pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 16., 2014 | 02:26 pm
posted by: usne in pajautaa

Kā vislabāk sacept vistu akniņas? Ir kādi knifi?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

sirdnA

from: [info]sirdna
date: Mar. 16., 2014 - 02:35 pm
#

sagriezt gabalos.

Atbildēt | Diskusija


usne

from: [info]usne
date: Mar. 16., 2014 - 02:55 pm
#

!

Atbildēt | Iepriekšējais


Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Mar. 16., 2014 - 07:15 pm
#

tas nu gan ir lieki

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]dzeina
date: Mar. 16., 2014 - 02:35 pm
#

pannā uzkarsē eļļu, uz lielas uguns ātri aprauj, pēc tam uz mazākas pasautē. Ja ēd sīpolus, pirms tam var tos apcept, un tad akniņas likt virsū sīpoliem. Galvenais - nepārcept.

Atbildēt | Diskusija


usne

from: [info]usne
date: Mar. 16., 2014 - 02:37 pm
#

Danke!

Atbildēt | Iepriekšējais


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Mar. 16., 2014 - 02:40 pm
#

1. noskalot, apviļat miltos un tad uz straujas uguns apcept. Cepšana ne vairak kā 3 min no katras puses, savādak būs sīvas..
2.sagriezt gabalinos un sautet salda krejumā +sojas mērce.

Atbildēt | Diskusija


usne

from: [info]usne
date: Mar. 16., 2014 - 02:55 pm
#

Paldies, jau nopietnāk, lieku aiz auss priekšdienām.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Mar. 16., 2014 - 02:57 pm
#

nē! tie ir divi varianti, ko var iesākt!:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


usne

from: [info]usne
date: Mar. 16., 2014 - 03:08 pm
#

Aha :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Mar. 16., 2014 - 07:16 pm
#

man šķiet, ka par to sīvumu tas ir ieteikums no sērijas, ko paši ieteicēji nekad nav pārbaudījuši, bet vienmēr baidās - vai tik nebūs sīvs (rūgts, sīkts, sauss utt.)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Mar. 16., 2014 - 07:17 pm
#

it īpaši, ja runa ir par vistu (patiesībā - cāļu) aknām

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]digna
date: Mar. 16., 2014 - 08:38 pm
#

Var izmērcēt pienā, tad vēl jo mazāk draud sīvums.

Atbildēt | Iepriekšējais


only after dark

from: [info]tvarj
date: Mar. 16., 2014 - 02:49 pm
#

man garšo ar bazamiko, medu un sojas mērci

Atbildēt | Diskusija


usne

from: [info]usne
date: Mar. 16., 2014 - 02:54 pm
#

Hm.. Šo varētu apvienot ar Džeinas ieteikto, jo doma pievienot salātiem.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


only after dark

from: [info]tvarj
date: Mar. 16., 2014 - 02:57 pm
#

šī arī ir aknu-cepšanas-salātu-recepte. citādā veidā es viņas neatērēju :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


wild thing

from: [info]evy
date: Mar. 16., 2014 - 04:53 pm
#

taaks, daargaa, man luudzu pilnu receptiiti :)) nu tai aknu sagatavoshanai. proprcijas, cepshana utt. (es NEKAD neesmu cepusi aknas)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


only after dark

from: [info]tvarj
date: Mar. 16., 2014 - 06:31 pm
#

ēee, labs jautājums, tu tak zini, ka viss notiek uz čuju. aknas noteikti cepas ātrāk kā gaļa, tāpēc dari tā, ka sākumā viegli apcep un tad gāz klāt ingredientus jebkurās proporcijās (varbūt pirms tam sajauc bļodiņā un sagaršo, kā tev pašai labāk patīk) nogriez uguni un lai viņas tajā mērcītē "glazējas". salātus es taisu no - spinātu lapiņām (vai jebkurš cits zaļums), vīnogas, viss pārējais, kas garšo/ir ledusskapī - tomāts, avokado, gurķis utt utjp

Atbildēt | Iepriekšējais


displaced polarbear

mammas recepte

from: [info]dzhindzhera
date: Mar. 16., 2014 - 03:41 pm
#

apviļā rīvmaizē (milti ar der), sviestā apcep ne ilgāk kā minūtes 5, sakaisa pa virsu drusku sāli un salviju.

Atbildēt


from: [info]fedrs
date: Mar. 16., 2014 - 04:40 pm
#

Vistu akniņas bekona šķēlē. Kā gatavo, nezinu, bet aizvien atceros, ka sasodīti garšīgi.

Atbildēt | Diskusija


باب

from: [info]dooora
date: Mar. 16., 2014 - 05:55 pm
#

Melnajos Mūkos savlaik smeķīgi šito taisīja

Atbildēt | Iepriekšējais