extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2020-07-12 09:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šis raksts par bērnu adoptēšanu pedofilu ģimenēs ir ārkārtīgi traģisks un es nespēju tam atrast citu izskaidrojumu kā plašu konspirāciju valdības aprindās.

Bet līdzīga pedofilu ietekme uz noteiktām politikām varētu arī būt viens no iemesliem, kāpēc šajā koronavīrusa krīzē tik ļoti tika uzstāts uz pilnīgu karantīnu arī bērniem, ieskaitot skolu slēgšanu, lai gan jau bija zināms, ka bērniem šī slimība nav bīstama un ka viņi arī nav nozīmīgi slimības izplatītāji.

Kad skolas sāka apmācību internetā caur Zoom, sākumā skolotāji vēl nemācēja salikt paroles, un bieži šīs mācību stundas iztraucēja kaili vīrieši. Nu kurš gan domā, ka tas ir labs joks ienākt kādā video konferencē kā kailam vīrietim? Bet vēl jo vairāk ienākt bērnu apmācības stundā kā kailam vīrietim? Vienīgais konteksts, kur tam šķiet ir vispār kāda jēga, ir, ja šis vīrietis ir pedofils. Tie visdrīzāk nebija tikai daži šokējošie incidenti, bet pazīmes, ka ir sistemātiski pedofilu mēģinājumi izmantot karantīnu un bērnu pārslēgšanos uz tiešsaistes apmācību, lai īstenotu savas perversijas.

Un kas ir tie, kas atbalsta bērnu izņemšanu no skolām un pāreju uz tiešsaisti? Tie nav vecāki, kuri nemitīgi sūdzas, cik ļoti neefektīva ir šī apmācība. Tie nav arī skolotāji, kuri līdzīgi netiek galā ar jaunajām tehniskajām prasībām un apmācības metodēm. Tāpat tie nav epidemiologi, kas jau ir pateikuši, ka bērni nav riska grupa un ar katru dienu ir aizvien vairāk pierādījumu, ka bērni pat nav nozīmīgi infekcijas pārnesēji.

Tad kuri tie ir, kas tik aktīvi bīda idejas pret bērnu turpmāko apmācību skolās? Vienīgais, kam šķiet ir jēga, ir pedofilu virzītās idejas jau nopietnā politikas līmenī.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kihelkonna
2020-07-12 13:01 (saite)
vai esi lasījis šo? http://klab.lv/users/avralavral/517001.html , man tas palīdzēja saprast šo to no eiropas pagātnes

(un tu atkal esi kritis grēkā - nenorādījis informācijas avotu. pirmā dzirdēšana par plikiem vīriešiem bērnu mācībstundās. no šādiem bezavotu tekstiem publika kļūst kašķīga, jo nesaprot, vai tas masveidā LV ir novērots vai kur, un kāpēc uz manu bērnu mācībstundām neteleportējās kaili vīrieši.)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2020-07-12 13:12 (saite)
Tas jau ir ierakstīts manā blogā – Es esmu rasists, kurš nenorāda atsauces. Īpaši par tādām lietām, kuras var atrast uzreiz gūglējot.

Nav taču tā, ka man ir kāds īpašs kanāls informācijai. Par visu es izlasu internetā, un tieši tāpat to izlasa arī citi. Atsauces ielikšana jau būtiski ticamību nepalielina. Bet ja tev vajag, tad lūdzu: https://techcrunch.com/2020/03/26/norwegian-school-whereby/

vai šeit: https://www.clickorlando.com/news/local/2020/04/02/hacker-zooms-into-orange-county-class-during-distance-learning-exposes-himself/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2020-07-12 13:20 (saite)
Avralavral raksts man šķiet ir nedaudz apoloģētisks, mēģinot attaisnot to, kas notika pie katoļiem. Visos sīkumos neanalizēju, bet bija mēģināts teikt, ka psihologiem tas likās pieņemami.

