Nacionālais LV ēdiens
« previous entry | next entry »
Sep. 1., 2010 | 04:41 pm
posted by: hessin in pajautaa
Kādi ir t.s. nacionālie latviešu ēdieni, kas ir vienkārši(foolproof) pagatavojami, bet nesatur gaļu (var saturēt zivis)?
from: putnelis
date: Sep. 1., 2010 - 06:40 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: hessin
date: Sep. 1., 2010 - 06:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: petrovichs
date: Sep. 1., 2010 - 06:52 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: eermaniitis
date: Sep. 2., 2010 - 10:20 am
#
var jau arī grāmatā vai žurnālā, tikai avīžu papīrs atzīts par pieejamāko un labāko šādiem mērķiem
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: hessin
date: Sep. 2., 2010 - 02:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Sep. 3., 2010 - 09:13 am
#
folijā zivs dabon tikai savus tvaikus, kamēr avīze pati dod ārā kā tvaika katliņš - pie kam arī "elpo" - vārdu sakot ir atšķirības
Atbildēt | Iepriekšējais
from: esmansev
date: Sep. 1., 2010 - 07:13 pm
#
Cik esmu prezentējusi, tik ir atzīta par labu esam :)
Atbildēt | Iepriekšējais