mazaa_mija [entries|archive|friends|userinfo]
mazaa_mija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 23rd, 2015|02:05 am]
es esmu eskimosssss
link2 comments|post comment

par frančiem II [May. 22nd, 2015|12:49 pm]
pēc tam, kad nodzēsa telpā gaismu un mūs ar varu izgrūda ārā pagāja nemāzāk kā stunda līdz saoorganizējāmies iet vakariņās, pa ceļam gan vienu džeku tomērt pazaudējām, bet tas arī nekas. pēc tam izrādījās ka ir jābrauc uz afterparty slavenajā david lynch silencio club, labi vismaz ka nebij jākratās ar metro, kaut kad krietni pēc pusnakts mēs tur bijām, tikām iekšā, jo Vero ir māsters kā tikt iekšā visur. tas ir tāds labirints pazemē ar ar aptumšotiem dūmakainiem spoguļiem, kur nav iespējams orientēties un visu laiku ir sajūta ka ieskriesi sienā. meitenes gribēja dejot, bet nu tik sūdīgu mūziku es nebiju dzirdējusi sen, tas bija kaut kāds totāls ārprāts, tad izdomājām ka vajag paņemt drinku – lēts tur nav nekas, visi nēsājās apkārt ar šampanieša vannām, kur kā runā peldot mazas zelta bumbiņas un kristāli, glāze vīna maksā kādus 11 eur, padomāju ja jau tā jāpaņem kokčiks par nereālu cenu, bet tas ko man tur uzmaisīja no kalvadosa, šampja vermuta un vēl nezin kā jau no pirmā malka garšoja pēc ārprātīga pāļa, sliktas dūšas un paģirām, bet dejām tas nepalīdzēja, trakās sāra bija tam apliecinājums, kas jau atbrauca pālī un pustundas laikā izstreba trīs kokčikus iztērējot gandrīs sotaku bija vienīgā, kam muzons patika
link1 comment|post comment

par frančiem I daļa [May. 22nd, 2015|12:41 pm]
vakar bija tā saucamā atklāšana, tā kā pirms tam izspiest infu no frančiem nebija iespējams, tik vien kā viņi mani ieliks sarakstā, jo opening party ir tikai uz ielūgumiem, kad aizkratījos līdz maison rouge meitenei pie durvīm saku, ka esmu sarakstā, viņa kaut ko ņemas ņemas, līdz prasa, kas mani te pārstāv, es pasaku un viņa saka, ai tinies, man visi saraksti pazuduši, nu neko man ta kas, kad satieku visu pārējo baru prasu, kur ir mans badž, lai arī rīt tieku iekšā uz ko man atbild, ka pie ieejas durvīm meitenēm jābūt, nu neko kamēr iedzērām vīnu un mazliet pavirpuļojām apkārt gāju atkal prasīt, uz ko man atbild, ka pie viniem nav, ai tad man apnika un es par to aizmirsu, jo vajadzēja stāvēt ar stulbu seju, jo franči ir vienkārši ģēniji kā padarīt tevi par dārzeni, jo apmēram jau pēc otrā vārda sāk runāt franciski neliekoties traucēties, ka tu ne sūda vairs nesaproti, jo viņi pārslēdz sarunu tēmas 7 x 3,5 sekundēs
linkpost comment

[May. 20th, 2015|01:46 am]
pēc savas neizdevušās beauty night sleep esmu tomērt nokļuvusi parīzē, kaut gan neizvēlējos labāko transportu, kas bija labākais, jo kāds bija uzlecis uz sliedēm (atkal), bet nu jau drauga aplenkumā varu visu visiem piedot, rīt Tokyo Palace un un tad mad days, kur mani izdrāsīs, bet tas arī nekas
linkpost comment

[May. 9th, 2015|05:58 pm]
viss, izbeidzās spēki, varu tikai žēli īdēt un prokrastinēt
link11 comments|post comment

