1. noskalot, apviļat miltos un tad uz straujas uguns apcept. Cepšana ne vairak kā 3 min no katras puses, savādak būs sīvas.. 2.sagriezt gabalinos un sautet salda krejumā +sojas mērce.
man šķiet, ka par to sīvumu tas ir ieteikums no sērijas, ko paši ieteicēji nekad nav pārbaudījuši, bet vienmēr baidās - vai tik nebūs sīvs (rūgts, sīkts, sauss utt.)
from: auksts_entelekt
date: Mar. 16., 2014 - 02:40 pm
#
2.sagriezt gabalinos un sautet salda krejumā +sojas mērce.
Atbildēt | Diskusija
from: usne
date: Mar. 16., 2014 - 02:55 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: auksts_entelekt
date: Mar. 16., 2014 - 02:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: usne
date: Mar. 16., 2014 - 03:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dienasgramata
date: Mar. 16., 2014 - 07:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dienasgramata
date: Mar. 16., 2014 - 07:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: digna
date: Mar. 16., 2014 - 08:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais