blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:56: Un jūs te neviens par pasaules galu nedomājat? Par visu to tumsu un tā tālāk. Jūs neticēsiet, bet man pēdējā laikā jābrīnās vien par it kā normālu cilvēku reakcijām.

Comments

[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:8. Novembris 2012 - 01:01
(Link)
jā, mēs domājam to atzīmēt kārtīgi
[User Picture]
From:[info]blond
Date:8. Novembris 2012 - 01:03
(Link)
man ar ir tāda doma. ballīte.
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:8. Novembris 2012 - 01:05
(Link)
36h
[User Picture]
From:[info]blond
Date:8. Novembris 2012 - 01:06
(Link)
vispār jau labs iemesls paņemt brīvdienas
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:8. Novembris 2012 - 01:16
(Link)
pirms vai pēc?
[User Picture]
From:[info]blond
Date:8. Novembris 2012 - 01:53
(Link)
tai laikā
From:[info]skaudri
Date:8. Novembris 2012 - 01:16
(Link)
tik viegli jau cauri netiksim, diemžēl.
From:[info]unpy
Date:8. Novembris 2012 - 01:42
(Link)
Iespējams, ka esmu pilnīgs tumsonis, taču ik pa laikam aizdomājos par to, cik neērti būtu, ja kaut kādu laiku nebūtu strāvas. Divas nedēļas neko dikti neiespaidoja, jā, bet tad arī bija laika padomāt, ka, piemēram, divroku zāģis ir ļoti vērtīgs ieguldījums nākotnē.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:8. Novembris 2012 - 01:51
(Link)
Tur no tā biedra pravieša brīnišķīgā teksta varēja izlobīt, ka cita starpā nevajadzētu pastāvēt arī tādai noderīgai lietai kā gravitācija. Tāpēc tas par strāvu - tas ir pat mazliet labi, pusceļā uz Marsu nebūs jādomā, vai tur lejā, mājās nepalika gludeklis ieslēgts.
From:[info]unpy
Date:8. Novembris 2012 - 01:59
(Link)
Laikam prasās nedaudz precizējuma - pasaules gals man ir vienaldzīgs, jo tad visi atšiepsies, elektrības zudumus uztveru nopietni, jo savos dziļajos laukos esmu divas nedēļas sēdējis ziemā bez elektrības, nebija patīkami. Visādi citādi - īsti par enerģētiķi sevi nosaukt nevarētu, tie būtu klaji meli, taču aptuveni iztēlojos sīkas nebūšanas(kas nekādā ziņā nav pasaules gals), kuru rezultātā, Latvija varētu palikt kādu mēnesi bez strāvas, kas būtu diezgan apgrūtinoši, jo īpaši, ja tam neesi lāga gatavs.

From:[info]biezpientaure
Date:8. Novembris 2012 - 06:46
(Link)
ko nu par elektrību. pietiktu, ja 3 dienas veikaliem nenotiktu piegādes, kaut vai tikai Rīgas veikaliem. apzināti minu tik mazu skaitli - 3, ja.
[User Picture]
From:[info]zin
Date:8. Novembris 2012 - 08:10
(Link)
es pasaules galiem ticēju kau tkur tīņu gados. lai gan arī ne īpaši gatavojos.
tad to pasaules galu palika par daduz, lai ticētu.

ballīti gan var vienmēr
[User Picture]
From:[info]daina
Date:8. Novembris 2012 - 08:48
(Link)
darbā par to runājam un domājām, stulbi, ka ir darba diena. tvnetā bija visādi ieteikumi, ka vajag braukt uz laukiem, jo pilsētā visi sajuks prātā
From:[info]asiize
Date:8. Novembris 2012 - 09:35
(Link)
jā, mums darbā iekšējā kontroliere teica: "līdz februāra sākumam būs enerģiski ļoti slikts laiks, vislabāk ņemt atvaļinājumu"
From:[info]dute
Date:8. Novembris 2012 - 10:50
(Link)
enerģiski? :)
From:[info]dute
Date:8. Novembris 2012 - 09:38
(Link)
nē, varbūt vajadzētu?
[User Picture]
From:[info]nova
Date:8. Novembris 2012 - 09:46
(Link)
tur jau tā lieta, ka es ilgojos pēc tā gala, bet zinu, ka nebūs, un pasaules gals mūs kārtējo reizi piekāsīs
[User Picture]
From:[info]meness_berns
Date:8. Novembris 2012 - 09:47