[May. 6th, 2015|11:06 pm]
esmu noslīkusi papīros, bet vēl mazliet un atvars mani ieraus dzelmē, tad gan man būs jāspirinās ārā
linkpost comment

sparģeļi! [Apr. 21st, 2015|11:41 pm]
sparģeļi, sparģeļi, sparģeļi, sparģeļi, sparģeļi, sparģeļi, sparģeļi!!!!
Oooo, kāda laime un prieks
pirmo reizi taisīju krāsnī. vispirms norīvē citronam miziņu, izpiež no pusītes sulu, sakarsētā pannā apcep ķiplociņu un citrona miziņu, pielej citrona sulu, ar to visu maigi iemassē sagatavotos sparģeļos, apkaisa ar sāli un šauj cepeškrāsnī starp 200-230 grādiem uz kādām 7-9 min, te dikti jāuzmanās, lai nepārcep, bet mazie asnu galiņi jau paliek kraukšķīgi, ņem ārā apkaisa ar parmesānu un laimē dej
link12 comments|post comment

Talka PresesNamā Rīt svētdienā [Mar. 28th, 2015|11:24 am]
Dārgie cibiņi, tā kā šodien visi noteikti bolīs acis binokulārajās dejā, bet rīt sola lietu un tas nav piemērots dārza darbiem vai garām pastaigām gar jūru - es varu piedāvāt pavasara atrakciju TALKA Preses Namā. darbu kārtībā ir krāsot/eļļot galdus, krāsot sienas, iztīrīt grīdas (ir lielais putekļsūcējs), un tad jau vēl logu mazgāšana!
Būtu labi, ja dotu man ziņu, lai tad varu ievārīt jau šodien zupu rītdienai.
link6 comments|post comment

krogs Rojā [Mar. 22nd, 2015|10:08 am]
vai kāds var ieteikt kādu labu vietu Rojā, kur paēst? vai kaut kur tuvumā uz Rīgas pusi

Paldies
link3 comments|post comment

[Mar. 13th, 2015|08:20 pm]
nupat točiņā man pieleca no kurienes nāk tā gurnu gorīšana dāmām, es nupat izpildīju tik seksīgu deju, lai novilktu džinsus, ka mani tas uz mirkli apstulbināja, jo pirmā doma bija es esmu resna un nevaru novilkt bikses normāli, bet tad atjēdzos, ka neesmu ataisīju pogu
linkpost comment

[Mar. 6th, 2015|12:56 am]
kamēr džeki šodien virvēs karājās pie presnika griestiem, lai iekārtu lampas, iegāju otrā istabā mazliet paknibināties, kas ar usnes palīdzību rezultējās nokasītos logos, seju atmazgāt nav vienkārši un pat visi mani pupi ir krāsā, bet acis ir pilnas maziem cietiem melnas krāsas putekļiem, tagad domāju kādu ficeni uzlikt kur varētu papinkšķēt, lai vismaz tas viss izskalojas ārā
link5 comments|post comment

savigākās restorānu ziņas [Feb. 19th, 2015|02:45 pm]
vakar beidzot uztaisīju proper Tom Kha Gai! izrādās visu mūžu esmu taisījusi tikai variācijas, jo liku klāt ingveru, bet tas tur nedrīkst bāzt savu degunu pat tuvumā! Tā kā doooriņš atveda man kalnu ar svaigu galangalu tad ar to arī viss sākās!
ja nu kādam interesē:
vispirms izvāra buljonu no vistas (ar kauliņu un ādu) pieliekot tikai zivju mērci, kad tas viss ir viris ap 40 min pievieno maisiņā sarīvētu galangalu, sadragātu citronzāli, sbaurzītas laima lapiņas, ja liek klāt vistas fileju tad to pievieno tagad, uz ļoti lēnas uguns kādas 10 min, tad pievieno cokosriekstu pienu un čilli (vēlams svaigu), ja liekas ka vajag vēl ziveni pievieno arī to, vēl kādas 15 min tas viss lēnām, bez burbuļa sēž uz uguns, pēc tam griež nost uguni un pievieno laimu, ja liekas ka mazliet nav izlīdzinātas garšas pieliek palmu cukuru (zupai ir jābūt asi/saldi skābai, līdzvērtīgās proporcijās), servē ar svaigu korinardru, pēc tam norij mēli un sten dīvānā. Voilà!
link17 comments|post comment