Varbūt Vācijā, bet ASV psihologiem tas bija vienlīdzīgi ar homoseksuālismu. Ahā, daudzi tagad teikts, ka homoseksuālisms jau nav nekas nosodāms un tas nozīmē, ka pedofilija arī tika attaisnota. Bet tas jau nebija, kā uz to skatījās ASV psihologi agrāk. Viņiem tā skaitījās smaga novirze, un likums homoseksuālistus lika cietumā un pedofilus droši vien tāpat.

Iespējams, ka pedofiliem bija lielāks atbalsts Eiropā, un varbūt vēl tagad ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-07-12 13:36 (saite)
Pedofilijai un citām momnstrozitātēm kļūst ar vien lielāks atbalsts visur, bet progresīvie Rietumi ir avangardā. Senāk par mani smējās, kad par to (pirms gadiem 10+) runāju, tagad klusē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2020-07-12 13:34 (saite)
Tāpat uz petīcijām par piekrišanas vecuma samazināšanu jāskatās, kādā kontekstā tās ir domātas.

Neapšaubāmi tur ir pedofilu lobijs, kas vēlas izmantot bērnus. Bet ir arī otra medaļas puse. Daudzi sāk seksuālas attiecības 14 gadu vecumā, parasti ar saviem vienaudžiem. Kriminalizēt šos bērnus nav diez ko saprātīgi. Tāpat ir jurisdikcijas, kur sekss bērnu starpā vēl nav krimināls, bet ja vienam ir pilngadība, tas ir, ja sekss ir starp attiecīgi ir 18 un 17 gadu veciem, tad tā jau skaitās izvarošana, lai cik tas absurdi nebūtu.

Sakārtot šīs lietas likumiski (piemēram, ieviešot, ka tas nav pārkāpums, ja vecuma starpība nav lielāka par 2 gadiem utml.), arī ir svarīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2020-07-12 13:50 (saite)
Šeit ir vēl labāks. Ar video tiem, kam vairāk patīk šāds formāts: https://sanfrancisco.cbslocal.com/2020/04/09/coronavirus-schools-naked-obscenity-screaming-man-zoombombs-berkeley-virtual-classroom/

Kā redzams, tas nav bijis tikai izolēts incidents, bet diezgan plaša parādība. Skaidrs, ka citur, iespējams, arī Latvijā no tā ir mācījušies, un salikuši paroles vai kā citādi novērsuši iespēju nepiederošiem piekļūt šīm online mācībām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kihelkonna
2020-07-12 15:10 (saite)
manu bērnu zūma nodarbībās vienmēr bija paroles, kas pirms tam tika piesūtītas e-klasē. domāju, ka nevis tāpēc, ka kāds te bija kaut ko mācījies, bet gluži otrādi - iesaistītie neprata zūmā darboties bez parolēm. es arī, man šķiet, neprotu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2020-07-12 15:17 (saite)
Ļoti labi, ka tā.

Mani šo uzrakstīt rosināja šis raksts: https://www.mammamuntetiem.lv/articles/48657/covid19-ierobezojumi--pedofilu-sapnis/?accept_cookies=1

Šī gada aprīlī statistika esot kļuvusi vēl drūmāka – 4 miljoni ziņojumu par noziegumiem pret bērniem, kas ir četras reizes vairāk nekā 2019. gada martā.

Pieaugums ir tik dramatisks, ka to nekādi nevar izskaidrot ar nejaušām statistiskām svārstībām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2020-07-12 18:06 (saite)
Trağiskākais tajā visā, ka tiesībsargiem, acīmredzot tevis jau minēto iemeslu dēļ, par to nav radusies interese arī pēc faktu atklāšanas. Murmulēšana par noilgums un akceptēšana, ka bērnu izvarotāji un tie, kuri atdevuši bērnus izvarošanai, staigā brīvībā tiek uztverta ļoti saprotoši. Un ļoti piekrītu tam, ko tu biji piebildis pie avralavral jau iepriekš, ka sabiedrības normas vienmēr bijušas pret pedofīliju, bet par to bija tieši "liberāļu" ideologi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2020-07-12 18:26 (saite)
Ir bijuši daudzi skandāli, bet nekur neesmu dzirdējis, ka aizstāvība izmantotu šo argumentu, ka būtībā tas bija noteiktā sabiedrībā pieņemts, tāpēc nav vērtējams tik kategoriski. Tāpēc es īsti neesmu pārliecināts no viena cibas raksta, ka tā bija Eiropā vēl nesen izplatīta pieņemta kultūra (izņemot seno Grieķiju).

Iespējams, ka noteikti “liberāļi” tā domāja, bet ja tā būtu tik izplatīta attieksme, tad tomēr būtu vairāk par to dzirdējuši. Nu apmēram kā mēs šodien dzirdam par pagātnes attieksmi rasisma ziņā vai attieksmē pret sievietēm utml. Un dažreiz tas pat tiek izmantots kā aizstāvības arguments, ka pirmie ASV prezidenti bija vergturi, jo tāda bija viņu kultūra. Bet mēs patiešām esam izcīnījuši uzvaru šajos diskriminācijas veidos, ka šobrīd atliek tikai ņemties ar feikām žēlabām par kaut kādiem nebūtiskiem incidentiem.

Savukārt pedofilija varbūt ir pat vēl vairāk izplatītāka nekā agrāk, tāpēc ar morālo uzvaru šķiet vien ir par maz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2020-07-12 18:38 (saite)
Konkrētajiem kaviāra kreisajiem bija pieņemami arī sadarboties ar Austrumeiropu okupējušiem komunistiem, kniksēt Fidelam utt., tas neko daudz nepasaka par sabiedrību, bet par viņiem ļoti daudz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2020-07-12 18:47 (saite)
Pazemīgi seniori - http://www.openculture.com/2014/09/photos-of-jean-paul-sartre-simone-de-beauvoir-hanging-with-che-guevara-in-cuba-1960.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hedera
2020-07-12 20:33 (saite)
"..sabiedrības normas vienmēr bijušas pret pedofīliju, bet par to bija tieši "liberāļu" ideologi."

Nezinu gan, vai tik viennozīmīgi. Mazgadīgu, tikko pubertāti sasniegušu meiteņu izprecināšana pieaugušiem vīriešiem ir diezgan raksturīga tieši tradicionālās vērtībās balstītām sabiedrībām. Piem., tādu jēdzienu kā "ephebophile" es pirmo reizi uzzināju ne jau no liberāļu akadēmiķiem, vai vismaz i-neta sjw armādām, bet gan tieši no publikas, kas iestājas par "tradicionālām ģimenes vērtībām, kurās visi iesaistītie ir ar ādu baltu kā sniegs".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2020-07-12 21:28 (saite)
Vēl papildināšu (pirms man te kāda piesien pedofīlijas atbalstīšanu tāpat kā toreiz ar to komjaunatnes jautājumu...)

Mana izpratne par liberālismu attiecībā uz seksualitāti: kamēr tas notiek starp pieaugušiem, spriestspējīgiem cilvēkiem*, kas paši to vēlas un izbauda, pārējai sabiedrībai nav gar to nekādas darīšanas un tiesības spriest, vai nosodīt. Līdz ar to, automātiski, ja ir runa par bērniem, vai dzīvniekiem, vai par spriest/pretoties nespējīgiem pieaugušiem cilvēkiem - tās ir perversijas, bez pēdiņām.

* Šeit ir vieta atrunai par izņēmuma gadījumiem, kad sekas var būt nāvejošas vai permanenti sakropļot indivīdu, piem., tas gadījums Vācijā ar vīrieti, kurš ļoti vēlējās, lai kanibāls viņu apēd - visticamāk, ka tajā gadījumā nevarēja runāt par spriestspējīgu indivīdu, lai arī video (esot bijis) redzams, ka viņš entuziastiski piedalās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2020-07-12 21:44 (saite)
Vai tev ir kāds šim https://en.wikipedia.org/wiki/French_petition_against_age_of_consent_laws

līdzīgs 20.gs. otrās puses piemērs no konsevatīvo, nesarkano domātāju puses?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2020-07-15 07:56 (saite)
ASV, joprojām mūsdienās, un nevis petīcija, bet sen jau eksistējoši likumi. Protams, no konservatīvo puses tas viss ir saistīts ar "svētajām laulības saitēm", tādēļ tās jau nav nekādas perversijas, ko jūs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2020-07-12 21:54 (saite)
Pubertāti sasniegušas personas pēc definīcijas nevar būt uzskatāmas par pedofilijas subjektu. Cita lieta ir ētika un mūsu izpratne par universālijām sakarā ar seksuaitāti starp ļoti dažāda vecuma personām. Man personīgi liekas, ka attiecības starp jebkādu dzimumu pārstāvjiem, kur viens varētu būt otra vecāks ir neveselīgas. Kas attiecas uz visādu importēto 'bagātinātāju' masveidīgajiem pedoringiem Rietumeiropā, tad cik saprotu, viņiem diez vai vispār saprotams un interesējošs pubertātes koncepts. Jebkura balta gaļa ir cērtama bez jebkādiem morāliem iebildumiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2020-07-15 07:58 (saite)
Personas sasniedz pubertāti, t.i., pubertāte sākas vidēji 11, 12 gadu vecumā. Ja tev stāv uz tādu bērnu, kam tikko pirmās padušu spalvas sākušas dīgt, tad tā ir pēc definīcijas pedofīlija un patoloģiska problēma galvā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hedera
2020-07-12 18:39 (saite)
Par zoom un mājmācību ideju neizteikšos. ...

Bet par šo šausminošo "eksperimentu". Te es redzu vienu no pozitīvajām lietām informācijas laikmetam. Agrāk, pat vēl pavisam nesen, visādas šausminošas lietas varēja notikt paklusām, bez pierādījumiem/stingri kontrolējot pierādījumus, un turklāt paši upuri, it sevišķi, ja bērni, nemaz nezināja savas tiesības un neapjauta, kas ar viņiem tiek darīts. Mūsdienās, es ceru, līdzīgas lietas vairs nevar notikt tik vienkārši, jo ir (1) plaša informācijas pieejamība plašam patērētāju lokam, tai skaitā upuriem; (2) krietni grūtāk paturēt noslēpumā tādas lietas, jo vairumam cilvēku mūsdienās ir kamera kabatā un minimālās nepieciešamās zināšanas, kā info palaist apskatāmu visiem (whistle-blowers zelta laikmets).

Visādu sen mirušu problemātisku vīreļu pieminekļu vietā vērtīgāk tērēt enerģiju, lai atmaskotu un gāztu joprojām dzīvus un varas pozīcijās esošus varmākas un pāridarītājus, citādāk tiks celti arvien jauni problemātiski pieminekļi. (Atsauce uz Rick and Morty s1e5)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]heda
2020-07-12 18:46 (saite)
Tur rakstīts, ka pirmais ziņojums tika publicēts 2016.g. Un sekas? Joprojām nekādas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2020-07-12 18:48 (saite)
Vai ne? Mēs (es) arī par šo uzzinām tikai šodien. Cerams, ka arvien biežāk un ātrāk šīs lietas nāks gaismā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2020-07-12 19:21 (saite)
Tieši tā pat kā UK ar bagātinātāju pedoringiem. Neesmu dzirdējis, ka tur notiktu masveida aresti vai vispār jebkāds kipišs ap šo lietu. Drīzāk bija tāda skurināšanās un cenšanās fiksāk "aizmirst" no mediju puses.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2020-07-12 21:29 (saite)
Ha, es pat tikko noskatījos šo sēriju, lai saprastu, par ko tu runā. Bija gana smieklīgi. Paldies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?