Nacionālais LV ēdiens
« previous entry | next entry »
Sep. 1., 2010 | 04:41 pm
posted by: hessin in pajautaa
Kādi ir t.s. nacionālie latviešu ēdieni, kas ir vienkārši(foolproof) pagatavojami, bet nesatur gaļu (var saturēt zivis)?
from: piile
date: Sep. 1., 2010 - 05:44 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: hessin
date: Sep. 1., 2010 - 06:20 pm
#
bet mēģināšu dabūt tos pelēki brūnos zirņus ..
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: fedrs
date: Sep. 1., 2010 - 07:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: piile
date: Sep. 1., 2010 - 07:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: hessin
date: Sep. 1., 2010 - 07:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: nenoteiksme
date: Sep. 1., 2010 - 06:17 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: shelly
date: Sep. 1., 2010 - 06:52 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: digna
date: Sep. 1., 2010 - 06:28 pm
#
______________
Taču es allažiņ apbrīnoju tos cilvēkus, kas to var ieēst.
Atbildēt | Diskusija
from: petrovichs
date: Sep. 1., 2010 - 06:29 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: digna
date: Sep. 1., 2010 - 06:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: hessin
date: Sep. 1., 2010 - 06:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: hessin
date: Sep. 1., 2010 - 06:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: digna
date: Sep. 1., 2010 - 06:35 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: nenoteiksme
date: Sep. 1., 2010 - 07:14 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: petrovichs
date: Sep. 1., 2010 - 06:28 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: hessin
date: Sep. 1., 2010 - 06:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: spuldziite
date: Sep. 1., 2010 - 06:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: petrovichs
date: Sep. 1., 2010 - 07:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: spuldziite
date: Sep. 1., 2010 - 07:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: zefiirs
date: Sep. 1., 2010 - 06:38 pm
#
skelto zirnu putra ar ceptiem sipoliem
Atbildēt | Diskusija
from: piile
date: Sep. 1., 2010 - 07:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: putnelis
date: Sep. 1., 2010 - 06:40 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: hessin
date: Sep. 1., 2010 - 06:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: petrovichs
date: Sep. 1., 2010 - 06:52 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: eermaniitis
date: Sep. 2., 2010 - 10:20 am
#
var jau arī grāmatā vai žurnālā, tikai avīžu papīrs atzīts par pieejamāko un labāko šādiem mērķiem
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: hessin
date: Sep. 2., 2010 - 02:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Sep. 3., 2010 - 09:13 am
#
folijā zivs dabon tikai savus tvaikus, kamēr avīze pati dod ārā kā tvaika katliņš - pie kam arī "elpo" - vārdu sakot ir atšķirības
Atbildēt | Iepriekšējais
from: esmansev
date: Sep. 1., 2010 - 07:13 pm
#
Cik esmu prezentējusi, tik ir atzīta par labu esam :)
Atbildēt | Iepriekšējais
from: digna
date: Sep. 1., 2010 - 06:43 pm
#
Olas +kefīr + milti +bišku cukurs un drusku sōda un pa virsu liek ābolus ar krējumu un cukuru (sulīgāk sanāk, ja ābolus sagrieš smalkāk un samaisa ar cukuru un krējumu un uzlek pa virsu, pēc tam apkaisa ar kanēli).
Atbildēt | Diskusija
from: digna
date: Sep. 1., 2010 - 06:44 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: hessin
date: Sep. 1., 2010 - 06:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: spuldziite
date: Sep. 1., 2010 - 06:59 pm
#
buberts, uputenis ar pienu ir arzemes viegli pagatavojami, nav no lv jaimporte lietas.
atri, gardi un latviski ir ari rupjmaize ar medu un pienu. ne tur ko sajaukt, ne tur ko piededzinat, bet garsho teju visiem, jo neierasti un vienk. pakjer.
auksta zupa ir vinekarsha un garshiga, it seviskji ja pasniedz ar varitiem kartupeljiem. silkje ar biezpienu un kartupeljiem.
un taa taalaaak..
Atbildēt
from: crescendo
date: Sep. 1., 2010 - 10:54 pm
#
Aukstā zupa.
Kartupeļi ar biezpienu un siļķi.
Klimpas.
Atbildēt
from: ho_tai
date: Sep. 4., 2010 - 09:29 am
#
Atbildēt