pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 16., 2014 | 02:26 pm
posted by: usne in pajautaa

Kā vislabāk sacept vistu akniņas? Ir kādi knifi?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

wild thing

from: [info]evy
date: Mar. 16., 2014 - 04:53 pm
#

taaks, daargaa, man luudzu pilnu receptiiti :)) nu tai aknu sagatavoshanai. proprcijas, cepshana utt. (es NEKAD neesmu cepusi aknas)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


only after dark

from: [info]tvarj
date: Mar. 16., 2014 - 06:31 pm
#

ēee, labs jautājums, tu tak zini, ka viss notiek uz čuju. aknas noteikti cepas ātrāk kā gaļa, tāpēc dari tā, ka sākumā viegli apcep un tad gāz klāt ingredientus jebkurās proporcijās (varbūt pirms tam sajauc bļodiņā un sagaršo, kā tev pašai labāk patīk) nogriez uguni un lai viņas tajā mērcītē "glazējas". salātus es taisu no - spinātu lapiņām (vai jebkurš cits zaļums), vīnogas, viss pārējais, kas garšo/ir ledusskapī - tomāts, avokado, gurķis utt utjp

Atbildēt | Iepriekšējais