blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:56:

Comments

From:[info]unpy
Date:8. Novembris 2012 - 01:42
(Link)
Iespējams, ka esmu pilnīgs tumsonis, taču ik pa laikam aizdomājos par to, cik neērti būtu, ja kaut kādu laiku nebūtu strāvas. Divas nedēļas neko dikti neiespaidoja, jā, bet tad arī bija laika padomāt, ka, piemēram, divroku zāģis ir ļoti vērtīgs ieguldījums nākotnē.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:8. Novembris 2012 - 01:51
(Link)
Tur no tā biedra pravieša brīnišķīgā teksta varēja izlobīt, ka cita starpā nevajadzētu pastāvēt arī tādai noderīgai lietai kā gravitācija. Tāpēc tas par strāvu - tas ir pat mazliet labi, pusceļā uz Marsu nebūs jādomā, vai tur lejā, mājās nepalika gludeklis ieslēgts.
From:[info]unpy
Date:8. Novembris 2012 - 01:59
(Link)
Laikam prasās nedaudz precizējuma - pasaules gals man ir vienaldzīgs, jo tad visi atšiepsies, elektrības zudumus uztveru nopietni, jo savos dziļajos laukos esmu divas nedēļas sēdējis ziemā bez elektrības, nebija patīkami. Visādi citādi - īsti par enerģētiķi sevi nosaukt nevarētu, tie būtu klaji meli, taču aptuveni iztēlojos sīkas nebūšanas(kas nekādā ziņā nav pasaules gals), kuru rezultātā, Latvija varētu palikt kādu mēnesi bez strāvas, kas būtu diezgan apgrūtinoši, jo īpaši, ja tam neesi lāga gatavs.

From:[info]biezpientaure
Date:8. Novembris 2012 - 06:46
(Link)
ko nu par elektrību. pietiktu, ja 3 dienas veikaliem nenotiktu piegādes, kaut vai tikai Rīgas veikaliem. apzināti minu tik mazu skaitli - 3, ja.
Powered by Sviesta Ciba