 (saite)
kamēr ir viens kaķis, tikmēr jau šo var iemācīt, ka naktīs dzīvoklis guļ, 5cos no rīta ēst neviens nedos un reaģēt jāsāk tik tad, kad saimniece ir izlīdusi no gultas.
Bet tiklīdz ierodas vēl kāds šāds mošķītis (sākumā gan pavisam maziņš, pēc tam gan augot, augot un augoooot), tad gan nervu sistēma ir palēnām jāpieradina pie dažādām auļošanas, skapju durvju dauzīšanas un murkšķēšanas skaņām, citādi visa dzīve gluži vai pagalam!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]toadbeauty
2011-02-10 11:43 (saite)
Mhm, tāpēc mans spalvu murskulis ar 12 kājām un vellsviņzin cik nagiem guļ virtuvē vai, ja īpaši sagrēkojies, kūtī vai pagalmā.
Duris ciet - miers un bērziņš ibio!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antuanete
2011-02-10 11:52 (saite)
Ciet aiztaisītajām durvīm jābūt krietni patālu no gulētāja - Pūkas jaunkundze, piemēram, ir iemācījusies tik efektīvi skrāpēt istabas durvis vai dauzīties pie loga, ka pat es pamostos :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]toadbeauty
2011-02-10 12:16 (saite)
Ar laiku viņiem apnīk durvis dauzīt.
Bet tā ir titānu cīņa, kurā nedrīkst izrādīt vājumu. Tikko tu to draņķi vienreiz apžēlosi un ielaidīsi, tā cauri būs. Viņš zinās, ja labi patrobelēs, tad gan jau apžēlos.
Manējie samierinājušiem un nu rāmi čuč.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2011-02-10 11:58 (saite)
Čibu čabu, haha, mīlīgi.

(Atbildēt uz šo)


[info]ezss
2011-02-10 12:10 (saite)
nu ko lai saka, es tevi saprotu, tik mums kaķim bez čaukstēšanas un lēkāšanas patīk ķeksēt.

Un ķeksē viņš profesionāli zem segas, ar ķepu, vēlams pa kājām. Vienīgais risinājums ir iekokonēties, jo aiz duravām viņš raud pēc kompānijas un tad mājas saimniece nāks un apsūdzēs dzīvnieku mocīšanā

(Atbildēt uz šo)


[info]negaisiic
2011-02-10 12:15 (saite)
jā, divi kaķi (un vēl mellas kaķenes) naktīs mēdz pārvērsties par kaut kādas nzināmas izcelsmes mošķiem, it īpaši, ja viņu rīcibā ir ne tikai viena istaba, bet gan viss 60 kvadrātu dzīvoklis ar fantastisku akustiku! Tad tik iet vaļā olimpiskās spēles (viena mežonīgi nēsājas pa kabinētu un ņurd necilvēciskās (nekaķiskās) skaņās, otra šo vēro, sēžot uz klavierēm), vēl mums ir alpīnisms pa durvju stenderēm, "iejūtīgie" lēcieni pa saimnieci (apkalpojošo personālu??), suši mācības ietinoties paklājā un gala beigās ir nepieciešams lielā ātrumā izauļot cauri dzīvoklim, iemesties guļamistabā uz grīdas esošajā antresolā un aizcirst aiz sevis durvis tā, lai saimniece gluži vai no gultas izlec, jo šķiet, ka kāds atkal ārdurvis ir vaļā atstājis un laupītāji NOTEIKTI jau brūk virsū!

(Atbildēt uz šo)


[info]nova
2011-02-10 13:28 (saite)
jaa...bučoties ar Hausu un jehoviešu zvans ir emociju stipruma ziņā visai līdzvērtīgas vienības

(Atbildēt uz šo)


[info]nure
2011-02-10 16:42 (saite)
Man vecākiem ir kaķis kurš, ja esi nelaimīgais kuram šonakt nolemts uzkundzēties, pa nakti nāk blakus un palien zem rokas lai tiktu bužināts, tikko kā tu iemiedz un procedūru beidz vinjsh atnāk un apsēžas tev uz sejas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fjokla
2011-02-10 16:49 (saite)
:DD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?