blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:56:

Comments

[User Picture]
From:[info]annuska
Date:8. Novembris 2012 - 11:31
(Link)
Pārpublicēju
http://total.kz/hitech/technology/2012/1

Tibetiešu mūks nācis klajā ar paziņojumu NASA par pasaules galu

Lama no Gjandrekas klostera Kailāša kalna tuvumā, kurš pazīstams kā Šambalas Orākuls, nācis klajā ar paziņojumu Nacionālajai aeronautikas un kosmosa administrācijai (NASA). Savā vēstījumā viņš pastāstīja, ka 2012. gada 21.decembrī Zeme kopā ar Saules sistēmu izies caur galaktikas "nulles joslu", raksta Earth-chronicles.ru.
Saskaņā ar Tibetas lamas teikto, gandrīz jebkurā vietā uz Zemes aptuveni 2012. gada 21. decembrī plkst. 10.00 (pēc Maskavas laika) iestāsies pilnīga tumsa un klusums. Nebūs gaismas, elektrības, sakaru un skaņu.

Zeme tajā brīdī izies caur galaktikas "nulles joslu". "Tas ir telpas stāvoklis, kurā dzēšas un nevar izplatīties nekāda enerģija, kurā visiem objektiem nav elektromagnētiskā lauka. Bīties un uztraukties nevajag," – brīdina lama.

Tumsu pavadīs kosmiski uzplaiksnījumi, iluzori gaismas uzliesmojumi un ilgs aptuveni trīs līdz četras dienas. Pēc tam saules gaisma atkal parādīsies.

"Zemes dzīvnieki jau laicīgi sajutīs "kosmiskās tumsas" tuvošanos un paslēpsies alās, – saka mūks. – Cilvēki pilsētās to nesajutīs, tādēļ būs ārprāta upuri. Iespējama 10 % Zemes iedzīvotāju bojāeja."

Šambalas Orākuls aprakstīja arī praktiskus ieteikumus Zemes iedzīvotājiem:

1. Ciklu maiņai nepieciešams sagatavoties laicīgi, pabeigt visus 2012. gada darbus, neuzsākt jaunus, atdot parādus.

2. 2012. gada 21. decembrī paņemt bērnus, visus dokumentus, skaidru naudu un izbraukt no pilsētas pie dabas. Sagatavot pārtikas rezervi diviem mēnešiem, jo elektrotīklus atjaunos ilgu laiku.

3. Mājā nepieciešami ūdens krājumi, malka apkurei un sveces apgaismojumam. Mājā nepieciešama krāsns, jo elektrība pēc 2012. gada 21. decembra vados vairs neplūdīs.

4. Sakari un televīzija atslēgsies. "Tumsas dienu" laikā logi jāaizklāj ar tumšiem aizkariem, tajos nedrīkst skatīties, nav jātic savām acīm un ausīm, nedrīkst iziet uz ielas. Ja rodas vajadzība iziet, tālu iet nedrīkst – iespējams apmaldīties, jo nebūs redzamas pat paša rokas.

5. Pēc gaismas parādīšanās nesteidzieties atgriezties pilsētā, vislabāk līdz pavasarim dzīvot pie dabas.

Kā uzskata Tibetas lama, Zemes pilnīga iziešana no "nulles joslas" ir paredzama aptuveni 2013. gada 7. februārī. Tiks daļēji atjaunota elektroapgāde un transporta satiksme. Līdz marta beigām pasaule atgūsies pilnībā.

Pasaules gals radikāli mainīs cilvēku pasaules uzskatu, uzskata Šambalas Orākuls. Tā kļūs daudz garīgāka. Attīstītajās un jaunattīstības valstīs uzplauks dažādas zinātniski garīgās mācības, veselības un personības attīstības sistēmas. "Tas kļūs par visnozīmīgāko grūdienu cilvēces progresam uz ilgu laiku," – noslēdz mūks.r
From:[info]dute
Date:8. Novembris 2012 - 11:36
(Link)
o_O
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:8. Novembris 2012 - 11:53
(Link)
Bet šis kārtīgi iedzen stresā. Ja pie pirmajām rindkopām gribas iesaukties - o, es gaidu 21. decembri ar interesi, skepsi un ironiju, tad pie beigām jau ir mērena panika. Ko nu? Un kam tas ir izdevīgi?
Powered by Sviesta Ciba