piile

Sep. 1., 2010 | 07:16 pm
No:: piile

nē, draudziņ, tas ir tik vienkārši & TIK garšīgi, es varu viņus tāpat plikus vien ēst. :D riktīgi sakarsē (ne jau līdz dūmiem) olīveļļu, piemet nomizotus & vienalga kā patīk sagrieztus sīpolus (es parasti pusmēnestiņos), apmaisa kārtīgi, lai visi noklāti ar eļļu. nogriež uz vidēji/mazāk karstas uguns. kad caurspīdīgi, pieber sāls & piparus. cepina, ik pa laikam apmaisot, kamēr brūni & karamelizējušies. om nommmmmmmm :)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: