pannā uzkarsē eļļu, uz lielas uguns ātri aprauj, pēc tam uz mazākas pasautē. Ja ēd sīpolus, pirms tam var tos apcept, un tad akniņas likt virsū sīpoliem. Galvenais - nepārcept.
1. noskalot, apviļat miltos un tad uz straujas uguns apcept. Cepšana ne vairak kā 3 min no katras puses, savādak būs sīvas.. 2.sagriezt gabalinos un sautet salda krejumā +sojas mērce.
man šķiet, ka par to sīvumu tas ir ieteikums no sērijas, ko paši ieteicēji nekad nav pārbaudījuši, bet vienmēr baidās - vai tik nebūs sīvs (rūgts, sīkts, sauss utt.)
ēee, labs jautājums, tu tak zini, ka viss notiek uz čuju. aknas noteikti cepas ātrāk kā gaļa, tāpēc dari tā, ka sākumā viegli apcep un tad gāz klāt ingredientus jebkurās proporcijās (varbūt pirms tam sajauc bļodiņā un sagaršo, kā tev pašai labāk patīk) nogriez uguni un lai viņas tajā mērcītē "glazējas". salātus es taisu no - spinātu lapiņām (vai jebkurš cits zaļums), vīnogas, viss pārējais, kas garšo/ir ledusskapī - tomāts, avokado, gurķis utt utjp
from: sirdna
date: Mar. 16., 2014 - 02:35 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: usne
date: Mar. 16., 2014 - 02:55 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dienasgramata
date: Mar. 16., 2014 - 07:15 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dzeina
date: Mar. 16., 2014 - 02:35 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: usne
date: Mar. 16., 2014 - 02:37 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: auksts_entelekt
date: Mar. 16., 2014 - 02:40 pm
#
2.sagriezt gabalinos un sautet salda krejumā +sojas mērce.
Atbildēt | Diskusija
from: usne
date: Mar. 16., 2014 - 02:55 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: auksts_entelekt
date: Mar. 16., 2014 - 02:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: usne
date: Mar. 16., 2014 - 03:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dienasgramata
date: Mar. 16., 2014 - 07:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dienasgramata
date: Mar. 16., 2014 - 07:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: digna
date: Mar. 16., 2014 - 08:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: tvarj
date: Mar. 16., 2014 - 02:49 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: usne
date: Mar. 16., 2014 - 02:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tvarj
date: Mar. 16., 2014 - 02:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: evy
date: Mar. 16., 2014 - 04:53 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tvarj
date: Mar. 16., 2014 - 06:31 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
mammas recepte
from: dzhindzhera
date: Mar. 16., 2014 - 03:41 pm
#
Atbildēt
from: fedrs
date: Mar. 16., 2014 - 04:40 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: dooora
date: Mar. 16., 2014 - 05:55 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais