aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2021-01-24 20:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pirms dažām dienām man likās, ka man ir covid. mamma jau atkal par mani pasmējās, sakot, ka pagaidi dažas dienas, tev vienmēr reizi mēnesī liekas, ka tev ir covid. šoreiz likās, ka tas ir citādāk, uztaisīju testu, kas bija negatīvs, un protams, dažas dienas vēlāk izrādījās, ka jau atkal, liekas, kādu ceturto reizi pēc kārtas pms izpaudās kā covid simptomi.

vai jums arī tā ir? es nevaru pagaidām nekādos forumos atrast līdzīgas liecības, esmu tikai atradusi par to period flu, ko jau iepriekš pieminēju, bet es nekādi joprojām nesaprotu, kā un kāpēc tā notiek


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2021-01-24 20:22 (saite)
Man ir tā bijis

(Atbildēt uz šo)


[info]helvetica
2021-01-24 20:40 (saite)
var būt arī psihosomatika

(Atbildēt uz šo)


[info]inese_tk
2021-01-24 20:40 (saite)
man tieši period flu bija brīdī, kad sēdējām karantīnā kā kontakpersonas :D nekas jau tāds - neliela temp (līdz 37.5) ar mazu drebulīti pāris vakarus pēc kārtas. droši vien, ja nebūtu karantīnā, nebūtu pamanījusi (dzīvojot mājā ar malkas apkuri un veciem koka logiem drebulītis šad un tad ir sīkums). bet nu, jā - tā man bija. vienmēr man tā nav, kaut kad kādreiz random ir bijis, bet nekādas kopsakarības neesmu saskatījusi.
ej nu saproti, ko tie hormoni katrreiz izdomā - katrā ziņā skaidrs, ka viņus ietekmē miljons lietas - stress, uzturs, kustības utt. kā nu katreiz kuram tā kombinācija saliekas un kādi nu katrreiz ir rezultāti

p.s. man pret vairumu nepatīkamāko PMS aspektu palīdz regulāras naktssveces eļļas kūres un DIM https://www.healthline.com/nutrition/dim-supplement

(Atbildēt uz šo)


[info]klusais_okeans
2021-01-24 20:46 (saite)
man šis uzradies taisni kopš pandēmijas - gan ovulācijas, gan menstruāciju dienās. Meh. Bet iespējams, ka tagad vienkārsi vairāk pievēršu uzmanību un tāpēc pamanu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2021-01-24 21:08 (saite)
tā ļoti, ļoti personīgi par sevi, bet man arī liekas, ka tas ir kaut kas, kas vienmēr man bijis, bet tagad ir tā paaugstinātā PMS paranoja un efektīvākā PMS jumping to conclusions = voila! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mala
2021-01-24 20:57 (saite)
Jā, man arī vairākus mēnešus visu cikla otro pusi pastāvìgi ir drusku temperatùra 37,2-37,5 ar drebuli. Sākumā arī bažījos,vēlāk nolēmu nepievērst uzmanību.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]_re_
2021-01-25 00:10 (saite)
hm, es te tikko noplosījos nedēļu ar tieši tādu t, uztaisīju covid testu, pilnu asinsainu, dabūju b lapu, bet kā beigās daktere secināja - izskatās pēc pilnīgi vesela cilvēka. un jā, cikla otrā puse, pirms dažām dienām sākās jaunais cikls.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kisswithafist
2021-01-24 21:03 (saite)
tbh, man vismaz reizi nedēļā liekas, ka man ir covid, lai arī es nekur neeju.

(Atbildēt uz šo)


[info]mis_sarajevo
2021-01-24 21:15 (saite)
Man ir kādu nedēļu pirms mēnešreizēm totāls spēka izsīkums, sāp āda, temperatūra mēdz nokristies zem 35 grādiem. Totāla slimības sajūta un jā, sajūta kā tad, kad sākas gripa. Tikai bez tempo.

(Atbildēt uz šo)


[info]xena
2021-01-24 22:03 (saite)
Meitenes, man tas pats. Pirms kovida laikā arī nedaudz bija, bet tagad tiešām liekas, ka gan izteiktāk simptomi, gan vairāk pamanu. Dažas dienas ap ovulāciju. Un pēc tam visu cikla otro pusi neliela temperatūra, tuvojoties noslēgumam - pieaug nespēks, tirpas, neskaidra galva utml. Dažas dienas pēc cikla sākuma pilnībā atstājas.
Kovidu arī pārslimoju. Tā sekas kopumā mazinās, bet šis cikliski paliek.
Būtu interesanti, ja šādām izpausmēm pierādītu saistību ar šobrīd pasaulē dominējošo slimību.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]neraate
2021-01-24 22:12 (saite)
Diez vai, drīzāk iemeslu un sakarības var meklēt auglības atpazīšanas metodē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]teja
2021-01-25 02:59 (saite)
o jā. man pēdējo pusgadu uz pms ir tā ka nu točna slima; kovids licies tikai vienreiz, bet tripoju ar vienu citu slimību. ir gan temperatūra, gan iekaist viena mandele, limfmezgls, un arī kaut kādas čūlas mutē, ausu sāpes, un es palieku gultā slimot, bet tad nākamajā/aiznākamajā dienā viss labi un izrādās pms.
pirms kādiem daudziem gadiem, kad man bija ģībšana un reiboņi m. laikā, man ieteica naktssveces eļļu un viss nostabilizējās, domāju tagad arī padzert.

(Atbildēt uz šo)


[info]lietuveens
2021-01-25 09:40 (saite)
Kopš covid dēļ darbā mēra t, esmu ievērojusi, ka pms laikā ir nedaudz paaugstināta t. Bet drebulis un visa veida slikta pašsajūta jau bijusi šajā laikā vienmēr, tāpēc lielākoties ar covid nesaistu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?