Nepabeigtā dienasgrāmata


24. Janvāris 2010

(bez virsraksta) @ 20:38

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]watt
Date: 24. Janvāris 2010 - 21:03
(Link)
nu, šaubos ka apliešana ar ūdeni daudz ko maina. ja tu runā bar baktērijām, tad tās var tikai antibakteriāls līdzeklis nonīdēt, nevis ūdens. ūdenī varbūt pat baktēriju vēl vairāk...
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 24. Janvāris 2010 - 21:06
(Link)
ok, es pieļauju, ka mikrobioloģiskā izpratnē mani ieradumi ir bezjēdzīgi un tā drīzāk ir kaut kāda pārprasta "darba ētika"
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 24. Janvāris 2010 - 21:06
(Link)
galu galā, neviens nenomirs no tā, ja pavārs vārīšanas laikā iepļaus zupas katlā
[User Picture Icon]
From:[info]watt
Date: 24. Janvāris 2010 - 21:12
(Link)
nu re, kad esam vienojušies ka tas nav sanitārās drošības jautājums (un pat ne garšas jautājums), var sākt strīdēties par attieksmes jautājumu :)
[User Picture Icon]
From:[info]dekaels
Date: 25. Janvāris 2010 - 01:14
(Link)
Piem., svins gan nav tikai attieksmes jautājums. Vienīgi ar ūdeni var būt par maz, bet tikt galā ar svinu tik un tā ir itin viegli (standartmetode ir ūdens + nedaudz etiķa vai arī ūdens + ziepes).
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 25. Janvāris 2010 - 17:21
(Link)
nu eksperiments ar Domestos fakultātē pierādīja, ka nosprāga akvārijā no viena piliena pilnīgi viss izņemot baktērijas... tak što labāk uzticēties kuņģī esošai sālsskābei, vismaz gadu tūkstošos pārbaudīta metode :P

Nepabeigtā dienasgrāmata