[Feb. 13th, 2015|07:16 pm]
13 piektdienas ir manas laimīgās dienas, neatceros jaunu pirms cik gadiem, bet pārāk daudz es 13 piektdienā nopirku pirmo mašīnu, tā kā nebiju braukusi 13 gadus tad dzenot no līgatnes zvanīju džekiem un kliedzu klausulē, ka man nav 5 ātruma (nevarēju atrast) un lieldienās sniga sniegs kā pa ziemsvētkiem, šodien beidzot noslēdzu līgumu par studiju! juhūūūūūūūūūū! man beidzot būs rīgā studija. PresesNamā!
šampanieti studijā!
link8 comments|post comment

[Feb. 3rd, 2015|05:46 pm]
palaidu Dooo komandtripā na Pariž un iebraucu Rimčikā, kaut kādus sīkumus paņemt vakariņām, puisis pirms manis jau ir samaksājis un krauj savus pirkumus somā, es jau trinos ar maciņu rokā, kad parādās apkopēja noliecas starp mums un paceļ 20 eur – dodot tā kā džekam, kas saka tas toč nav mans, es arī saku, ka tas toč nav mans, apkopēja dod kasierim, tādam jaunam puisītim, kas arī saka, tas nav mans – novienojāmies, ka varbūt kāds atskries atpakaļ, ja ne, lai jau mazajam kasierzēnam tiek prēmija. pārējie rindā skatījās uz mums badīgām acīm
linkpost comment

[Jan. 30th, 2015|07:28 pm]
Šodien aizgāju pie manikīra un man piedāvāja nolakot nagus ar Bloodline. atteicos
linkpost comment

[Jan. 14th, 2015|12:52 am]
man reāli sāk besīt šitā cibas aprobežotība
link3 comments|post comment

[Jan. 10th, 2015|07:17 pm]
jau vakardienas ballītei pa vidu atklāju, ka man atkal ir pazudis auskars, ai tik smuks 50'gadi, tāds pilnīgi aturīgs melns bumbulītis, un vēl visam tam pa vidu atklāju, ka varu aiziet mājās nepaliekot pēdējā un kā biju vēlējusies neiežaujoties peļķē ar visu smuko kleitu pirms tiku līdz mājām. Bet šodien es esmu nogurusi no internetiem un izdomāju visu dienu pavadīt virtuvē ar brutu, kurš tagad ir uz vismaz 3 sienām, labi ka tas nav kaut kāds zemeņu vai citā aveņu krāsā! pirmo reizi mūžā taisīju ķīniešu springrolls, ko pat salocīju sexy way, bet nekāds fritētājs es toč neesmu, laikam jāiet padoties ķīniešiem, jo tas cik skaisti tie man uzsprāgā eļļļas katliņā nav aprakstāms
link7 comments|post comment

[Dec. 31st, 2014|04:38 am]
es vienīgais gribētu iedzert ar [info]martcori.
link5 comments|post comment

[Dec. 31st, 2014|01:30 am]
āāāāāāāāāāāāāāāāāāāāā nupat izšāvām Zintiņas aroniju vīnu
link3 comments|post comment

recepte [Dec. 30th, 2014|07:49 pm]
ja ir super piedegusi plīts, tad uzliek vārīties sviestu tā lai tas viss pāriet pāri pannas malām un visu plīti noklāj ar 2cm biezu kārtu, atstāj to visu atdzist, tad drosmei iedzer un visu piedegumu ar sviesta taukiem smuki ar koka lāpstiņu noņem nost un ar sodā noslauka atlikumu. tagad var likt vārīt cūkas glavu, lai to sagatavotu rītdienas skābu kāpostu zupai, ko pabeigšu rīt Ķipī uz ugunskura. kamēr šņukurs vārās var iedzert vēl
link14 comments|post comment

navigation
[ viewing | most recent entries ]
[ go | earlier ]