pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 16., 2014 | 02:26 pm
posted by: usne in pajautaa

Kā vislabāk sacept vistu akniņas? Ir kādi knifi?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Mar. 16., 2014 - 02:40 pm
#

1. noskalot, apviļat miltos un tad uz straujas uguns apcept. Cepšana ne vairak kā 3 min no katras puses, savādak būs sīvas..
2.sagriezt gabalinos un sautet salda krejumā +sojas mērce.

Atbildēt | Diskusija


usne

from: [info]usne
date: Mar. 16., 2014 - 02:55 pm
#

Paldies, jau nopietnāk, lieku aiz auss priekšdienām.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Mar. 16., 2014 - 02:57 pm
#

nē! tie ir divi varianti, ko var iesākt!:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


usne

from: [info]usne
date: Mar. 16., 2014 - 03:08 pm
#

Aha :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Mar. 16., 2014 - 07:16 pm
#

man šķiet, ka par to sīvumu tas ir ieteikums no sērijas, ko paši ieteicēji nekad nav pārbaudījuši, bet vienmēr baidās - vai tik nebūs sīvs (rūgts, sīkts, sauss utt.)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Mar. 16., 2014 - 07:17 pm
#

it īpaši, ja runa ir par vistu (patiesībā - cāļu) aknām

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]digna
date: Mar. 16., 2014 - 08:38 pm
#

Var izmērcēt pienā, tad vēl jo mazāk draud sīvums.

Atbildēt | Iepriekšējais