(bez virsraksta) @ 20:38
Kas mani visvairāk kaitina visādu Sirmo un citu kulinārijas zvaigžņu uzvedībā? Ieradums ēdienā bāzt rokas un nekādā gadījumā nemazgāt produktus pirms sagriešanas. Es, protams, visu saprotu - bioloģiskā pārtika, new age higiēna ar priekšstatu par to, ka bērnam jāļauj bāzt mutē jebkuru sūdu, jo tā labāk izveidosies imūnsistēma, galu galā, ja tā ir zupa vai trīs stundas sautēts plovs, jebkurš stafilokoks tāpat aizies bojā, taču es nespēju saprast salātus no nemazgātiem zaļumiem, kas atrasti RIMI plauktos. Es personiski mazgāju pat gaļu, kas izvilkta no vitrīnas un vairākkārt apčamdīta visādu veikala darbinieku rokām. Es esmu snobs?
| | Add to Memories | Tell A Friend