smadzeņu darbības blakusprodukts
Diversitāte 
15th-Jun-2012 09:02 pm
Tapinu lekciju par to, ka mikrobi ir ļoti daudzveidīgi savos ēšanas paradumos. Pa šo laiku esmu iegrauzusi zefīru šokolādē, ceptas akniņas, biezpiena sieriņu, rabarberu dzērienu, miežu kvasu, dikti sāļu baltkrievu sieru un glāzi rīslinga. Pasūtīju no veikala ķilavas un kōlu.

Kaut kā nepareizi man tā zemapziņa strādā...

Bring us the shrubbery! A good looking one and not too expensive!
Comments 
15th-Jun-2012 09:19 pm
Cik ar Tevi ir interesanti!!! Es gribētu kādreiz pasist atvases padusē un pieteikties pie Tevis uz populārzinātnisku zefīru ēšanu :)
15th-Jun-2012 09:24 pm
zefīrus nesolu, bet gan jau ka Zinātnieku naktī performēšu. Tad noteikti jānāk ar atvasēm padusē, ja ne pie manis, tad citiem uz popzin viļņa esošiem zinātniekiem :)
This page was loaded May 2nd 2024, 11:26 pm GMT.