smadzeņu darbības blakusprodukts
Replying To 
10th-Feb-2014 09:13 pm
no vienas puses plēsējiem, kas dabā medī un ēd žirafes tas ir labs veids, kā atjaunot ēdienkarti tuvu dabiskajai, labi.

ja reiz bija jāeitanazē (pieļauju, ka daļai cilvēku iebildumi tieši pret izvēlēto metodi) vai tad līķi nevarēja atdot kaut vai zinātnei (eksotisko dz. veterināriem, pētnieciskajai bioloģijai u.tml.)? kādēļ ar tādu pompu jāsadala prastu ziņkārīgo klātbūtnē (ja būtu iespēja tiem pašiem veterinārārstiem vai biologiem, kam tomēr vai nu tie jāārstē, ja kāda no nebrīvē esošajām saslimst vai jāpēta uzvedība, labsajūta, labturība etc.)?

kādēļ citus dzīvniekus, ko tajā zoodārzā nogalina plēsēju uzturam nesadala publiski?

bet vispār man kā lielai žirafju mīļotājai sāp sirsniņa. esmu ļoti neobjektīva /zoodārzā 40 minūtes apbrīnoju žirafes, kuras atgremoja un nedarīja neko īpašu/, nesaprotu, kādēļ nevarēja, atvainojiet, kādam pārdot? kādēļ nevar palaist savvaļā, ja reiz tā dara ar citām potenciāli apdraudētām sugām (man gan nav ne jausmas, kāds statuss ir žirafēm)? atdot kādam mazāk krutam zoodārzam?

skaidrs jau, ka plēsējiem jāēd. vēlams kvalitatīvu, svaigu, vesela dzīvnieka gaļu. bet vai obligāti ar žirafi, ja visu laiku ēd cūku/liellopu/vistu vai kas nu tai zoodārzā tāds eksotiskāks ņem nelabu galu
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
This page was loaded Jun 6th 2024, 6:55 am GMT.