man atnāca meils, kas pamatoti izskaidro, ka pasaules gala nebūs

(Link)
---------- Pārsūtītā vēstule ----------
No: Gedimins Krūmiņš <gedimins44@inbox.lv>
Kam: Gedimins Krūmiņš <gedimins44@inbox.lv>
Datums: Thu, 08 Nov 2012 04:41:17 +0200
Temats: Fwd: Fwd: Fwd: Fwd: Fwd: Fwd: Fwd: Fwd: Fwd: Fwd: Fwd: Fwd: Fwd: Fwd: Fwd: Fwd: Fwd: (bez temata)



ko varu zināt par 2012.g decembri. uz lietām skatoties tikai no materiālā viedokļa arvien iznāk, vismazākais, daļa kļūdu. ezotēriskā skatījumā jāņem vērā, ka Saule ir paša Saules sistēmas Arhitekta - mūsu debesu Tēva - Dieva fiziskais ķermenis, tāpēc viņš to pārvalda absolūtā pilnībā. par fiziskās Saules valdnieku ir iecēlis kosmisko Kristu, un ja arī būtu vajadzība, tūlīt pieliktu savu neizmērojamo varu, lai visu noturētu ideālā stāvoklī. ,,ja pilsētā būs 10 Taisnie, es šo pilsētu pasargāšu.'' uz mūsu planētas mājo ne tikai diezgan liels skaits Taisno, bet arī jau daudz neticami augstu garīgo attīstību sasniegušo. tāpēc darbosies tā pati kārtība, kā ap 1991. gadu Valmierā, kad Globa, ar savu vienā joslā nepietiekošo meistarību, pareģoja pilsētā augustā liela apmēra saindēšanos. divas nedēļas pirms viņa noteiktās dienas es avīzē ievietoju rakstiņu, ka nekāda liela indēšanās nenotiks. un tā arī notika. vēlāk dzirdēju, ka Cēsīs kāda grupiņa ar kaut ko nedaudz saindējās un ne pārāk tuvu Globas noteiktajam laikam. [pietika ar to, ka esmu nedaudz astrologs, lai tomēr pamanītu Globas kļūdu.]
saprotams, ka milzīgs skaits cilvēku dara arī ļoti ļaunus darbus, tomēr viss labais šajā pasaulē - Dieva darbnīcā ir tikai viens melns pavediens uz balta apmetņa. nav šaubu, ka dabas katastrofas nebeigsies, kamēr cilvēki pieļaus ļoti daudz rupju kļūdu. tomēr Jaunderībā ir arī mierinoši vārdi: ,,to taisno dēļ Es šīs atmaksas stundas īsināšu." es varētu rakstīt vēl daudz vairāk, bet te vajadzētu pietikt, lai nebūtu jātic, ka 21. dec. gaidāms turpat vai pasaules gals. es domāju, ka daudzi pat vispār it neko nepamanīs, lai arī zvaigžnu stāvoklis tad tiešām iezvanīs vēl labāka laikmeta periodu. tā es gan tikai aptuveni domāju: es arī esmu tikai cilvēks, tāpēc varu arī kļūdīties, tomēr man ir pamats teikt, ka kļūdas pakāpe šajā lietā nevar būt necik nozīmīga: pie ezotērijas strādāju jau 40 gadus. iedrošinos lietot paša Maksa Heindeļa vārdus, ko viņš pateica par savu grāmatu ,,Rožkrustiešu kosmokoncepcija" - ,,šī grāmata nav domāta lai visu pasauli pārliecinātu, ka tādas ir šīs lietas. grāmata domāta vienīgi tiem, kas iekšēji jūt, ka tā tam jābūt." tas pats ar šo manu rakstiņu, un tiešī šī iemesla dēļ varu te neko vairāk neuzrakstīt. kalifornijas Rožkrustiešu draugu apvienība nav sekta, pat ne reliģiska apvienība - tā ir dzīves gudrības skola. gedimins, tulkotājs.
From:[info]unpy
Date:8. Novembris 2012 - 09:59

