Nacionālais LV ēdiens

« previous entry | next entry »
Sep. 1., 2010 | 04:41 pm
posted by: hessin in pajautaa

Kādi ir t.s. nacionālie latviešu ēdieni, kas ir vienkārši(foolproof) pagatavojami, bet nesatur gaļu (var saturēt zivis)?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {34}

from: [info]hessin
date: Sep. 1., 2010 - 06:42 pm
#

avīze piedod savu garšu vai tikai stilu ?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Sep. 1., 2010 - 06:52 pm
#

Tas atkarīgs no avīzes. Vai tā PLL vai Vienotības avīze ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]eermaniitis
date: Sep. 2., 2010 - 10:20 am
#

avīze jāliek slapja, lai nesadeg - un tad slapjumā tvaicējas zivs

var jau arī grāmatā vai žurnālā, tikai avīžu papīrs atzīts par pieejamāko un labāko šādiem mērķiem

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]hessin
date: Sep. 2., 2010 - 02:17 pm
#

vai avīzes izmantošana atšķiras no likšanas folijā?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Sep. 3., 2010 - 09:13 am
#

visnotaļ jā!

folijā zivs dabon tikai savus tvaikus, kamēr avīze pati dod ārā kā tvaika katliņš - pie kam arī "elpo" - vārdu sakot ir atšķirības

Atbildēt | Iepriekšējais