aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2010-05-29 14:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:tina turner - golden eye
Entry tags:es, it's all about me anyway, literatūra, manas pārdomas par dzīvi

kārtējo reizi sajutos ārkārtīgi sekla un trula, un tāpēc sāku lasīt Atvudas Cat's eye. ļoti lēni iet uz priekšu, lai arī grāmata ir ļoti interesanta un pat aizraujoša, es laikam tiešām esmu ārkārtīgi notrulinājusies (no otras puses, ir grūti koncentrēties, ja nenormāli sāp vēders. ja tuvākajās dienās nepāries, laikam jāaiziet pie ārsta. labums tāds, ka šeit vismaz nekas nav pārāk tālu - slimnīca ir pāri ielai). ir maz sievietes, kuru rakstīšanas stils man patīk un uzrunā, un Atvuda ir viena no tām. Cat's Eye tikai vēlreiz apliecina manas aizdomas par to, cik bērni un pusaudži ir nežēlīgi, ka tā, iespējams, ir nežēlīgākā un varmācīgākā vecuma grupa, jo tajā laikā, kā liekas, tu pats nedomā. ir tikai citu iespaidi, sakāpinātas emocijas un nemitīga vēlme izskatīties iespaidīgākam, nekā esi patiesībā. un tāpēc vien man ir tik ļoti bail iztēloties, kā tas būtu, ja man kādreiz būs bērni, jo es nemācētu viņus izvadīt cauri tiem šausmīgajiem gadiem. apmēram 9 gadu vecumā dzīve paliek elle, un kaut kas uzlabojas vidēji tikai ap 16. tā vien liekas, ka tajā vecumā nav vidusceļa - vai nu tu pazemo citus, vai arī tevi pazemo.

nesen secināju, ka gandrīz visi foršie, talantīgie un veiksmīgie cilvēki, kurus es pazīstu, dažādu iemeslu dēļ bija atstumtie pamatskolā. tā tomēr ir ļoti vērtīga, lai arī nenormāli sāpīga, pieredze



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f
2010-05-29 15:10 (saite)
pārējie vienkārši nav jutuši nepieciešamību kaut ko pierādīt pēc tam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-05-29 22:40 (saite)
jā, iespējams, to varētu noformulēt arī tā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]adelise
2010-05-29 20:01 (saite)
Man liekas, ka tā elle turpinās bišķītiņ ilgāk vēl.
Es arī biju gan atstumtā, gan tā, kura atstūma. Bet man par to bija baigi sirdsapziņas pārmetumi, drausmīgi, pretīgi, tagad to atceroties.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-05-29 22:41 (saite)
es laikam arī esmu atstūmusi, bet vairāk tā neapzināti. jo ja tev kāds to ir nodarījis, reizēm ir tā absurdā apziņa, ka es arī tā drīkstu. un tas ir oh so wrong.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bikini_kill
2010-05-29 22:10 (saite)
piekriitu. mani pamatskolas gadi nebuut nebija saulainaakie (preteeji saakumskolai un vidusskolai, kas bija super). tas dod taadu maaciibu censties nelikt leiblus "shis forshs, a shis mudaks", lai gan, protams, ir bijis taa, ka esmu on the dark side (& they have cookies), tachu es nejutos savaa aadaa zinot, kaa ir atstumtajiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-05-29 22:45 (saite)
man savukārt laikam tieši sākumskola un tas laiks ap 5. klasi bija vistrakākais laiks. pēc tam jau vairs nebija tik svarīgi, ko par mani domā klasesbiedri, man parādījās dzīve ārpus skolas, un galu galā pamatskolas izlaidumā meitenes, kuras mani bija pazemojušas visus 9 gadus, mani apķēra un stāstīja, cik ļoti gan viņām manis pietrūks. tā absurdi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nistagms
2010-05-30 14:22 (saite)
biju kindof atstumtais pamatskolā un uz 9. klases izlaidumu es vispār negāju, haha :D

tad nu visu laiku likās, ka vidusskola būs baigi forša. bet veiksme tomēr kaut kā nav ar mani.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nistagms
2010-05-30 14:23 (saite)
I mean - šis tas vidusskolā noteikti ir ļoti forši, vispār man patīk mācīties par visu-kaut-ko, bet pats es būtu varējis šo gadu nobeigt daudz daudz skaistāk un spēkpilnāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]qgmr101
2010-05-30 20:35 (saite)
Nu ko lai Teu pasaka — nu tad pabeidz nākošo gadu daudz skaistāk un spēkpilnāk! “Da” kādu gadu, kaut vai nākošā mācību gada pirmo dienu pabeidz daudz skaistāk un spēkpilnāk!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]qgmr101
2010-05-30 20:33 (saite)
1. Izfiltrēt talantīgos bērnus jau skolas pirmajās klasītēs
2. Skolā noorganizēt punktā 1. izfiltrēto bērnu atstumšanu un pazemošanu
3. PROFIT!!!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?