mazaa_mija [entries|archive|friends|userinfo]
mazaa_mija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

krogs Rojā [Mar. 22nd, 2015|10:08 am]
vai kāds var ieteikt kādu labu vietu Rojā, kur paēst? vai kaut kur tuvumā uz Rīgas pusi

Paldies
link3 comments|post comment

[Mar. 13th, 2015|08:20 pm]
nupat točiņā man pieleca no kurienes nāk tā gurnu gorīšana dāmām, es nupat izpildīju tik seksīgu deju, lai novilktu džinsus, ka mani tas uz mirkli apstulbināja, jo pirmā doma bija es esmu resna un nevaru novilkt bikses normāli, bet tad atjēdzos, ka neesmu ataisīju pogu
linkpost comment

[Mar. 6th, 2015|12:56 am]
kamēr džeki šodien virvēs karājās pie presnika griestiem, lai iekārtu lampas, iegāju otrā istabā mazliet paknibināties, kas ar usnes palīdzību rezultējās nokasītos logos, seju atmazgāt nav vienkārši un pat visi mani pupi ir krāsā, bet acis ir pilnas maziem cietiem melnas krāsas putekļiem, tagad domāju kādu ficeni uzlikt kur varētu papinkšķēt, lai vismaz tas viss izskalojas ārā
link5 comments|post comment

savigākās restorānu ziņas [Feb. 19th, 2015|02:45 pm]
vakar beidzot uztaisīju proper Tom Kha Gai! izrādās visu mūžu esmu taisījusi tikai variācijas, jo liku klāt ingveru, bet tas tur nedrīkst bāzt savu degunu pat tuvumā! Tā kā doooriņš atveda man kalnu ar svaigu galangalu tad ar to arī viss sākās!
ja nu kādam interesē:
vispirms izvāra buljonu no vistas (ar kauliņu un ādu) pieliekot tikai zivju mērci, kad tas viss ir viris ap 40 min pievieno maisiņā sarīvētu galangalu, sadragātu citronzāli, sbaurzītas laima lapiņas, ja liek klāt vistas fileju tad to pievieno tagad, uz ļoti lēnas uguns kādas 10 min, tad pievieno cokosriekstu pienu un čilli (vēlams svaigu), ja liekas ka vajag vēl ziveni pievieno arī to, vēl kādas 15 min tas viss lēnām, bez burbuļa sēž uz uguns, pēc tam griež nost uguni un pievieno laimu, ja liekas ka mazliet nav izlīdzinātas garšas pieliek palmu cukuru (zupai ir jābūt asi/saldi skābai, līdzvērtīgās proporcijās), servē ar svaigu korinardru, pēc tam norij mēli un sten dīvānā. Voilà!
link17 comments|post comment

[Feb. 13th, 2015|07:16 pm]
13 piektdienas ir manas laimīgās dienas, neatceros jaunu pirms cik gadiem, bet pārāk daudz es 13 piektdienā nopirku pirmo mašīnu, tā kā nebiju braukusi 13 gadus tad dzenot no līgatnes zvanīju džekiem un kliedzu klausulē, ka man nav 5 ātruma (nevarēju atrast) un lieldienās sniga sniegs kā pa ziemsvētkiem, šodien beidzot noslēdzu līgumu par studiju! juhūūūūūūūūūū! man beidzot būs rīgā studija. PresesNamā!
šampanieti studijā!
link8 comments|post comment

[Feb. 3rd, 2015|05:46 pm]
palaidu Dooo komandtripā na Pariž un iebraucu Rimčikā, kaut kādus sīkumus paņemt vakariņām, puisis pirms manis jau ir samaksājis un krauj savus pirkumus somā, es jau trinos ar maciņu rokā, kad parādās apkopēja noliecas starp mums un paceļ 20 eur – dodot tā kā džekam, kas saka tas toč nav mans, es arī saku, ka tas toč nav mans, apkopēja dod kasierim, tādam jaunam puisītim, kas arī saka, tas nav mans – novienojāmies, ka varbūt kāds atskries atpakaļ, ja ne, lai jau mazajam kasierzēnam tiek prēmija. pārējie rindā skatījās uz mums badīgām acīm
linkpost comment

[Jan. 30th, 2015|07:28 pm]
Šodien aizgāju pie manikīra un man piedāvāja nolakot nagus ar Bloodline. atteicos
linkpost comment

[Jan. 14th, 2015|12:52 am]
man reāli sāk besīt šitā cibas aprobežotība
link3 comments|post comment

[Jan. 10th, 2015|07:17 pm]
jau vakardienas ballītei pa vidu atklāju, ka man atkal ir pazudis auskars, ai tik smuks 50'gadi, tāds pilnīgi aturīgs melns bumbulītis, un vēl visam tam pa vidu atklāju, ka varu aiziet mājās nepaliekot pēdējā un kā biju vēlējusies neiežaujoties peļķē ar visu smuko kleitu pirms tiku līdz mājām. Bet šodien es esmu nogurusi no internetiem un izdomāju visu dienu pavadīt virtuvē ar brutu, kurš tagad ir uz vismaz 3 sienām, labi ka tas nav kaut kāds zemeņu vai citā aveņu krāsā! pirmo reizi mūžā taisīju ķīniešu springrolls, ko pat salocīju sexy way, bet nekāds fritētājs es toč neesmu, laikam jāiet padoties ķīniešiem, jo tas cik skaisti tie man uzsprāgā eļļļas katliņā nav aprakstāms
link7 comments|post comment

[Dec. 31st, 2014|04:38 am]
es vienīgais gribētu iedzert ar [info]martcori.
link5 comments|post comment

[Dec. 31st, 2014|01:30 am]
āāāāāāāāāāāāāāāāāāāāā nupat izšāvām Zintiņas aroniju vīnu
link3 comments|post comment

recepte [Dec. 30th, 2014|07:49 pm]
ja ir super piedegusi plīts, tad uzliek vārīties sviestu tā lai tas viss pāriet pāri pannas malām un visu plīti noklāj ar 2cm biezu kārtu, atstāj to visu atdzist, tad drosmei iedzer un visu piedegumu ar sviesta taukiem smuki ar koka lāpstiņu noņem nost un ar sodā noslauka atlikumu. tagad var likt vārīt cūkas glavu, lai to sagatavotu rītdienas skābu kāpostu zupai, ko pabeigšu rīt Ķipī uz ugunskura. kamēr šņukurs vārās var iedzert vēl
link14 comments|post comment

[Dec. 26th, 2014|09:38 pm]
beidzot vakar iedzēru pirmo malku karstvīna un apēdu 1 piparkūku, nopirku sveces, lai jau kaut kā saziemsvētkotos ar mammu – man bija pasūtīta pīle – peking duck (jo pīle esot Mandarin) divas dienas es te viņu žāvēju un smērēju līdz beigās viņa negribēja līst krāsnī, līdz man bija jāsalauž taj mugura, bet ne par to ir stāsts, gribēju mammai uzsaukt austeres, tā kā visi radi francijā rij austeres un mamma kā izrādās nekad tādu brīnumu nav ēdusi, bet reatonā bija palikušas tikai no pirmdienas un svaigās nebija atvestas, tad nācās mainīt plānu un celt galdā cūku ausis, ko jau sen gribēju uztaisīt, un vakar naktī es tās ausis vārīju 3 stundas, man ir tāds buljons ko ar nazi var griezt un ausis aizgāja kā lielākā delikatese, visi šokā, ieskaitot mani, jo biju domājusi ka tikai es kaut ko tādu ēdu bet tagad izrādās visi sajūsmā lauž krēslus
link3 comments|post comment

[Nov. 18th, 2014|06:07 pm]
aizbraucu pagājšnedēļ uz pariž, dēļ izmainītā agrā reisa nogulēju gandrīz visu sava drauga reto performanci, pārējo laiku pavadīju pazemē vai grand palais, kas mani izsūca sausu, bet šampanietis mazliet atgrieza sārmu sāļu līmeni organismā.
ja aizbraucu ar čupu grāmatām tad tukšumu koferī, ko rīgas lidostā dabūju mazliet sašķaidītu, piepildīju ar vīnu, sieru un dažām krutām grāmatām, šodien guļu un nedaru neko, kaut vajadzētu, vēl ēdīšu savu mīļāko siera izlasi, un kā par brīnumu dabūju arī brie ar trifelēm, kas nebija redzēts gadu, ho ho
linkpost comment

[Nov. 12th, 2014|07:10 am]
Ja nebūtu piezvanījis taxīts es vēl tagad gulētu! Neieredzu agros reisus, bet tā kā AB nokancelēja manis uzvēlēto man nekas cits neatliek un varbūt labi ka tā, kaut gan gandrīz svarīgāko lietu aizmirsu paņemt, bet jau sēžot taxī atjēdzos! Ja man ir grāmatas un vasks tad izdzīvošu, jo viss pārējais jau taj prīzē mums ir un man jau daudz nevajag tik kādu glāzi vīna un sieru uzkodām, ā un novēliet man lai netrīc rociņa piektdien

Posted via Journaler.
link1 comment|post comment

[Oct. 18th, 2014|09:38 pm]
kādam vajadzētu izgudrot uzpirksteņus mājsaimniecēm ar gariem nagiem
link9 comments|post comment

[Oct. 9th, 2014|08:33 pm]
nupat iebrauca vīns un siers pilsētā! sākam
link6 comments|post comment

PN [Oct. 7th, 2014|11:44 pm]
es gribu tur palikt kaut vai viena pati
link1 comment|post comment

[Oct. 1st, 2014|02:36 am]
šodien biju uz diskusiju “Vai laikmetīgajai mākslai ir vieta skolu programmās?” un Izoldas Cēsinieces izstādi, kas ir lieliska un parāda ainu pilnībā, jaunieši pat nezin kā raksta vārdu gleznotājs – glezneklis!!!! ( vecums 16-19 g.), bet viņi ir atvērti un gatavi mācīties lai tik viņiem dod – mācities domāt, un nebaidīties kļūdīties (skolotājs), līdz parādās izgītības ministrijas rēgs, kas visu laiku ietur, ja ne aktīvu uzbrukumu, tad turas aizsardzībā.
beigās tomēr viņa neizturēja un pateica ka visi laikmetīgās māklas pārstāvji ir frīki un vajag pasargāt pamatskolā iekonstruēto bērnu, nesamaitāt to ar visu šito brīvdomību un neestētiku
link3 comments|post comment

[Sep. 4th, 2014|01:38 am]
jau vakar, kad atbrauca Pablo viss tāds priecīgs un exaitēds man gribējās asiņainu gaļas gabalu, šodien mana manīkīre paņēma mani pēc darba laika, bet vienojāmies, ka nagus atnākšu nokrāsot nākamnedēļ, jo viņa mani reāli sakārdināja ar to sūnu zaļo krāsu, bet šodien krāsot uz sarkanajiem piepampušajiem sāpīgajiem pirkstiem būtu neprātīgi, bet man tik ļoti gribējās lai man kāds pamasē rokas, jo zinu jau ka rīt tai kaudzē ieurbšos atkal nedomājot, vienīgais veids aizņemt rokas pilnas ar glāzēm
linkpost comment

navigation
[ viewing | most recent entries ]
[ go | earlier ]