extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2020-07-12 09:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šis raksts par bērnu adoptēšanu pedofilu ģimenēs ir ārkārtīgi traģisks un es nespēju tam atrast citu izskaidrojumu kā plašu konspirāciju valdības aprindās.

Bet līdzīga pedofilu ietekme uz noteiktām politikām varētu arī būt viens no iemesliem, kāpēc šajā koronavīrusa krīzē tik ļoti tika uzstāts uz pilnīgu karantīnu arī bērniem, ieskaitot skolu slēgšanu, lai gan jau bija zināms, ka bērniem šī slimība nav bīstama un ka viņi arī nav nozīmīgi slimības izplatītāji.

Kad skolas sāka apmācību internetā caur Zoom, sākumā skolotāji vēl nemācēja salikt paroles, un bieži šīs mācību stundas iztraucēja kaili vīrieši. Nu kurš gan domā, ka tas ir labs joks ienākt kādā video konferencē kā kailam vīrietim? Bet vēl jo vairāk ienākt bērnu apmācības stundā kā kailam vīrietim? Vienīgais konteksts, kur tam šķiet ir vispār kāda jēga, ir, ja šis vīrietis ir pedofils. Tie visdrīzāk nebija tikai daži šokējošie incidenti, bet pazīmes, ka ir sistemātiski pedofilu mēģinājumi izmantot karantīnu un bērnu pārslēgšanos uz tiešsaistes apmācību, lai īstenotu savas perversijas.

Un kas ir tie, kas atbalsta bērnu izņemšanu no skolām un pāreju uz tiešsaisti? Tie nav vecāki, kuri nemitīgi sūdzas, cik ļoti neefektīva ir šī apmācība. Tie nav arī skolotāji, kuri līdzīgi netiek galā ar jaunajām tehniskajām prasībām un apmācības metodēm. Tāpat tie nav epidemiologi, kas jau ir pateikuši, ka bērni nav riska grupa un ar katru dienu ir aizvien vairāk pierādījumu, ka bērni pat nav nozīmīgi infekcijas pārnesēji.

Tad kuri tie ir, kas tik aktīvi bīda idejas pret bērnu turpmāko apmācību skolās? Vienīgais, kam šķiet ir jēga, ir pedofilu virzītās idejas jau nopietnā politikas līmenī.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?