smadzeņu darbības blakusprodukts
Smalkie joki 
6th-Jan-2011 06:22 pm
Mācījāmies mēs trejmeitiņas kopā autoskolā. Es noliku, draudzene vēl liek un trešā draudzene nolika pirmā, bet ar kašķi un ierakstītām vēstulēm un sūdzībām PTAC. Visā epopejā visdaiļrunīgākais bija direktosr ar ko dāmai bija daudz un asas vārdu pārmaiņas. Tagad šai trešajai meitenei šodien pastkastītē iebirst atlaižu kupons no autoskolas priekš studijām augstskolā. Viņa satraukusies, ka tas ir kāds izsmalcināts joks un spļāviens sejā no autoskolas, satraukusies zvana man, lai pārliecinātos vai šie uzaicinājumi stāties augstskolā ir pienākuši visiem vai arī tikai viņai, kā skolas direktora iemīļotai personai.
Comments 
6th-Jan-2011 10:05 pm
Par ko tad šī PTAC sūdzējās?
6th-Jan-2011 10:31 pm
Cik saprotu, par zemo apmācības kvalitāti, jo pēc kādām 20 nodarbībām (t.i 2x45min 20 reizes) nomainījusi instruktoru un konstatējusi, ka nekas tā diži nav iemācīts - ne kustības uzsākšana kalnā, ne vēl kādas basic lietas. Un tā kā mūsu autoskolā līgumā bija punkts, ka, ja pēc pusgada nenoliec tiesības, tad tev jāsāk maksāt klāt "ikmēneša sods" par šādu aplamu rīcību un Tas Laiks tuvojās, dāma nejutās motivēta maksāt par, viņasprāt, autoskolas fēleri, tad gāja sūdzēties.

6th-Jan-2011 10:48 pm
Forši noteikumi: ja mēs tev nemākam iemācīt braukt, maksā sodu! :)
6th-Jan-2011 10:51 pm
Mans tēvs bija autobraukšanas instruktors, un viņam laiku pa laikam gadījās arī eksemplāri, kam nepietiek ar standarta stundu skaitu. Viņa autoskolā gan bija cits princips: mācies braukt, cik ilgi gribi (vai cik ilgi pietiek naudas), un, kad esi gatavs, liec eksāmenu.
6th-Jan-2011 10:53 pm
bezmaz vai tā. bet man jau liekas šitā lieta ir dikti slidena - jebkurā brīdī abas puses var laudlij un praudlij teikt - "viņi mani nemācīja!" un "viņa nemācījās!"
This page was loaded Apr 28th 2024, 1:15 pm GMT.