Re: man atnāca meils, kas pamatoti izskaidro, ka pasaules gala nebūs

(Link)
Gedimins mani nomierināja.
/atviegloti uzelpoju/
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:8. Novembris 2012 - 10:31
(Link)
Par iespējamo elektrības noraušanos domāju, tas ir diezgan reāli (lai vai kādu iemeslu dēļ) un būtu krietni sāpīgi (it sevišķi, kopš izrādījās, ka līdz ar cirkulācijas sūkņa ieviešanu vecāku mājas apkures sistēmā, bez elektrības nav iespējams lietot centrālapkuri; it kā nepietiku ar to, ka ūdens no akas arī tiek sūknēts ar elektrību). Sekas ilgākam strāvas trūkumam patiesībā būtu lavīnveidīgas, sākot jau ar to, ka nekur nevar aizbraukt, jo benzīntankā nav iespējams ne uzpildīties, ne samaksāt, tad vēl veikalu piegādes un darbība u.t.t. (un pārtikas krājumi visi arī ledusskapī un saldētavā).
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:8. Novembris 2012 - 10:57
(Link)
no pēcvētras pieredzes kuldīgā atceros, ka vienīgā oāze pilsētā bija viens no benzīntankiem - viņiem ir ģenerators, ir arī, ko tajā liet :) un visa pilsēta tur lādēja telefonus un skatījās ziņas.
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:8. Novembris 2012 - 11:12
(Link)
interesanti, ka Dievmāte it kā savos vēstījumos stāstot apmēram to pašu, tikai bez datuma, un es arī nedomāju, ka tas būs tik precīzi 21. decembrī 10.00 pēc Maskavas laika:) nedomāju arī, ka būs tik vienkārši - malkas un ūdens krājumi, pabeidzam darbus un mierīgi pārlaižam pasaules galu laukos
From:[info]dute
Date:8. Novembris 2012 - 11:22
(Link)
no kurienes jūs visi zināt šīs pasaules gala detaļas?
[User Picture]
From:[info]meness_berns
Date:8. Novembris 2012 - 11:27
(Link)
Vot, man arī bija jautājums par šo. Pričom pēkšņi tas elektrības aspekts tā uzvirmoja? Kāpēc, par piemēru ne skābekļa trūkums vai lāči-mutanti, kas iebrūk pilsētās?
From:[info]dute
Date:8. Novembris 2012 - 11:30
(Link)
elektrības trūkums ir daudz reālāks nekā lāči-mutanti un man liekas, ka ~pasaules gals~ tieši tā arī notiktu - ar reālām kataklizmām (un ar "pasaules gals" es nedomāju cilvēces vai planētas bojāeju, bet gan līdzšinējās kārtības sabrukumu, jo planētas bojāeju iedomāties man liekas kaut kā .. bezgaumīgi). es vienkārši nesaprotu, no kurienes visi smeļas to informāciju un tik aktīvi integrē ikdienā (apspriež darbā utt.).
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:8. Novembris 2012 - 11:31
(Link)
Pārpublicēju
http://total.kz/hitech/technology/2012/1

Tibetiešu mūks nācis klajā ar paziņojumu NASA par pasaules galu

Lama no Gjandrekas klostera Kailāša kalna tuvumā, kurš pazīstams kā Šambalas Orākuls, nācis klajā ar paziņojumu Nacionālajai aeronautikas un kosmosa administrācijai (NASA). Savā vēstījumā viņš pastāstīja, ka 2012. gada 21.decembrī Zeme kopā ar Saules sistēmu izies caur galaktikas "nulles joslu", raksta Earth-chronicles.ru.
Saskaņā ar Tibetas lamas teikto, gandrīz jebkurā vietā uz Zemes aptuveni 2012. gada 21. decembrī plkst. 10.00 (pēc Maskavas laika) iestāsies pilnīga tumsa un klusums. Nebūs gaismas, elektrības, sakaru un skaņu.

Zeme tajā brīdī izies caur galaktikas "nulles joslu". "Tas ir telpas stāvoklis, kurā dzēšas un nevar izplatīties nekāda enerģija, kurā visiem objektiem nav elektromagnētiskā lauka. Bīties un uztraukties nevajag," – brīdina lama.

Tumsu pavadīs kosmiski uzplaiksnījumi, iluzori gaismas uzliesmojumi un ilgs aptuveni trīs līdz četras dienas. Pēc tam saules gaisma atkal parādīsies.

