smadzeņu darbības blakusprodukts
a vi predstavtje... 
17th-Dec-2013 09:34 pm
ja jums tagad būtu jāiet skolā...

Draudzenei reiz bija sapnis, ka ir pieņemts kaut kāds likums par izglītību un mums visiem šis tas jāpiemācās klāt, lai mūsu vidusskolas diplomi tiktu atzīti. Tad nu mēs vakaru vadījām aizrautīgās diskusijās - kā tas būtu atkal sēdēt skolas solā ar tiem pašiem klasesbiedriem blakus un skolotājiem priekšā, tikai 10 gadus pēc. Es noteikti sāpīgi viebtos bioloģijā, bet paniski censtos saskrāpēt zināšanu paliekas citos priekšmetos. Bet vispār, man jau liktos diezgan aizraujoši uz kādu laiku ieslīgt samērā vienkāršā realitātē, kur vienīgā problemātika būtu apgūt jaunas lietas. Jautājums, vai mēs pildītu mājas darbus, palika atklāts. Tāpat arī attiecību dinamika klasesbiedru starpā atšķirtos, jo noteikti mēs esam diverģējuši un palikuši daudz neiecietīgāki.
Comments 
18th-Dec-2013 12:20 am
Mēs ar draudzeni bijām viena otrai nosolījušās, ka iesniegsim septembrī dokumentus kādā vakarenē. Kā noskaidrojām, tāpat vien nelaiž klāt - vispirms jāiziet veselības pārbaude jeb jāaptekalē visi ārsti pēc kārtas. Nu un tāpēc pasākums izgāzās. Bet tā doma bija pasēdēt atkal vidusskolas solā :))
18th-Dec-2013 12:51 am
vai tad arī ar visām pārbaudēm jums neteiktu: "meitenes - jums jau viena vidējā izglītība tā kā ir"?
18th-Dec-2013 09:50 pm
Arī tas bija jautājums - vai viņi pārbauda, vai tomēr nē par iegūto izglītību :) Tas būtu jāpārbauda, iesniedzot dokumentus. Bet tik tālu jau netikām :/
This page was loaded Mar 29th 2024, 10:59 am GMT.