"Zemes dzīvnieki jau laicīgi sajutīs "kosmiskās tumsas" tuvošanos un paslēpsies alās, – saka mūks. – Cilvēki pilsētās to nesajutīs, tādēļ būs ārprāta upuri. Iespējama 10 % Zemes iedzīvotāju bojāeja."

Šambalas Orākuls aprakstīja arī praktiskus ieteikumus Zemes iedzīvotājiem:

1. Ciklu maiņai nepieciešams sagatavoties laicīgi, pabeigt visus 2012. gada darbus, neuzsākt jaunus, atdot parādus.

2. 2012. gada 21. decembrī paņemt bērnus, visus dokumentus, skaidru naudu un izbraukt no pilsētas pie dabas. Sagatavot pārtikas rezervi diviem mēnešiem, jo elektrotīklus atjaunos ilgu laiku.

3. Mājā nepieciešami ūdens krājumi, malka apkurei un sveces apgaismojumam. Mājā nepieciešama krāsns, jo elektrība pēc 2012. gada 21. decembra vados vairs neplūdīs.

4. Sakari un televīzija atslēgsies. "Tumsas dienu" laikā logi jāaizklāj ar tumšiem aizkariem, tajos nedrīkst skatīties, nav jātic savām acīm un ausīm, nedrīkst iziet uz ielas. Ja rodas vajadzība iziet, tālu iet nedrīkst – iespējams apmaldīties, jo nebūs redzamas pat paša rokas.

5. Pēc gaismas parādīšanās nesteidzieties atgriezties pilsētā, vislabāk līdz pavasarim dzīvot pie dabas.

Kā uzskata Tibetas lama, Zemes pilnīga iziešana no "nulles joslas" ir paredzama aptuveni 2013. gada 7. februārī. Tiks daļēji atjaunota elektroapgāde un transporta satiksme. Līdz marta beigām pasaule atgūsies pilnībā.

Pasaules gals radikāli mainīs cilvēku pasaules uzskatu, uzskata Šambalas Orākuls. Tā kļūs daudz garīgāka. Attīstītajās un jaunattīstības valstīs uzplauks dažādas zinātniski garīgās mācības, veselības un personības attīstības sistēmas. "Tas kļūs par visnozīmīgāko grūdienu cilvēces progresam uz ilgu laiku," – noslēdz mūks.r
From:[info]dute
Date:8. Novembris 2012 - 11:36
(Link)
o_O
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:8. Novembris 2012 - 11:53
(Link)
Bet šis kārtīgi iedzen stresā. Ja pie pirmajām rindkopām gribas iesaukties - o, es gaidu 21. decembri ar interesi, skepsi un ironiju, tad pie beigām jau ir mērena panika. Ko nu? Un kam tas ir izdevīgi?
[User Picture]
From:[info]blond
Date:8. Novembris 2012 - 11:32
(Link)
ar elektrību var būt nepatikšanas arī bez pasaules gala:)
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:8. Novembris 2012 - 11:29
(Link)
es no Kuskusiņa draugu dienasgrāmatas:) tibetiešu lama publicējis visādus ieteikumu. bet lv presē to stāstot Buiķis
From:[info]dute
Date:8. Novembris 2012 - 11:30
(Link)
hmm
[User Picture]
From:[info]blond
Date:8. Novembris 2012 - 11:31
(Link)
es arī brīnos
bet laikam bāku labāk turpmāk turēt pilnu - ne nu tieši dēļ pasaules gala, bet varbūtējam ilgstošam elektrības pārrāvumam - ja pilsētā nebūtu elektrības, īpaši ziemā, tad nebūtu citu variantu kā braukt uz laukiem.
From:[info]biezpientaure
Date:8. Novembris 2012 - 14:12
(Link)
ja izdosies tikt līdz turienei.
pāris stobri un patronu kaste uz pakaļējā beņķa būtu mierinājums, taču vai reāla izeja?
ja nav pieredzes, tad diezi vai.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:8. Novembris 2012 - 21:58
(Link)
es tik sakārtoju savu dzīvi tā, lai nebūtu nožēlas arī beigties.
un pat ja pasaule nebeigsies, tad ar šādu sajūtu nav ne vainas dzīvoties arī tālāk. hehe
Powered by Sviesta Ciba